Rehellinen arvostelu Fenty Hella Thicc Volumizing Mascarasta

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Tämä saattaa olla kiistanalainen, varsinkin kauneustoimittajana, mutta jos olisin jumissa autiolle saarelle ja tarvitsisin hypoteettisen kauneustuotteen auttamaan minua selviytymään, ripsiväri olisi viimeinen listallani. Ripseni ovat suorat (mikä on yleistä aasialaisille) ja voi olla vaikeaa pitää kiharat. Kun pidennyin ripsiä, se oli aivan mahtavaa, mutta se on kauneussitoumus, johon en ole valmis palaamaan, koska kynneni ja hiukseni ovat jo valmiiksi huollettavia!

Joka tapauksessa, en ole ripsivärien vihaaja, mutta minulla ei ole ollut niin onnekas – monet suosikeistani, kuten Marc Jacobs Beautyn Velvet Noir ja CoverGirlin Total Tease, on lopetettu. Nykyään tarvitaan jotain erityistä kiinnittääkseni minun ja ripsieni huomion. Onneksi olen iloinen voidessani ilmoittaa, että käytän ripsiväriä melkein joka päivä, ja voin kiittää siitä Rihannaa, erityisesti Rihanna Hella Thicc Volumizing Mascara Fenty Beauty (19 dollaria).

Kuinka se toimii

Hella Thicc haluaa antaa sinulle sen, mitä nimi lupaa: paksuuden ja va-va volyymin. Sen jälkeen kun Fenty mullistai kauneusalan debyyttillään vuonna 2017, Fenty on ollut tunnettu innovatiivisista kaavoistaan ​​ja pakkauksistaan. Sekä Hella Thiccin putkessa että ripsiväriharjassa on erottuva kartiomainen muotoilu. Kahdeksankulmainen putki varmistaa tukevan pidon (samanlainen kuin Flyliner Longwear Liquid Eyeliner). Samaan aikaan ripsiväriharja on kapeneva ja ohuempi kuin merkin Full Frontal ripsiväri, jossa on pörröinen, soikea harja.

Vaikka erityisiä ainesosia koskevia tietoja ei ole (ei näytä olevan kasviöljyjä kosteuttamiseen tai muuhun vastaavaan), se on siirronkestävä, hienkestävä sekä kosteutta ja vettä hylkivä.

Rehellinen arvosteluni

Jokaisen, joka etsii Marc Jacobs Beauty Velvet Noir -kopiota, tämä kannattaa harkita, varsinkin kun he molemmat kuuluvat samaan kauneushautomoon, Kendo Brandsiin. Kirbie Johnson, kauneuspodcastin Gloss Angeles isäntä ja Marc Jacobs Beauty Velvet Noirin kova fani, sanoo, että vaikka se ei olekaan todellinen “huijaus”, se on hyvä vaihtoehto suositulle Velvet Noirille. Minun täytyy olla samaa mieltä – koostumus on hyvin pigmentoitunut ja antaa ripsilleni runsaasti käpristymistä ja dramatiikkaa.

ennen viidenkymmenen jälkeen
Kuva: Marie Lodi

Myös kuluminen oli vaikuttavaa; Mentyäni ulos illalliselle ystävien kanssa, ripseni näyttivät edelleen upeilta illan päätteeksi ilman kertymisen tai paakkuuntumisen merkkejä. Yksi asia, jonka huomasin, on, että se näyttää hämähäkkimäisemmältä, mutta jos et pidä siitä, voit erottaa pääsyn ripsikammalla ja poistaa sen. Jos kaipaat supermusta ripsiväriä, joka kirkastaa silmiäsi ja antaa sinulle intensiivistä volyymia, hanki Hella Thicc seuraavalla kauneusostosmatkallasi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *