Rykan jalkalääkärin hyväksymät lenkkarit 30% alennuksella

By | October 19, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Muistatko, että valitsit lapsena vuodelle uudet tennarit? Jotkut meistä jouduttiin raahaamaan kauppaan ja antamaan vastahakoisesti pari toisensa jälkeen kokeiltavaksi, kun taas toiset meistä laskivat päiviä ostoksille, kun kävelimme iloisesti käytävillä lisäten pinot kenkiä “kokeiluomme”. , vanhat hyvät ajat.

Riippumatta siitä, mihin tilanteeseen päädyt aikuisena, tennarien valitseminen on ratkaisevan tärkeää, jotta jalat, nilkat ja jopa jalat ja lantio pysyvät terveinä ja onnellisina. Ja jos tarvitset tekosyyn mennä kenkäostoksille, nyt on sen aika (ilman että sinun tarvitsee seistä kenkäkaupassa odottamassa jonkun auttavan sinua löytämään kokosi). Tällä viikolla QVC:ssä jokainen Ryka-lenkkari on myynnissä 30 prosentin alennuksella, joten on täydellinen aika investoida uuteen tai kahteen.

Ryka kiinnittää erityistä huomiota naisten jalkojen ainutlaatuisiin biomekaanisiin monimutkaisuuksiin ja valmistaa jokaisen kengän huolellisesti tarkasti ja hienostuneesti, eikä vain tyyliä, vaan myös horjumatonta tukea. Kevyiden materiaalien, ergonomisen suunnittelun ja reagoivan pehmusteen yhdistelmällä Ryka on ansainnut mainetta suorituskyvyn ja mukavuuden parantamiseen, olipa se sitten kävely, juoksu ja kaikkea siltä väliltä.

QVC Ryka -ale on voimassa vain viikon ajan (19.-26.10.), joten hanki ne vielä kun voit! Vieritä nähdäksesi (ja jalkaterapeutin) suosikkejamme alennuksesta, joka pitää sinut ja jalkasi taatusti iloisina ja terveinä. Hauskoja ostoksia!

Ryka, vaikuttamisharjoittelulenkkarit – 63,00 dollaria

Alun perin 90 dollaria, nyt 63 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-11, puolikokoisina ja kahdella leveydellä

Tämä Nauhat lenkkarit ovat täydellisiä vähävaikutteisiin harjoituksiin, kuten tanssimiseen ja kävelyyn. Niissä on hengittävä verkkopäällinen, joka pitää jalkasi oikeassa asennossa, sekä alusta, jossa on hyvin pehmustettu, tukeva pohja. Jalan etuosa ja kantapää on lisäksi pehmustettu ja kengät pitävät ja ergonomiset.

“Näissä kengissä on paljon rakkautta, mukaan lukien tapa, jolla ne estävät lonkkakipuja”, hän sanoo Nelya Lobkova, DPM, New Yorkissa toimiva jalkaterapeutti ja jalkaterapeutti. “Pidän keveydestä (7,2 unssia) ja pitoa kääntöpisteessä, mikä tukee nivelten vakautta kävelyn ja toiminnan aikana”, sanoi Dr. Lobkova ennen No + hyvä.

värit:2

materiaaleja: Verkkopäällinen, kumipohja

 • Tukeva ja iskuja vaimentava
 • Irrotettava pohjallinen
 • Lisäpehmusteet kantapäässä ja jalkaterässä
 • Pitävä ulkopohja

Aktivoi kävelylenkkarit – 95,00 dollaria

Alun perin 135 dollaria, nyt 95 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-12, puolikokoisina ja kahdella leveydellä

Jokainen tarvitsee hyvän vaelluskengän, mutta kaikki eivät ole samanlaisia. Löytääksesi täydellisen parin, Dr. Lobkova sanoi aiemmin, että kannattaa etsiä vaelluskengät, joissa on kiinteä kantapää. “Kiinteä kantakuppi minimoi plantaarifaskian epänormaalin venymisen ja lievittää kipua ja tulehdusta kantapäässä ja kaaressa”, sanoi tohtori. Lobkova ennen No + hyvä.

The Ryka Activate ReZorb vaelluskengät Tämän viikon ale sisältää lisäarkin Ja Kantapäätuki noin 2 tuuman korkeudella pohjassa. Puristusmuovatun EVA-välipohjan ja reagoivan pehmusteen ansiosta olet valmis kulkemaan matkan ilman loukkaantumisriskiä, ​​mukaan lukien jalkapohjan fasciitis.

värit:7

Materiaalit: Verkkopäällinen, kumipohja

 • Kevyt ja hengittävä
 • Tukeva ja iskuja vaimentava
 • Irrotettava pohjallinen
 • Kiinteä kantapää

Valkoiset juoksukengät vaaleanvihreillä pohjalla.
Kuva: Rykä

Euphoria Run Tennarit – 84,00 dollaria

Alun perin 120 dollaria, nyt 84 dollaria

Saatavilla koot: 5-12, puolikokoisina ja kahdella leveydellä

Ryka Euphoria on yksi No hyvä, suosikki leveän jalkaterän, syvän kantapään ja runsaan pehmusteen ansiosta. Secure Fit -teknologian ja puristusmuovatun pohjallisen ansiosta koet mukavimman istuvuuden, vaikka nämä kengät ovat vähemmän pehmustettuja kuin jotkut muut tyylimme. Lisäksi tulet olemaan tyytyväinen verkkokankaaseen, joka antaa jalkojen hengittää pitkienkin lenkkien aikana. Toinen kiva ele? Heijastava printti sivuilla varmistaa, että pysyt näkyvissä yölenkillä ja kävelyllä.

värit: 4

Materiaalit: Verkkopäällinen, kumipohja

 • Kevyt ja hengittävä
 • Leveä etujalka syvällä kapealla kantapäällä
 • Heijastava printti näkyvyyttä varten
 • Kevyt, pomppiva ajo

Viv Classic Casual Tennarit – 54,00 dollaria

Alun perin 76 dollaria, nyt 54 dollaria

Saatavilla olevat koot: 7,5-11, puolikokoisina ja kahdella leveydellä

The Ryka Viv Classic nauhalliset lenkkarit ovat täydellinen kompromissi, kenkä, joka sopii OOTD:llesi joka päivä ja pitää jalkasi terveinä. Useimmat meistä eivät pidä matalia kenkiä millään erityisellä tavalla Hyvä vakautta, mutta niillä on myös etunsa: helppo kävely, päivittäinen käyttö ja yllättävänkin paljon soutu!

Näissä tennareissa on nauhatyyli ja pehmustettu kaulus. Niissä on kietoutuva sukka, pehmustettu EVA-kantakuppi ja oikean kokoinen istuvuus 1,5 tuuman pohjan korkeudella. Mikä parasta, he ovat *niin* söpöjä.

Värit: 4

Materiaalit: Keinotekoinen päällinen, polypohjallinen

 • Monipuolinen
 • Pehmustettu kaulus
 • Pehmustettu kantapääkuppi
 • Edullinen
 • Rajoitettu koko – Valitse koot/värit loppuunmyyty

Flourish Knit kävelylenkkarit – 56,00 dollaria

Aluksi 80 dollaria, nyt 56 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5,5-10, puolikokoisina ja kahdella leveydellä

Yksi asia, josta kaikki jalkalääkärit ovat samaa mieltä, on se, että kenkien on oltava tukevia. Tämä lenkkarit ovat ultraurheilullisia Ja Erittäin tukeva ja auttaa pysymään vakaana pitkien kävelylenkkien, voimakävelyjen ja kaiken siltä väliltä.

Kengässä on neljä upeaa värivaihtoehtoa, joista jokaisessa on lähes irisoiva korostusväri sivuilla ja päällä. Pohjallinen on irrotettava, ja siinä on tarkka palautuskerros ja ylimääräinen kaarituki. Mikä parasta, kengissä on joustava pitsipäällys, joka helpottaa niiden pukemista, sekä erittäin mukava kaksitiheyspohja.

Värit: 4

Materiaalit: Neulottu päällinen, EVA-ulkopohja

 • Tukeva ja iskuja vaimentava
 • Kevyt, pomppiva ajo
 • Ylimääräinen kaarituki
 • Monipuolinen
 • Rajoitettu koko – Valitse värit/koot loppuunmyyty

Echo Knit Slip-On -lenkkarit – 49,00 dollaria

Aluksi 70 dollaria, nyt 49 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-12, puolikokoisina ja kahdella leveydellä

The Ryka Echo -neulehousut ovat täydellinen urheilullinen tunnelma samalla kun ne ovat tyylikkäitä, toimivia ja mukavia. Ne ovat kokoja ja tarjoavat täyden valikoiman kokoja keskikokoisina ja leveinä kokoina 5-12, myös puolikokoisina. Yksivärisiä värejä on mukava valikoima, joten jokaiseen asuun ja estetiikkaan löytyy jotain.

Värit: 6

Materiaalit: Päällinen synteettistä neulosta, ulkopohja kumia

 • Monipuolinen
 • Kevyt ja hengittävä
 • Kestävä kumipohja
 • Päällinen ilman nauhoja
 • Edullinen
 • Ei niin tukeva kuin muut tyylit

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *