Rio Radiance -hajuvesisumu tuoksuu auringonpaisteelta

By | September 13, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vartalosuihkeet ovat palanneet, ja jos tarvitset todisteita, tutustu johonkin Sol de Janeiron suosituista hajuvesisuihkeista. Brasilian hauskasta, aina kesäisestä hengestä inspiroitunut vartalo- ja hiustenhoitobrändi on kuuluisa myydyimmistä vartalovoiteistaan ​​ja hohtavista vartaloöljyistään, mutta hajuvesisuihkeet ovat jatkuvasti suosikkeja TikTokissa ja ovat saamassa vauhtia. miljoonia miljooniin näkemyksistä. Ja toisin kuin siirappimaisissa, yksitoikkoisissa suihkeissa, joita käytimme lukiossa, Sol de Janeiron hajuvesisumuissa on vivahteikkaat, mukaansatempaavat tuoksut, joita voit saada vain paljon kalliimmasta hajuvedestä. Tuotemerkin uusi Rio Radiance Perfume Mist (38 dollaria) ei eroa toisistaan. Vain muutama viikko sitten lanseerattu se on aurinkoinen kukkaistuoksu, joka vangitsee parhaiden rantapäiviesi nostalgian auringon suuteleman ihon makealla tuoksulla. Ei ole yllättävää, että olemme jo innoissamme – kuten myös muu internet.

Rio Radiance Perfume Mist on pysyvä uudelleentulkinta Sol de Janeiron rajoitetun erän Tan Lines -tuoksusta, joka tuli ja meni viime kesänä. Se on täynnä kermaisen kookosmaidon, aurinkoisen tuberoosin ja lämpimän hiekan vivahteita, jotka saavat sinut irti. Menen trooppiselle rannalle mahdollisimman pian.

“Halusin vangita Riossa lomailun liikuttavan kokemuksen”, selittää Vincent Kuczinski, Rio Radiancen luoneen Mane Fragrancesin vanhempi parfyymi. “[And] Luo tuoksu, joka tuo mieleen säteilevän auringon suolaisella iholla ja hiekan lämmön aurinkoisella kukkaistuoksulla, jossa on tuberoosin ja ylang-ylangin vivahteita.” Kuczinski yhdisti hienostuneita, aurinkoisia kukkaisia ​​tuoksuja Sol de Janeiron “Cheirosa” -tuoksuun, makea, herkullinen tuoksu, joka ylittää normaalit 90-luvulla käytetyt vaniljan tuoksut. “Kermainen vanilja on päällystetty kookosmaidolla, mikä antaa sille herkullista rikkautta ja leikkisyyttä”, hän sanoo. Tl;Dr: Se tuoksuu auringonpaisteelta – juuri sitä, mitä aistimme kaipaavat pitkän ja synkän talven jälkeen.

Jos tunnet Sol de Janeiron alkuperäisen Cheriosa ’62 -tuoksun (38 dollaria) – suositun Bum Bum Creamin (48 dollaria) suolaisen karamelli-, pistaasipähkinä- ja vaniljantuoksun – Rio Radiancella on paljon rantamaisempi tunnelma. “Cheriosa ’62:lla halusimme vangita täysin ja välittää ajatuksen brasilialaisesta konseptista cheirosa [which means ‘perfumed’]”Joten meille uskomattoman herkulliselta tuoksuminen merkitsi syötävien, herkullisten nuottien käyttöä, jotka välittömästi virkistävät ja tuovat iloa”, selittää brändin hajustevalmistaja Jerome Epinette. “Rio Radiance sisältää ainutlaatuisia kukkaisia ​​vivahteita, jotka tuovat mieleen Rion loman auringon ja hiekan.”

Toisin kuin vanhanaikaiset vartalosuihkeet, joiden tuoksut katoavat hetkessä, Sol de Janeiron suihkeet ovat itse asiassa viimeinen iholla. Rio Radiance Perfume Mist alkaa kukkaisena ja makeana, ennen kuin kuivuu lämpimäksi vaniljan ja meripihkan tuoksuksi, joka viipyy ilman ylivoimaista. Pitkänkin tien päällä vietetyn päivän jälkeen voit silti levittää aurinkoista, trooppista kukkaistuoksua ihollesi.Emme tietenkään lähde kotoa ilman sitä tänä keväänä ja kesällä – eikä onneksi tarvitsekaan, sillä se on saatavilla myös matkaystävällisenä 3 unssin versiona. Pullo (24 dollaria) Ja rajoitettu erä Illuminating Body Cream (48 dollaria), joka tuntuu yhtä hyvältä kuin tuoksuu. Tilaa kopio täältä Sephorasta.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *