Säästä 20 % uima-asuista, peitteistä ja muista

By | September 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Tähän aikaan vuodesta on monia syitä, miksi saatat haluta hemmotella itseäsi uudella uimapuvulla. Onhan nyt kesä – saatat haluta hemmotella itseäsi varhaisella isänpäivälahjalla. Tai ehkä olet valmistautumassa siihen Karibian lomaan, josta olet haaveillut työpöytäsi ääressä viimeisten kuukausien ajan. Ehkä sinulla ei ole suunnitelmia ollenkaan; Ehkä haluat vain tuoreet bikinit tai yksiosaisen, jotta sinusta tuntuu kuin miljoona dollaria rannalla.

Oli syy mikä tahansa, Faherty auttaa sinua sukeltamaan kesään upouusilla tarjouksilla – kaikki 20 prosentin alennuksella. Vain tänä viikonloppuna rento rannikkobrändi, joka tunnetaan raikkaista neuleistaan ​​ja raikkaista raikkaista fiiliksistä, isännöi suuren flash-alennuksen, joka alentaa tiettyjen alennustyylien hintoja. Tämä sisältää venelastan kesän perusesineitä, kuten uimapukuja, rantapyyhkeitä, housuja, varvastossuja ja paljon muuta, joista monet on valmistettu korkealaatuisista, kestävistä materiaaleista, jotka näyttävät yhtä hyvältä päälläsi kuin Äiti Maalla. Lisäksi tuottosi menevät hyvään tarkoitukseen; Faherty lahjoittaa yli 1 % planeetalle yhden prosentin uintimyynnistä takaisin planeetalle.

Jos sinulla ei ollut syytä hemmotella itseäsi uudella puvulla, sinulla on sellainen nyt. Osta nopeasti – Faherty Flash Sale päättyy keskiyöllä sunnuntaina 11. kesäkuuta. Täytä rantalaukkusi, kun vielä voit.

Ilahduta suosikkejamme Faherty Flash Salesta

Faherty, Coral Reef Onesie – 110,00 dollaria

Alun perin 138 dollaria, nyt 110 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XL

Sukella kesään tällä kirkkaalla, jäsennellyllä yksiosaisella, joka saa hymyn huulille, kun puet sen päälle. Sen minimalistinen muotoilu sisältää leikkisät yksityiskohdat, kuten kauhainen pääntie ja korkeat jalat, samalla kun se tarjoaa runsaasti peittoa ja suojaa auringolta. Valitse väreistä, kuten Hibiscus, DayGlo pinkki, lupiini, kaunis lila ja klassinen musta.

Värit: 3

Klassiset boardshortsit (7 tuumaa) – 78,00 dollaria

Alun perin 98 dollaria, nyt 78 dollaria

Saatavilla koot: 28-42

Tarvitsetko viime hetken lahjan isänpäiväksi? Uimahousut pitävät hänet viileänä seuraavaan lomaansa ja sen jälkeen. 7 tuuman sisäsauman ansiosta Classic Boardshortsit ovat klassikko. Ne ovat myös kestäviä ja valmistettu kierrätetystä polyesteristä (kierrätetyistä vesipulloista), joten ne ovat lahja sekä hänelle että planeetalle.

Värit: 7

Shoreside Tankini – 58,00 dollaria

Alun perin 78 dollaria, nyt 58 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XXL

Jos pidät pitkäsiima-rintaliivien ulkonäöstä ja tuntumasta, Shoreside Tankini on sinua varten. Siinä on sama lantiota peittävä siluetti, joka antaa hieman enemmän peittoa yläosassa, ja urheilulliset säädettävät spagettiolkaimet, jotta löydät mukautetun istuvuuden. Mutta esityksen tähti on ehdottomasti retro-auringonlaskugrafiikka (yksi Faherty tunnetaan), joka saa sinulle tonnia kohteliaisuuksia jonossa rantabaarissa. Materiaalit – sekoitus kierrätettyä nylonia ja lycraa – eivät myöskään vahingoita. Hanki yhteensopivat Seascape-bikinihousut täältä (alun perin 48 dollaria, nyt 38 dollaria).

Beacon Trunk (7”) – 78,00 dollaria

Alun perin 98 dollaria, nyt 78 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XXL

Jos pidät ohuista, istuvista uimahousuista löysän, rennon ilmeen sijaan, valitse Beacon Trunks. Ne ovat hieman kapenevampia kuin Classic Boardshortsit, mutta niissä on silti mukava istuvuus – vain vähemmän pullistuma. Kuitenkin, kuten muutkin uimashortsit, ne ovat yhtä kestäviä, valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, jotka kuivuvat nopeasti, rypistyvät ja hieman venyvät, mikä takaa mukavuuden hiekalla ja surffailla.

Värit: 17

Seascape-bikinitoppi – 52,00 dollaria

Alun perin 78 dollaria, nyt 52 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XL

Tässä maailmassa tuskin on tunnetta, joka olisi verrattavissa sopivan uimapuvun löytämiseen Vain Oikein. Valitse Seascape Bikini, crop top -vaikutteinen toppi, joka vie mukavuutta, tyyliä ja tukea askeleen pidemmälle. Täysin vuorattu, säädettävillä hihnoilla ja hakaskiinnyksellä takana, saat juuri haluamasi istuvuuden (eikä sinun tarvitse huolehtia liukastumisesta surffaillessasi). Ainoa neuvomme? Hanki kaksi, koska haluat käyttää niitä koko kesän. Hanki yhteensopivat Seascape-bikinihousut täältä (alun perin 48 dollaria, nyt 38 dollaria).

Värit: 3

Biarritz Boardshort (6”) – 102,00 dollaria

Alun perin 128 dollaria, nyt 102 dollaria

Saatavilla olevat koot: 28-42

Nämä palmukuvioidut uimahousut vievät sinut trooppiselle lomalle, vaikka rentoutuisit takapihalla. Ne ovat tuuman lyhyempiä kuin muut tämän listan lautashortsit, mutta niiden pituuden puute kompensoi harkituilla yksityiskohdilla, kuten laastarin takataskussa, verkkotaustalla taskuissa helpottamaan tyhjennystä ja koukulla. ja silmukkakiinnitys takana Solmittava lisäkiinnitys.

Kauai yksi pala

Alun perin 128 dollaria, nyt 102 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XXL

Tässä yksiosaisessa uimapuvussa on niin paljon hyvää, että on vaikea päättää, mistä aloittaa. Otetaan kuitenkin kangas, joka on valmistettu kierrätetystä nylonista ja Lycra Xtra Life, spandex, joka pidentää puvun käyttöikää aurinkosuojasta, kloorista, suolasta ja muista ainesosista, jotka aiheuttavat materiaalien hajoamista ajan myötä. Materiaalin lisäksi printti on vain suloinen ja tulee Fahertyn ensimmäisestä uintilinjasta, joka lanseerattiin 10 vuotta sitten. Älä kutsu sitä paluuksi…tai tee se.

Värit: 2

Blocked Beacon Trunk (6 tuumaa) – 102,00 $

Alun perin 128 dollaria, nyt 102 dollaria

Saatavilla olevat koot: XS-XXL

Toinen valinta 10-vuotisjuhlakapselikokoelmasta, nämä vintage-vaikutteiset uimahousut ovat niin hyviä kuin se saa. Hieman lyhyempi sisäsauma tarjoaa hieman enemmän liikkumisvapautta ja joustavuutta jaloissa ilman nousemista. Kuten muutkin, materiaali on hyvä planeetalle, ja se on valmistettu pääasiassa kierrätetystä polyesteristä, jossa on puuvillaa (hengittävyyden vuoksi) ja elastaania (joustavuutta).

värit: 17

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *