Säästävyys voi olla ylivoimaista – tässä on 5 ammattilaisen vinkkiä

By | September 16, 2023

ROikeaa puhetta: Haluat olla täysin tyylikäs käytettyjen ostosten ostaja, jolla on vintage-tunnelma, mutta ajatus lukemattomien ainutlaatuisten löytöjen seulomisesta – ja pysymisestä muiden ostajien kanssa, jotka jotenkin näyttävät pitävän siitä kiinni – on kaikkea muuta kuin musertavaa. . On tärkeää pitää kiinni pikamuotista ja yhden yön toimituksesta erittäin houkutteleva.

Älä heitä pyyhettä sisään. Yhtäältä säästäväisyys on lippu kaikkiin väistämättömiin, ainutlaatuisiin unelmiin, jotka koskevat sinua – ja tyydyttävin vastaus väistämättömään.OMG, mistä sait sen?”Mutta kadehdittavan esteettisyyden lisäksi käytettyjen vaatteiden ostaminen on ympäristöystävällisin tapa laajentaa vaatekaappiasi (jopa enemmän kuin ostaminen kestäviltä tuotemerkeiltä), koska vältyt valmistamasta vaatteita ja pidät vanhat vaatteet poissa kaatopaikoilta.

Suunnitelman laatiminen on avainasemassa, jos haluat käsitellä ongelmia alhaisella stressillä ja korkealla palkkiolla. Paras aloituspaikka säästäväiskaupassa liikkumiseen? Noudata selaamisen aikana hitaan muotiammattilaisen Sally Garcian neuvoja ja tarkista jokainen kangastarra. Suodata sitten laadukkaille, luonnollisille materiaaleille, kuten puuvillalle, joka on kestävää, monipuolista ja luonnollisesti kasvanutta (eli kaikkea mitä haluat vintage-löydöstä).

Oletko valmis käytettyjen markkinoille? Lue lisää asiantuntijatietoa siitä, miksi kangasetiketti on pakollinen säästävä tuote, vinkkejä missä tahansa kaupassa liikkumiseen ilman, että joudut uupumaan, ja muutamia pyörtymisen arvoisia suosikkimuistoja netistä.

Miksi kankaan etiketin tarkistaminen on niin tärkeää

Vaatteesi laatu on tärkeää – sekä vaatekaappisi kestävyyden että planeettamme suojelemisen kannalta – mutta vintage-esineet voivat joskus herättää epäilyksiä laadusta. Tästä syystä Garcia sanoo, että kankaiden oppiminen on hyvä ensimmäinen askel säästämistottumustesi parantamisessa. Tarkista ensin etiketti, valitse luonnonkuidut (kuten puuvilla) synteettisten kuitujen ja sekoitusten sijaan ja kokeile jokaista osaa. “Vain tuntemalla esineen tiedän, aionko kurkottaa sitä usein vai en”, hän sanoo.

Garcian mukaan kangastarra toimii myös ikkunana jokaisen käytettyjen ostosten historiaan ja tarjoaa käsityksen hyllylle päätyneiden alkuperästä ja olosuhteista. “On niin helppoa mennä kauppaan ja ostaa mitä haluat ilman, että ajattelee, kuka tuotteen on valmistanut… ja mitä vaikutusta vaatteella on planeettaan.”

Kohdistamalla korkealaatuisista kuiduista valmistettuihin käytettyihin tuotteisiin tuet kestäviä ja eettisiä käytäntöjä, hän sanoo:Ja Samalla parannat säästämiskykyäsi.

Argumentteja puuvillan puolesta

Luonnonkuiduista valmistettujen vintage-esineiden käyttäminen on helppo tapa kohdistaa pitäjiin – mutta tarkasti Miksi Onko puuvilla niin tärkeää? Puuvilla ei vain tunnu pehmeältä kuin vanhan ystävän halaus joka kerta, kun puet päällesi treenipaidan tai reippaan mekon, vaan se on myös hengittävää, monipuolista ja ajatonta – lisäksi se on hypoallergeeninen, helppo puhdistaa ja erittäin kestävä (joten kyllä, tulet näkemään) . paljon sitä vintage-hyllyjen alla).

Puuvilla on Garcian suosikkikangas ja sillä on pitkä käyttöikä hänen kaapissaan. Hän rakastaa sitä, miten se kuluu ajan myötä, ja vaikka hän ei ole nopea heittämään pois yhtä suosikkipuuvillasukistaan, hän arvostaa sitä, että kangas on biohajoavampaa kuin monet muut, ja koska se on kasvipohjaista ja sitä ravitsee sade, se ei edistä laajaa mikromuovisaastetta. Joten törmäämäsi retro-puuvillahaalari oli kestävä valinta ennen kuin se sai edes käytetyn hyväksymismerkin. Se on win-win -tilanne.

Lisää ammattilaisvinkkejä telineissä liikkumiseen

Tarran tarkistaminen on kokeiltu ja totta ensimmäinen askel, joten voit muistaa muutamia Garcian vintage-vinkkejä. Noudata ostoslistaa varmistaaksesi, että pysyt laadukkaissa tuotteissa ja vältät täydellisen stressin ahmimisen. “Et ehkä löydä kaikkea yhdellä matkalla”, Garcia sanoo, “mutta se estää sinua ostamasta asioita, joita et tarvitse.”

Tärkeintä on pitää mielesi auki ja antaa luovuutesi virrata, hän sanoo. Jos siltä tuntuu, “käy läpi kaikki hyllyt”. Miesten vaatteet, lastenvaatteet, asusteet, kaikki! Säästämisen avulla voit tutkia tyyliäsi entistä enemmän, joten älä pelkää astua pois mukavuusalueeltasi.” Ja hänen allekirjoitussiirtonsa? ”Älä unohda katsoa hyllyn päätä, sillä sieltä luultavasti löydät muiden jäämiä [shoppers].”

Muutaman näistä strategioista säästämisen työkalupakkissasi voit tehdä stressittömästi hauskoja ostoksia käytettyinä (ja päätyä hankkimaan sukupolven tai kaksi vanhaa puuvillaa).

Mainonta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *