Rehellinen arvostelu Benefit Fan Fest Fanning Mascarasta

By | September 16, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Mitä tulee meikkiin, olen erittäin nirso ja ehdottomasti enemmän ihonhoidosta, joten etsin aina kaavoja, jotka korostavat luonnollista ihoani, kulmakarvojani ja ripsiäni sen sijaan, että olisin käyttänyt meikkinaamiota (ei sitä raskaassa meikissä ei ole mitään vikaa – se on jokaisen oma!). Tästä syystä Benefit Cosmetics on yksi suosikkimeikkimerkeistäni: heidän tuotteet parantavat olemassa olevia kasvonpiirteitäsi sen sijaan, että ne peittäisivät niitä.

Useimmat tuotteet ovat tarpeeksi monipuolisia ja rakennettavia, jotta niitä voidaan käyttää meikkittömänä meikkivoiteena (kuten erittäin haluttu Hoola Bronzer ja Benetint). Benefit toi äskettäin markkinoille huokoskeskeisen ihonhoitosarjan, joka osoittaa, että brändi todella välittää ihoystävällisistä koostumuksista ja ratkaisuista.

Muuten: ei oikeastaan ​​mitään Se on kuitenkin verrattavissa Benefit-ripsiväreihin, jotka ovat tällä hetkellä legendaarisia. Kokeillut ja käyttänyt niitä kaikkia vuosia, voin rehellisesti sanoa, että ne ovat parhaita saatavilla olevia ripsivärejä. Kun sain tietää, että tuotemerkki julkaisee uuden kaavan, tartuin tilaisuuteen kokeilla sitä. Tapaa Fan Fest Fanning Volumizing Mascara (28 dollaria).

Benefit Fan Fest Mascara – 28,00 dollaria

Koko: 0,3 unssia

Ainekset: Provitamiini B5, karpalouute, riisivaha

Värit: Hyper musta

  • Siinä on kevyt, rakennettava kaava
  • Se ei koskaan paakkuunnu
  • Harja helpottaa ripsivärien levittämistä myös aloittelijalle
  • Se on kallista verrattuna apteekkivalmisteisiin (mutta nämä ehdottomasti ei ole samaa vaikutusta)

Suunniteltu luomaan kaunein, vilahteleva vaikutus, se levittyy kauniisti ja sillä on painoton vaikutus, joka tuntuu siltä, ​​​​että sinulla ei olisi edes meikkiä (mutta ehdottomasti näyttää siltä). Upouusi Fan Fest julkaistiin juuri 28. heinäkuuta TikTok Shopissa ja BenefitCosmetics.comissa – ja haluan vain sanoa sen: Se on kesän ripsiväri.

Rehellinen arvosteluni Benefit Fan Fest Mascarasta

Saadakseni hyvän käsityksen siitä, kuinka hyvin Fan Fest toimii, päätin olla käsittelemättä ripsiäni ennen ripsien levittämistä – mikä tarkoittaa, ettei ripsiäni taivuta tai pohjusteta. Sen sijaan laitoin ensin muutaman vedon siveltimellä yläripsiini ja olin heti vaikuttunut tuloksista. Verrattuna luonnollisiin ripsiini, ripsiväri tarjosi huomattavan kohottavan ja pidentävän vaikutuksen, luoden illuusion ripsien kohoamisesta ja saamalla silmäni näyttämään heti valppaammilta.

Tältä se näyttää vierekkäin:

Hyödynnä fanifestivaali
Kuva: Tekijä

Harja oli myös erittäin helppokäyttöinen, ja pidän siitä, että se erottaa jokaisen yksittäisen ripsen tasaisen turkin ja samalla muotoilee ripseni viuhkamaiseksi (tästä nimi). Jopa yhdellä kerroksella huomasin huomattavan eron ripsetyylissäni ja kuinka paljon kirkkaammalta ja tuuheammalta näytin.

Benefit ripsiväri
Kuva: Tekijä

Kaikki tämä olisi riittänyt vakuuttamaan minut siitä, että tämä on paras ripsiväri, jota olen koskaan kokeillut. Mutta kaava on myös vettä hylkivä, tahraton ja pysyy paikoillaan myös märkänä ja hikinen. Ihmisenä, joka yleensä joutuu käyttämään vedenkestävää ripsiväriä alaripsissäni käyttämäni ihonhoitoöljyjen määrän vuoksi, olin hieman skeptinen tämän suhteen. Mutta koko päivän käyttämisen jälkeen ripsiväri ei koskaan tahrannut ihoani ja näytti aivan yhtä raikkaalta kuin silloin, kun levitin sitä ensimmäisen kerran. Lisäksi se oli edelleen erittäin helppo poistaa (käytin vain uudelleen käytettävää vanulappua misellivedellä).

Kuten mainitsin, olen ihonhoito-ensimmäinen tyttö, joten kaavan huomio ainesosiin kiinnitti myös silmäni. Ripsiväri sisältää sekoituksen provitamiinia B5, joka ravitsee ripsiä intensiivisesti käytettynä, sekä karpalouutetta hoitoon ja riisivahaa, joka antaa tarkkuuden. Normaalisti ripseni näyttävät hieman surullisilta ripsivärin levittämisen jälkeen, mutta kun pesin sen pois, ne näyttivät ja tuntuivat silti yhtä terveiltä kuin en olisi käyttänyt ripsiväriä viikkoihin.

Kaiken kaikkiaan olin täysin vaikuttunut tästä ripsiväristä ja aion käyttää sitä koko kauden (ja jonkin aikaa) sen upean tuuheutetun vaikutuksen ja pysyvyyden vuoksi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *