Rehellinen arvostelu Huda Beauty “1 Coat Wow!” Mascarasta

By | September 14, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Tiedätkö kuinka ihmiset puhuvat siitä, kuinka paksut tai ohuet heidän hiuksensa ovat? No, olen vakuuttunut siitä, että tietty hiustyyppi vaikuttaa enemmän kuin vain pään hiuksiin. Minun argumenttini? Aivan kuten ohuet, litteät hiukset, myös ripsistäni puuttuu volyymia ja täyteläisyyttä. Okei, ehkä tämä ei ole 100-prosenttisesti totta (monet Reddit-säikeet keskustelevat tästä), mutta on silti sääli, että vain muutamalla kerroksella ripsiväriä ei saada sinulle upeita ripsiä, joita niin monet ihmiset voivat saada.

Totta kai ripsivärin levittäminen tummentaa, kohottaa, pidentää ja lisää volyymia ultrakevyille ripsilleni, mutta yleensä suuren draaman saavuttamiseen tarvittava kerrosmäärä painaa niitä usein myös tuotteen kanssa, joten päivän loppuun mennessä (tai yö), ne ovat joko menneet litteiksi, tahriintuneet luomiini tai molemmat. Kun tiedän tämän, olen melko lailla siinä vaiheessa, että olen tyytyväinen siihen, että läimätän päälle yhden tai kaksi ripsiväriä ja kutsun sitä päiväksi – he ovat mitä ovat, tiedätkö? Mutta entä jos ripsiväri voisi tuottaa huomattavan pigmentin, pituuden, volyymin ja erottelun vain yhdellä tai kahdella vedolla? Se olisi unelma, eikö? Todellakin – ja nyt, kiitos Huda Beauty 1 Coat WOW! Lisää volyymia ja kohottavaa ripsiväriä 23 dollarilla, se on myös todellisuutta.

Rehellinen arvosteluni Huda 1 Coatista Vau! ripsiväri

Tästä pidän tästä aloittelijasta: Vaaleanpunaisen putken mukana tulee sivellin, joka on toiselta puolelta tiimalasin muotoinen ja toiselta hieman kaareva, mikä tekee jokaisen ripsen kiinnittämisestä helppoa. Ainutlaatuisen muotoillun kaksipuolisen siveltimen ansiosta sauvan levitys voidaan helposti räätälöidä myös ylä- ja alaripsisiisi, jotta harjakset eivät peitä ripsien rajaa.

Tämän vuoksi huomasin, että tämä ripsiväri oli vähemmän altis paakkuuntumiseen ripsieni tyveen, joten jokainen rips näytti yksinkertaisesti pidemmältä ja selkeältä, mutta ei liian peittynyt tuotteella. Lisäksi jokaisen ripssarjan päällystämiseen tarvittiin vain yksi kasto putkeen – minun ei tarvinnut jatkuvasti kastaa ja pyyhkiä uudelleen, mikä oli vaikuttavaa.

Huda ripsiväri
Kuva: Rebecca Norris

Kaiken kaikkiaan tämä helppokäyttöinen ripsiväri on mielestäni loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat saavuttaa huomattavan pituuden ja käpristymän pienellä vaivalla. Jos haluat lisätä volyymia, useiden kerrosten levittäminen auttaa varmasti. Kuitenkin, kun levitin sen kunnolla, huomasin, että ripseni tuntuivat hauraammilta ja näyttävät hämähäsemmiltä (ja itse ripsiväri oli vaikeampi poistaa), minkä vuoksi, kuten nimestä voi päätellä, suosin ehdottomasti vain yhtä tai kahta kerrosta. se.

Huda Beauty Mascara
Kuva: Rebecca Norris

Sanon yhden asian, että vaikka tämä ripsiväri pidensi ja kohotti ripsiäni merkittävästi, se ei käpristynyt, kuten kaavan kliiniset tulokset antaisivat. Minulle se ei kuitenkaan ole tarpeeksi pelote. Ensi kerralla otan esiin Tweezerman ProMaster -ripsien taivuttajan (24 dollaria) ennen sen käyttöä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *