Rehellinen arvostelumme Bearaby Warmablesista

By | November 8, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Yhä useampi tutkimus viittaa siihen, että painotetut peitot ovat tehokas terapeuttinen työkalu ahdistuksen hoitoon, mutta painotetun peiton vaihtajana minun ei tarvitse katsoa kuitteja tietääkseni, kuinka rauhoittavia ne voivat olla. Jos tiedät, tiedät: Painon huovan voimakas paine tuntuu mukavalta halaukselta pitkän, stressaavan päivän jälkeen. Koska minulla on ADHD ja kamppailen ahdistuksen kanssa, painotettu peittoni on ollut täydellinen pelin muuttaja. Se lievittää päivän aikana kertyvää sensorista ylikuormitusta ja valmistaa minut tehokkaasti levolliseen uneen.

Nyt Bearaby (yritys, jonka takana on upea neulottu painotettu huopa, johon olet luultavasti törmännyt jossain verkossa) yhdistää kaikki painopeittojen edut lämpöhoidon kipua lievittävään, lihasta rauhoittavaan tehoon uudessa Warmables-mallistossaan. -varvaspainotettu tuotesarja, joka voidaan lämmittää mikroaaltouunissa. Jokainen tuotesarja on täynnä satoja pieniä helmiä, jotka on valmistettu Terraclay™-materiaalista, patentoidusta, biohajoavasta materiaalista, joka lämpenee nopeasti ja säilyttää lämmön pitkiä aikoja. Kokoelma sisältää painotetun unen naamion (The Dreamer, 49 dollaria), painotetun kuumavesipullon (The Snuggler, 69 dollaria), painotetun niskakääreen (The Calmer, 69 dollaria) ja painotetun torkkupeiton (The Lounger, 129 dollaria).

Lue lisää saadaksesi lisätietoja siitä, miten ne toimivat ja mitä ajattelemme niistä. (Huomaa: me pidämme niistä paljon.)

Kuinka Bearaby Warmables toimii

Bearabyn perustaja ja toimitusjohtaja Kathrin Hamm, PhD, selittää, että suuri osa Warmables-kokoelman inspiraatiosta tuli asiakkaiden palautteesta siitä, kuinka he käyttävät omia painotettuja peittojaan kotona. “Puolet asiakkaistamme tulee meille nukkumaan, mutta toinen puoli etsii myös ahdistuksen ja kivun hallintaa”, Hamm sanoo. ”Katsoimme, millä alueilla ihmiset voisivat hyötyä keskittyneistä painoista. Esimerkiksi migreenit: Ommelissa, leuassa, siellä kipu ilmenee.”

Koko kokoelman kehitysvaiheen ajan brändi konsultoi unitutkijoita ja American Chiropractic Associationia. Hammille oli tärkeää, että uusi linja heijasti kestävän kehityksen eetosta ja korkeaa tuotantostandardia, josta Bearaby on tunnettu. Kuten Bearabyn painotetut peitot, myös Warmables-sarja on muovinegatiivi, reilu kauppa ja täyttää maailmanlaajuisen kierrätysstandardin, koska se sisältää vähintään 20 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja.

Turvallisuus oli myös etusijalla linjan Terraclay™-materiaalia kehitettäessä; Kuumat nesteet voivat olla erityisen vaarallisia joutuessaan kosketuksiin ihmisen ihon kanssa. Siksi tuotantotiimi päätti käyttää kiinteää ainetta nesteen tai geelin sijaan, Hamm sanoo. Koska Warmables lämmitetään mikroaaltouunissa, voit ottaa ne mukaasi ja käyttää niitä missä tahansa huoneessa pistorasiasta riippumatta. ”Jos sinulla on tämä peiton alla ja haluat nukahtaa, sinun ei tarvitse huolehtia [about] “Jotain on kytketty seinään”, Hamm sanoo.

Vaikka suosikkia on vaikea valita linjasta, Hamm sanoo, että The Lounger ja The Snuggler ovat hänen kaksi suosikkia tähän mennessä. “Käytän Snuggleria eniten, koska istun paljon ja vaihdan edestakaisin kokousten välillä”, Hamm sanoo. [The Lounger] rinnassani auttoi todella.” (Kuuma vinkki: Hamm sanoo, että voit käyttää “The Lounger” ja “The Snuggler” mukavia sängynlämmittimiä. Lämmitä ne, työnnä ne peiton alle, niin lämpö leviää koko sängyssäsi tuulettaessasi alas yörutiiniasi.)

Me täällä Well+Goodissa päätimme testata Bearaby Warmables -kokoelman. Alla on täydelliset, rehelliset arvostelumme. Varoitus: saatat päätyä ostamaan ne kaikki.

Rehelliset arvostelumme Bearaby Warmables -kokoelmasta

Bearaby, unelmoija – 50,00 dollaria

Mikä se on: Painotettu, lämmitetty unmasi

Mihin se on hyvä: Päänsärky, migreeni, jännitys, temporomandibulaarinen nivel, uni

”Katkaisin vanhan unimaskini kuukausia sitten ja etsin uutta. Olen jo ennestään suuri painopeittojen fani, joten luonnollisesti rakastuin The Dreamerin lisäpainoon. Se on juuri tarpeeksi painava kohdistamaan painetta suoraan silmäluomiani aiheuttamatta epämukavuutta, ja pienet savihelmet jakavat painonsa tasaisesti naamion poikki ja estävät valon huoneesta.”

”Rakastan, että naamio painaa myös ommeltani; Minulla on tapana narskutella hampaitani, mikä tekee oveloistani erityisen jännittyneitä. Siksi jonkin verran painetta kohdistamalla tälle alueelle tuntui rauhoittavalta. Ymmärrän toisen päänauhan perustelut, mutta sen riisuminen ja laittaminen tuntui hieman hankalalta, varsinkin kun olin erityisen väsynyt ja nukahtanut. Ja vaikka lämmöntuotto oli hyvä, pidin siitä *enemmän*, kun se oli mukavaa ja viileää, koska minulla on tapana kuumeta nukkuessani.”Amelia McBride, Well+Good Editorial Assistant

 • Pehmeä ulkokuori
 • Pysyy paikallaan
 • Tarjoaa lämpöä ja painoa samalla kun se estää valon kokonaan
 • Kaksinkertainen hihna voi tehdä sen pukemisesta ja riisumisesta hieman ärsyttävämpää

Bearaby, Snuggler – 69,00 dollaria

Mikä se on: Painettu, lämmitetty “vesipullo”

Mihin se on hyvä: Selkä/alaselkäkipu, kouristukset

“Testasin The Snuggleria ja odotan innolla, että pääsen käyttämään sitä uudelleen, kun haluan hieman enemmän mukavuutta. Tämä tuote on kuumavesipullon muodossa ja on tarkoitettu käytettäväksi samaan tarkoitukseen. Pehmeä ulkokuori istuu mukavasti vatsassani ja alaselässäni, savihelmet jakautuvat hyvin ja antavat esineelle miellyttävän painon. Vaikka se ei lämpene niin kuumaksi kuin muut kuumavesipullot, joita olen käyttänyt aiemmin, mielestäni se on hieno esine mukanasi, kun haluat vain hieman lisämukavuutta.” – Helen Carefoot, Well+Good lifestyle -kirjailija

 • Pehmeä ulkokuori
 • Tarjoaa pitkäkestoista lämpöä
 • Helppo lämmittää mikroaaltouunissa
 • Savihelmet varmistavat miellyttävän painon
 • Pienempi kuin jotkut muut pullot
 • Tunsin tuskin lämpöä, kun laitoin sen vatsalleni, jouduin painamaan polveni rintaani vasten tai makaamaan sen päällä

Bearaby, The Calmer – 69,00 dollaria

Mikä se on: Painotettu, lämmitettävä pakkaus

Mihin se on hyvä: Päänsärky, migreeni, niska/hartiakipu, leuan nivelkipu

”Toimittajana niskani ja hartiaani ovat jatkuvasti jännittyneitä tuijottaessani tietokonettani koko päivän, minkä vuoksi Rakkaus Tämä pieni lämmitetty pakkaus – voin laittaa sen mikroaaltouuniin ja heittää sen hartioilleni kirjoittaessani ja saan välittömän helpotuksen. Se on painotettu, mutta ei liian raskas, jotta se voi tuntua epämukavalta tai häiritsevältä. Jos mitään, minusta tuntuu, että paino todella pakottaa olkapääni rentoutumaan ja rentoutumaan hieman enemmän.

”Ainoa kritiikkini on, että se ei pysy niin lämpimänä kuin haluaisin pitkiä aikoja – se jäähtyy melko nopeasti. Siinä lukee, että jätä se mikroaaltouuniin vain minuutiksi tai vähemmän, mutta jätin sen mikroaaltouuniin hieman pidemmäksi aikaa, jotta lämpö kestäisi pidempään. Toistaiseksi mikroaaltouunini tai Calmerini eivät ole räjähtäneet, mikä on minulle voitto!” Francesca Krempa, Well+Good Commerce -toimittaja

 • Kannettava ja kevyt
 • Voidaan käyttää eri tavoin ja erilaisilla eduilla
 • Rauhoittavaa ja rentouttavaa
 • Ei pysy kuumana pitkään


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

 1. Eron, Kathryn et ai. “Painotettu peiton käyttö: Systemaattinen katsaus.” The American Journal of Occupational Therapy: American Occupational Therapy Associationin virallinen julkaisu Vol. 74.2 (2020): 7402205010p1-7402205010p14. doi:10.5014/ajot.2020.037358

 2. Malanga, Gerard A et ai. “Lämpö- ja kylmähoitojen mekanismit ja tehokkuus tuki- ja liikuntaelinten vammoihin.” Jatko-opintojen lääketiede Vol. 127.1 (2015): 57-65. doi:10.1080/00325481.2015.992719


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *