Rothy’s The Ballet Flat: Rehellinen arvostelumme

By | October 30, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Eikö olekin hassua, kuinka katoavat muotitrendit tulevat lopulta takaisin muotiin? 60- ja 70-lukujen soihdut, soihdut ja leveälahkeiset farkut unohdettiin, kun skinny-farkut tulivat kuuluisiksi 2000-luvun alussa – mutta nyt ne ovat palanneet. 80- ja 90-luvun pitsireunatut röyhelöt olivat vain yksi lapsuuden jäänne, mutta viime vuosina ne ovat nousseet uudelleen pintaan, ja niitä on käytetty usein olkakorkokengän ja Mary Janesin kanssa. Ja nyt 2010-luvun alun ballerinatrendi on noussut uudelleen esiin, ja monet merkit ovat hypänneet mukaan – joista viimeisin on Rothy’s.

Niille, jotka eivät tiedä, Rothy’s on kestävä kenkämerkki, joka tunnetaan uskomattoman mukavista kengistään, jotka kaikki ovat konepestäviä. Vaikka Rothy’s tunnetaan ehkä parhaiten loafereistaan ​​(The Loafer, 169 dollaria), teräväkärkisistä housuistaan ​​(The Point II, 155 dollaria) ja tennareistaan ​​(The Lace Up Sneaker, 169 dollaria – joista en voi olla pyörrytty). on Rothyn äskettäin julkaissut The Ballet Flat (135 dollaria), ja on vain ajan kysymys, milloin siitä tulee yksi brändin myydyimmistä. Lue lisää saadaksesi selville miksi.

Tässä artikkelissa

Kaikki Rothy’sin Ballet Flatista

Selvästi: Rothyn ballerinat ovat ihania. Pyöristetyissä balettiasuissa on täydellisesti sidottu rusetti varpaissa, mikä antaa niille naisellisen tunteen ja ne voidaan helposti pukea ylös tai alas. Kuten kaikki Rothyn kengät, myös balettilevyt on valmistettu merkin omasta langasta, joka on kehrätty kierrätetyistä muovisista vesipulloista. (Se, että ne ovat neulottuja, ei tarkoita, että ne olisivat joustavia. Niissä on hieman ylimääräistä, mutta jos olet kokojen välissä, on parasta tilata kokoa suurempi.) Rothyn balettilevyt ovat kaiken kaikkiaan klassisia, vaikkakin minimalistisia. – mutta ne eivät ole ilman pehmusteita. Itse asiassa ne on varustettu merkin uudella (irrotettavalla) In Love -pohjallisella, joka varmistaa mukavuuden kantapäästä varpaisiin.

Rothy’s, The Ballet Flat – 135,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 5-13, puolikokoisina

Värit: 5

  • Ihastuttava jousen muotoilu
  • Mukava sisäänajon jälkeen
  • Konepestävä
  • Valmistettu kierrätysmateriaaleista

The Rothyn balettiasuntojen huomattavin laatu on kuitenkin jotain, joka yhdistää kaikki merkin siluetit (kuten edellä mainittiin): ne ovat konepestäviä. Poista vain pohjalliset, heitä ne kylmään hellävaraiseen pesuun ja anna kuivua ilmassa. (Mitä tahansa teetkin, älä heitä niitä kuivausrumpuun – ne sulavat.)

Minun arvosteluni

Kaiken kaikkiaan mielestäni Rothyn balettiasunnot ovat melko mukavia, puhumattakaan siitä, että ne ovat kiistatta söpöjä. Kun kantapääni olivat sopeutuneet materiaaliin, pystyin käyttämään niitä pitkiä aikoja, mukaan lukien koko päivän tehtäviä. Tilasin ne koossa 10,5 ja vaikka se tuntuu parhaalta kantapäälleni ja varpailleni, on jalan keskiosan ympärillä rakoa joka askeleella. Silti nämä kengät eivät koskaan lipsahda jaloistani missään vaiheessa, joten mielestäni se on vain osa suunnittelua.

Kuva: Tekijä

Suurin ongelmani Rothyn balettiasunnoissa (ja Rothyn yleensäkin) on, että ne mainostavat itseään kenkäbrändinä, joka ei vaadi sisäänajoaikaa. Vaikka Rothy’s Lace Up Sneakers ovat todellakin yksi mukavimmista kenkäpareista, joita olen koskaan käyttänyt, useimmat merkin muista silueteista hieroivat aluksi jalkojani – vaikkakaan ei koskaan karkeaksi, yksinkertaisesti siksi, että tällä hetkellä, jossa I Jos tunnen kitkaa (ennen kuin siitä tulee tuskallista), levitän rakkulasuojaainetta (Jumala siunatkoon Band-Aid Hydro Seal Blister Cushions) estääkseni sen pahenemisen. Rothyn balettilakkaiden tapauksessa tummansininen vuorattu kantapää oli mielestäni hieman jäykempi kuin normaalisti pidän, ja korkeudesta johtuen se istuu suoraan akillesjänteelläni, joten tunsin sen joka askeleella. Kuitenkin ajan myötä totuin siihen ja nyt se tuntuu erittäin, erittäin mukavalta.

Ainoa asia, josta en pidä balettikoristeissa, on se, että vaikka ne on neulottu, ne eivät ole kovin hengittäviä. Joka kerta kun käytin niitä, minulla näytti olevan hikinen pohjat muutamassa sekunnissa. Siitä huolimatta materiaali on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan yhdistää saumattomasti tyylikkäästi tai rennosti. Luulen, että tämä kangas sopii yhtä hyvin brunssille ja ajoasioihin kuin toimistoon ja ulkoiluun. (Käytän niitä jopa osana Chiquita Banana Halloween -asuani – ne ovat täydellisiä!) Joten jos olet valmis palaamaan aikaisempaan suosikkibaleriinatrendiisi, ei ole parempaa aikaa kuin nykyinen, eikä ole olemassa kestävämpää siluettia kuin Rothylla.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *