Rehellinen katsaus Message Slide -sandaaleihin vuonna 2023

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Message, uusi jalkinemerkki, joka on erikoistunut korkkijalkaisiin muuleihin, väittää rohkeasti, että sen myydyimmät sandaalit ovat kuin “halaus, jonka voit kantaa”. Todelliseen Commerce-editorin tapaan en vastannut kenellekään: “Katsotaan” ja kysyin brändiltä, ​​voisinko testata sitä muutaman kuukauden. Ei kestänyt kauan tajuta, että nämä olisivat sandaalit, joita käyttäisin koko kesän.

Tietoja viestistä

Ennen kuin sukeltaan kokemuksiini Messagen sankarisandaalista, Mullen Slidesta (160 dollaria), tässä on pieni tiedote kiiltävästä uudesta sandaalibrändistä, joka todennäköisesti valtaa sosiaalisen syötteemme ja kaappimme.Message julkaistiin tämän vuoden huhtikuussa kahdella liukumallilla: Mullen ja The Shaw, joissa molemmissa on hikeä, hajua ja vettä hylkivä korkkipohjallinen, joka ei ole pelkästään kestävä (brändi hankkii korkin, joka tulee Portugalista… pikemminkin, Uudelleenkäyttö –viinikorkit), mutta myös erittäin mukavat ja tukevat.

Mullen liukumäkiä

Viesti, Mullen Slide – 160,00 dollaria

Saatavilla olevat koot: 36-46 (EU)

Värit: 4

  • Veden, hajun ja hienkestävä
  • Mukava
  • Hyvä laatu
  • Saatavilla olevat värit ovat todella kauniita
  • Helppo muotoilla
  • Kävelevä
  • Ei sisäänajoaikaa

Unisex-sandaalit on valmistettu patentoidusta Hugflex-hihnasta, joka pitää jalat paikoillaan ja tarjoaa joustavuutta – pohjimmiltaan ne ovat liukumäkiä, joilla voit juosta pitkiä matkoja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kahden sekunnin välein (tai koskaan). Vahvistin sen lentää pois. Hinta 160 dollaria kappaleelta, ne ovat ehdottomasti hieman korkeammat liukumäet – mutta laatu ja mukavuus ovat havaittavissa. Nämä sandaalit on suunniteltu pysymään suosikkisandaaleinasi pitkään, pitkään.

Rehellinen arvosteluni Message Mullen -dioista

Aloin käyttää Mullen-dioja huhtikuussa, kun ne ilmestyivät ensimmäisen kerran. Heti kun liukasin pariini, tiesin, että tämä oli jotain erityistä. Korkkipohjallinen ei vaatinut murtumista ja tuntui pehmustetulta ja vakaalta Vain Oikea määrä kaaritukea romahtaneille kaareilleni. Hugflex-hihna on valmistettu liikkuvasta joustavasta materiaalista, joka todella halaa jalkojani kävellessäni. Mutta niiden käyttäminen kotona ja supermarketissa tuntui yksinkertaiselta kokeelta – kuinka ne kestäisivät lomalla?

Käytin niitä lähes yksinomaan viikon pituisen loman aikana Meksikossa ja luotin niiden suunnitteluun tukemaan minua matkoillani. Käytin niitä lentokoneessa, rannalla, uima-altaalla ja erilaisilla kävelyillä ravintoloihin ja kauppoihin (meillä ei ollut autoa). Jalkani eivät vain tuntuneet mukavilta koko ajan, vaan ne kestivät jopa märkinä, hiekkaisina ja hikinä 100 asteen lämmössä (100 prosentin kosteus, ei vähemmän).

Sandaalit viestillä
Kuva: Tekijä

Sandaalit viestillä
Kuva: Tekijä

Mullen-liukumäissä, joista pidän, ei ole mitään monimutkaista. Ne ovat riittävän monipuolisia yhdistettäväksi farkkujen tai shortsien kanssa, mutta voit myös pukea ne helposti pukeutuessasi mekkoon tai hameeseen saadaksesi sen vaivattoman rannikkoilmeen, jota yhdistän yleensä vain ihmisiin, joilla on siihen varaa. Voit lomailla Hamptonsissa ja nauttia itseluottamusta syödä ateriasi valkoisissa napitetuissa paidoissa. Voimme luultavasti kutsua sitä “hiljaiseksi ylellisyydeksi”, jos haluat – he Are Luksus, joka menee tutkan alle ja on ehdottomasti hinnoiteltu oikeaan.

Ja kyllä, viestidiat saavat jalkaterapeutilta kaksi peukkua ylös

Parasta on, että näitä liukumäkiä suosittelevat jalkaterapeutit, jotka rakastavat niiden jalkaystävällisiä ominaisuuksia. Suzanne Fuchs, DPM, jalka- ja nilkkalääkäri ja kirurgi Jupiterissa Floridassa, kertoo W+G:lle, että hän pitää niistä, koska ne tukevat holvia, pehmustavat, tarjoavat leveän varvaslaatikon ja ovat kevyitä ja joustavia.

“Näissä sandaaleissa on sisäänrakennettu kaarituki, joka auttaa säilyttämään jalan luonnollisen kohdistuksen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla on litteät tai kaarevat jalat”, sanoo Dr. Kettu. (Ei ihme, että rakastan niitä niin paljon – kaareni ovat sandaalitaivaassa.)

DR. Fuchs luottaa myös sandaalien tunnettuihin pehmusteisiin. Pohjallinen “auttaa vaimentamaan iskuja ja vähentämään painetta nivelissä, mikä tekee niistä mukavia käyttää pitkiä aikoja.” Hän lisää: “Verrattuna muihin sandaaleihin Message-sandaalit erottuvat keskittymisellään Jalkojen terveyteen ja mukavuuteen.”

Toinen jalkaterapeutti Mark J. Mendeszoon, DPM, jonka vastaanotto sijaitsee Ohiossa, kertoo W+G:lle, että “ajatteluprosessi sekä ergonominen muotoilu ja materiaalit tekevät näistä sandaaleista markkinoiden parempia”, selittää: ” pohjallinen näyttää olevan valmistettu hyvin tehdystä ja muotoillusta korkkimateriaalista, joka on loistava tukimateriaali (ja sitä käytetään usein räätälöityihin ortotiikkaan).

Message tarjoaa tällä hetkellä kaksi tyyliä: Mullen (jonka testasin) ja Shaw Slide (160 dollaria). Ainoa ero näiden kahden välillä on, että Shaw’ssa on hieman pidempi hihna, joten se peittää enemmän jalkaasi (ja värivaihtoehtoja on useita).

Lopputulos? Jos etsit sandaalia, joka on todella tukeva, kestää monia, monia seikkailunhaluisia kesiä ja tuo vaatekaappiisi viileän, rennon ilmeen, tämä sandaali on paras sijoitus koko kauden ajan.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *