Rehellinen arvostelu Tata Harper Lip Crèmesta

By | September 14, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olin ennen sellainen nainen, jolla oli aina mattapunainen huuli olosuhteista riippumatta. Älä ymmärrä minua väärin, pitkäkestoinen poskipuna on edelleen suosikkini huulipunan suhteen, mutta olen nykyään ehdottomasti kokeellisempi ja käytän nudeja, kiiltoja ja tahrasävyjä – asioita, joita vältin jo aiemmin. päivä aikaisemman punahuuliuskollisuuden vuoksi. Lämmin vuodenaika tuo mieleen myös mehukkaita hedelmiä ja virkistäviä mehuja, joten halusin käyttää huulituotteita, jotka antavat minulle kaipaamani värin pitäen samalla huuleni kosteutettuina.

Siksi esittelen sinulle uuden Tata Harper Lip Crèmen (42 dollaria), eli 3-in-1 Hydrating Lip Treatmentin, joka saa muut kokoelmani huulipunat tärisemään tuubissaan!

Kuinka se toimii

Ensin Tata Harper formuloi ja pakkaa kaikki tuotteensa 1 200 hehtaarin maatilallaan Vermontissa. Unelma! Tata Harper, samannimisen brändin perustaja, kuvailee itseään “ihonhoidon maksimalistiksi” ja sanoo, että hän muotoilee kaikki tuotteensa tällä kaiken kattavalla ajattelutavalla. “Käytimme samaa innovatiivista ihonhoitoteknologiaa ja lisäsimme eloisia sävyjä luodaksemme uuden huulivoidekokoelmamme. “Nämä sisältävät 23 tehokasta ainesosaa, mukaan lukien sekoitus superhedelmäöljyjä, joissa on runsaasti C- ja E-vitamiinia sekä suojaavia omega-happoja, jotka edistävät solujen uusiutumista, palauttavat ja täyttävät huulet sekä pitävät ne kosteutettuina päivällä ja yöllä”, hän kertoo Well+ Gutille.

Harper selittää, että silmiemme ja huultemme ympärillä oleva iho on kehon ohuin ja siksi se on herkempi näkyvälle ikääntymiselle kuin mikään muu kasvojen osa. 3-in-1-sekoitus hyödyntää vesimagneettisten fytosterolien voimaa vetääkseen vettä huulille ja vettä kiertävän pohjajousen toimittamaan vettä sinne, missä huulet sitä eniten tarvitsevat. Lopuksi niissä on kosteutta pidättäviä omega-rasvahappoja, jotka lukitsevat kaiken kosteuden paikoilleen.

Mitä tulee sävyihin, Tata Harper Lip Crèmea on saatavana viidessä eri versiossa: Blasè, ruusuinen nude; Risquè, syvä marjanpunainen; Mehukas, vadelman vaaleanpunainen; Bubbly, vauvan vaaleanpunainen; ja Bare, kiiltävä, kirkas sävy. Alta näet miltä ne näyttävät!

Rehellinen arvosteluni

Olen ollut suuri Tata Harperin tuotteiden (erityisesti Clarifying Cleanser) fani, mutta siitä oli jo kauan, kun olin kokeillut mitään muuta. Siksi tämä jälleennäkeminen oli erityisen mukava. Kun avasin huulivoidelaatikon, tiesin, että minulla oli jotain erityistä. Tata Harper tunnetaan kauniista ECOCERT-sertifioidusta vihreästä pakkauksestaan, joten olin heti tyytyväinen. Putket ovat upeita ja ylellisiä.

Mitä tulee itse huulivoiteisiin, otin tuulahduksen Barea ja pyöräytin silmiäni hurmioituneena. Tuoksu on aivan taivaallinen. Brändin käyttämät luonnonkasvit luovat makean, kukkaisen tuoksun, joka on kevyt mutta tehokas.

Nyt kaavaan. Bare, kirkas sävy, on uskomattoman ylellinen tavallinen huulirasva. En ole varma, kuinka kukaan voi palata tavallisiin vanhoihin balsamitikkuihin levitettyään tätä huulilleen. En ylireagoi sanoessani, että jokainen väri tässä kokoelmassa on upea. Ikuisen punahuulisen tyttömäisyyteni vuoksi kurotin ensin Juicyn puoleen, koska se vaikutti minusta “punaisimmalta”. Se antoi minulle lievän mehutikku-tahrasävyn, jota kaipaan kesällä. Yllättäen pidin myös Blasèsta, ruusuisesta nude-sävystä, joka sopii, koska minulla on tapana houkutella alastonpunaisiin sävyihin. Pidin myös vauvan vaaleanpunaisesta Bubblysta, mutta rakastuin syvään marjaiseen Risquè-sävyyn. Niin paljon, että käytin sitä samana iltana. Tärkeä askel, koska otan edelleen käteni mattapintaisiin, nestemäisiin punaisiin huulipunani, kun lähden ulos.

Tältä näyttävät Tata Harper Lip Crèmen sävyt

“Kupliva”

Tata kupla
Kuva: Marie Lodi

“Rohkea”

riskialtista
Kuva: Marie Lodi

“Mehukas”

mehukas Tata Harper
Kuva: Marie Lodi

“Välinpitämätön”

välinpitämätön
Kuva: Marie Lodi

Kaiken kaikkiaan en voi kuvailla kuinka pakkomielle olen Tata Harper Lip Crèmesiin. Jokaisen pitäisi kokeilla niitä! Nämä ovat minun pyhät graalini huulivärin kesäksi, ei vitsi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *