Säästä jopa 60 % Breezy-mekoista

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olemme keskellä kesää, ja siinä se kuuma. Lämpötilat nousevat jyrkästi kaikkialla maailmassa, mikä tekee melkein mahdottomaksi pukea “oikeat” vaatteet päälle aamulla, puhumattakaan ulkoilusta.

Paras tapa pysyä viileänä? Tuulinen uusi mekko, joka ei tartu sinuun tai yritä hukuttaa sinua omaan hikiisi heti kun astut ulos aurinkoon. Onneksi Faherty Semi-Annual Sale on juuri sinulle sopiva.

Brändillä on käynnissä mega-alennus 31. heinäkuuta asti jopa 60 prosentin alennuksella sadoista tuotteista, mikä tekee kaupasta paljon kuumempia kuin ulkona vallitsevat lämpötilat. Tarjolla on paitoja, uimapukuja, shortseja ja asusteita – kaikki tietysti suunniteltu Fahertyn tunnusomaiseen rannikkoestetiikkaan – mutta siinä se Pukeutuas meillä on silmämme. Kun on niin kuuma, emme halua käyttää mitään muuta! Ei – juoksevat pellavamaxit, jotka peittävät hikitahrat ja leikatut puuvillamekot, jotka vain takaavat maksimaalisen ilmanvaihdon, kiitos.

Aika ratkaisee ja tyylit myydään jo nopeasti loppuun. Pysy viileänä ja säästä jopa 60 prosenttia alla olevista tuulista, ainutlaatuisista Faherty-mekoista.

Lanai pellavamekko – 118,00 dollaria

Alun perin 198 dollaria, nyt 119 dollaria

Saatavilla olevat koot: XXS-XXL

Astu aurinkoon Lanai-pellavamekossa, joka on pohjimmiltaan auringonlasku mekkomuodossaan. Säädettävien solmioiden avulla löydät täydellisen istuvuuden, kun taas empire-vyötärö ja kuohkea porrastettu hame pysyvät viileinä jopa helteessä. Käytä sitä rantakokkojen, takapihagrillien tai rantacocktailien nauttimiseen ystävien kanssa – se sopii mihin tahansa ja näyttää hyvältä.

Värit: 2

Phoenix-mekko – 119,00 dollaria

Alun perin 168 dollaria, nyt 119 dollaria

Saatavilla olevat koot: XXS-XL

Mekko, joka saa sinut tuntemaan kuin olisit juuri lähtenyt rannalta, vaikka olisit kilometrien päässä rannasta. Phoenixissa on yksinkertainen A-linjainen leikkaus, joka on tuulinen ruumiillistuma. Sen myötä lisääntynyt suloisin Siinä on puhvihihat, neliönmuotoinen kaula-aukko ja laivastonsiniset merimiehen inspiroimat raidat, joten se kuljettaa sinut välittömästi rannikolle heti, kun puet sen päälle. Trooppinen mocktail ei sisälly hintaan.

Marina Seersucker -mekko – 129,00 dollaria

Alun perin 198 dollaria, nyt 129 dollaria

Saatavilla koot: XXS-XL

Sujuva ja hengittävä – Marina seersucker -mekko on ehdottomasti paras ystäväsi loppukesällä. Rento siluetti on valmistettu luomupuuvillan ja modaalin sekoituksesta ja soihdutuksesta porrastettuun hameeseen, joka pitää sinut mukavana, vaikka lämpömittari on räjähtämässä. Se on täydellinen yksittäinen mekko, joka voidaan pukea ylös tai alas ja joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Värit: 2

Dream Carmel -puuvillamekko – 99,00 dollaria

Alun perin 215 dollaria, nyt 99 dollaria

Saatavilla olevat koot: XXS-XL

Nimi kertoo kaiken – Dream Cotton Gauze Carmel Dress on itse asiassa unelma. Tämä johtuu kankaasta, läpinäkyvästä 100-prosenttisesta puuvillaharsokankaasta, jota on hyvä käyttää soisena, kosteana päivänä. Myös drapedoitu siluetti ei satu, putoaa vaivattomalla ja rennommalla tavalla. Jos haluat istuvamman tyylin, pue vain vyö ja kiristä se.

Värit: 1

Hailee-mekko – 99,00 dollaria

Alun perin 148 dollaria, nyt 99 dollaria

Saatavilla olevat koot: XXS-XXL

Coastal Cowgirl -trendi jatkuu edelleen vahvana. Nauti Hailee-mekosta, joka on tällä hetkellä 33 prosentin alennus. Tämä myydyin vaihtomekko on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, ja siinä on monimutkaiset tikkaukset pääntiessä ja helmassa kirkkaassa, kesäisessä väripaletissa. Yhdistä se saappaiden ja leveälierisen hatun kanssa, niin sinusta tulee paras rannikon cowgirl tällä puolella Mississippiä.

Värit: 2

Amalfi-mekko – 129,00 dollaria

Alun perin 198 dollaria, nyt 129 dollaria

Saatavilla koot: XXS-XL

Tai jos etsit “Tomato Girl” -kesää (uusin Välimeren inspiroima estetiikka, joka tulee esiin TikTokissa – ei, sen ei tarvitse olla vain punaista), on Amalfi-mekko. Joustava vyötärö, strukturoitu hame ja sisätaskut tekevät siitä täydellisen matkamekon loppukesän seikkailuihin. Paras? Hienostunut takahalkio näyttää tyylikkäältä ja toimii myös lisätuuletuksena.

Värit: 3

Puolivuosittainen Faherty-tavaramyynti
Kuva: Getty Images/Constantinis

Isha-mekko – 119,00 dollaria

Alun perin 198 dollaria, nyt 129 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XL

Toinen bestseller, Isha, yksinkertainen, ilmava mekko, jonka voit pukea päällesi, kun et ole housujen tai shortsien tuulella. Minimalistisessa tuppimekossa on herkkä liivi, jossa on tukkeja ja nappeja, jotka näyttävät tyylikkäältä olematta liian muodollisia. Sekä pellava Nusa (yllä) ja Dreamer-tyylit kuin Sky Coast Floral hampputyyli ovat alennuksessa puolivuosittaisessa alennuksessa.

Värit: 3

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *