Rehellinen arvostelu Knix Period Swimwearista (toimittajan testaama)

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jaksot ja allaspäivät eivät ole koskaan pelanneet hyvin. Uimapuvun käyttäminen kuukautisteni aikana on riski, etenkin päivinä, jolloin vuoto on suuri. Tästä syystä vältän uimista kuukautisteni aikana. Äskettäin kuitenkin löysin tyylikkään ratkaisun: aikakauden uima-asut. Perinteisten alushousujen tavoin vanhat uimahousut tarjoavat materiaalin infrastruktuurin, jota tarvitaan imeytymään ja suojaamaan samalla, kun ne näyttävät silti tyylikkäältä ja sopivat uima-altaan viettoon.

Kun sain selville, että Knix, yksi myydyimmistä ja suosituimmista aikakauden alusvaatemerkeistä, valmisti muutaman tyylin aikakauden kestäviä uimapukuja, minun oli hankittava sellainen. Knix valmistaa historiallisia uimapukujaan kolmessa eri mallissa: yksinkertainen yksiosainen, sivusolmio yksiosainen ja yksinkertainen kaksiosainen puku. Testasin Knix Leakproof Sidea (100 dollaria).

Kun testasin sitä ensimmäisen kerran, minulla oli kuukautiset ja käytin tamponia – varmuuden vuoksi. Kuitenkin syklini loppua kohden (kun virtaukseni helpotti) käytin sitä ilman vahvistuksia.

Rehellinen arvosteluni Knix Leakproof Side-Tie One Piece -uimapukusta

Sopivuus

Sai kiinni. Tältä minusta tuntuu Knixin yksiosaisessa vuotamattomassa uimapuvussa. En voi valehdella: kun yritin pukea sen ensimmäisen kerran, se oli kamppailua. Olen 1,70 m pitkä ja painan noin 60 kg, joten valitsin koon S-Plus. Ensinnäkin haluan huomauttaa, että tämä on ensimmäinen merkki, jonka olen nähnyt ja joka tarjoaa eri kokoja. Viime vuonna painoin noin 150 kiloa, joten nämä “schmediumit” (koko pienten ja keskikokoisten välillä) sopivat minulle todella.

knix-uimapuku
Kuva: Tekijä

Vaikka tämä uimapuku auttoi minua muokkaamaan vartaloni tiimalasihahmoksi, en voisi tehdä sitä ilman sitä paljon Painetta vatsassa ja rinnassa. Ollakseni rehellinen, se oli hieman rajoittavaa – varsinkin kun kyse oli syvään hengityksestä. Tästä syystä suosittelen valitsemaan isomman koon. Kuitenkin, kun uin siinä, huomasin, että sama puristus helpotti minun kulkemista allasveden läpi. Puhumattakaan siitä, että se piti rintani turvassa ja tuettuina.

knix-uimapuku
Kuva: Tekijä

Toiminto

Se on suunniteltu estämään kuukautisten menetys reiden sisäpuolella, takana tai edessä. Kuukautiset kaikkialla: iloitse! Tämä tiivis uimapuku toimintoja. Ja se toimii monella tasolla.

Henkisellä tasolla se pitää pelkoni loitolla. Kun käytin tätä kuukautisteni toisesta viimeiseen päivään, huomasin, että olin vähemmän huolissani pelätystä punaisesta raidasta, joka hiipii jalkaani pitkin. Saatoin tuntea um, vuotaa, mutta tunsin myös Knix onesien imevän kohdun seinämiä – estäen tehokkaasti kuukautisvuodot. En kuitenkaan usko, että se kestäisi supervoimakasta virtausta. Se on suunniteltu imemään tehokkaasti kolme teelusikallista verta, mutta tätä suurempi määrä (yli noin kolme täyttä tamponia) voi aiheuttaa vuotoja.

Materiaali

Niin miten tekee Tämä uimapuku imee kuukautisveren? Siinä on ajankestävä kulmakive, joka on valmistettu patentoidusta FreshFix Technology® -kankaasta (sama materiaali kuin Knix-kauden alusvaatteet). Hihna on hieman paksumpi kuin tavallinen uimapuku, vaikka se ei häiritse sinua (se ei tunnu pehmusteelta tai muulta – eikä myöskään näytä sellaiselta).

Lopulliset ajatukset

Käytän tuskin 100 dollaria mihinkään – mutta käyttäisin kovalla työllä ansaitsemani rahani tähän uimapukuun. Se on yhtä tehokas kuin figuuria halaava, ja kuten mainitsin, merkkiä on saatavana kaikissa koossa aina XXXXL+ kokoon asti. The Todella erottaa sen joukosta.

Lisäksi Knix-vuodonkestävä neule sopii henkilölle, joka ei seuraa kuukautisiaan Tarkkaan ottaen rauhoittaa minua. Jos esimerkiksi olen jossain ja kuukautiset tulevat yllättäen, voin olla varma, etten elä teini-ikäisen painajaistani (eli yllätys kuukautisista, jotka alkavat, kun olen melkein alasti uima-altaassa tai ranta). Ja tuo mielenrauha on minulle 100 dollarin arvoinen.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *