RD:n versio Bloom Nutrition Greens & Superfoods -jauheesta

By | October 7, 2023

WMitä tulee viruksen terveystrendeihin, harvat tuotemerkit ovat yhtä suosittuja kuin Bloom Nutrition Greens & Superfoods -jauhe. Itse asiassa, jos olet Tiktoker, on hyvä mahdollisuus, että tämä nouseva tuotemerkki on ilmestynyt For You -sivullesi. Tämä naisten perustama naisille suunnattu yritys on saanut resonointia niin monien tyttöjen keskuudessa eri puolilla maata. Ei ihme, kun otetaan huomioon merkin tarjoama laaja valikoima tuotteita ja herkullisia makuja. Lisäksi mainostettuja terveyshyötyjä on vaikea jättää huomiotta, ja ne vaihtelevat jatkuvasta energiasta parempaan ruoansulatukseen ja immuunijärjestelmään.

Mutta ovatko Bloomin tuotteet niin uskomattomia kuin sosiaalinen media haluaisi uskoa? Rekisteröitynä ravitsemusterapeuttina tutkin tuotemerkkiä perusteellisesti ja tutkin tarkasti heidän tuotteidensa ainesosia ja terveysväitteitä.

Mikä on Bloom Nutrition?

Yli 600 000 seuraajaa Tiktokissa, joka on Amazonin myydyin tuote, ja se toimii Targetin ja Walmartin kanssa, on turvallista sanoa, että Bloom Nutrition on saavuttanut vakavasti vetovoiman terveys- ja hyvinvointialueella. Tämän yrityksen perustivat vuonna 2019 Mari Llewellyn ja hänen miehensä Greg LaVecchia. Llewellyn etsi lisäravinnemerkkiä, joka tarjosi energiaa ja terveyttä vahvistavia tuotteita, jotka sekä maistuvat hämmästyttävältä että sisältävät terveellisempiä ainesosia… joten hän aloitti sellaisen.

Ja vaikka Bloom Nutrition Greens & Superfoods -jauhe nosti ne kartalle, brändi tarjoaa nyt paljon monipuolisemman valikoiman terveyteen keskittyviä tuotteita. Näitä ovat proteiinijauhe, treeniä edeltävä ja jälkeinen jauhe, matcha, kollageenivoide, kollageenipeptidit, vitamiinit, kalaöljy ja jopa unilääkkeet. Vaikka suurin osa näistä tuotteista on saatavilla tölkeissä, osa niistä myydään helppokäyttöisissä pusseissa, jotta voit pysyä ravinnossa tien päällä. Näiden tuotteiden maut ovat lievästi sanottuna erityisen ainutlaatuisia, ja tarjolla on vaihtoehtoja, kuten mustikkamuffinssi, kanelirulla, vadelmalimonadi ja jopa keksit ja kerma. Jo tämä tosiasia osoittaa, kuinka paljon brändi vetoaa nuorempaan yleisöön.

Näiden tuotteiden terveysväittämät ovat lähes yhtä laajat kuin niiden tuotevalikoima, ja ne vaihtelevat parantuneesta suoliston, aivojen, sydämen, hiusten, ihon ja kynsien terveydestä parempaan vastustuskykyyn, unirytmiin ja energiatasoihin.

Mitkä ovat suurimmat otokset tästä virusbrändistä rekisteröityneenä ravitsemusterapeuttina lähes vuosikymmenen ajan?

Kaikkien Bloom-verkkosivustolla olevien tuotteiden perusteellisen arvion jälkeen kokonaisvaikutelmani oli varsin positiivinen. Monet tuotteet ovat täynnä tunnistettavia ja yleisesti hyödyllisiä ainesosia, kuten vitamiineja, kivennäisaineita, ruoansulatusentsyymejä, probiootteja, hedelmiä ja vihanneksia. Useimmat tuotteet ovat myös soija-, maito- ja gluteenittomia, mikä lisää niiden saatavuutta laajemman yleisön ulottuville.

Monet tuotteet sisälsivät kuitenkin joitain ilmeisiä lisäaineita, kuten keinotekoisia makuaineita, ksantaanikumia ja piidioksidia. Ja vaikka nämä ainesosat tunnustetaan turvallisiksi, ne eivät yleensä ole olleet olemassa tarpeeksi kauan, jotta voimme täysin ymmärtää niiden pitkän aikavälin vaikutukset.

Kuitenkin Bloom-tuotteiden yleisimmät ainesosat, jotka soittivat minulle hälytyskelloja, olivat sukraloosi (tunnetaan myös nimellä Splenda), asesulfaamikalium ja stevia – kolme yleistä keinotekoista makeutusainetta. Vaikka Food and Drug Administration (FDA) tunnustaa nämä myös yleisesti turvallisiksi, niitä koskevaa tutkimusta on jonkin verran. Vuonna 2022 tehdyssä tutkimuksessa, johon osallistui yli 100 000 ihmistä, löydettiin potentiaalisesti suora yhteys Splendan ja asesulfaamikaliumin ja sydänsairauksien välillä.

Vaikka se on luonnostaan ​​johdettu tuote, todisteet viittaavat myös siihen, että stevian pitkäaikainen käyttö, jopa pieninä määrinä, voi häiritä suoliston mikrobiomin homeostaasia. Lisäksi monet ihmiset raportoivat yleensä ruoansulatuskanavan oireista, kuten turvotuksesta, turvotuksesta ja ripulista näiden vaihtoehtoisten makeutusaineiden käytön yhteydessä, mikä on yleensä päinvastainen vaikutus kuin Bloom pyrkii.

Onko Bloom Nutrition Greens & Superfoods Powder kaikkea sitä mitä se on keksitty?

Kaiken kaikkiaan Greens & Superfoods -jauhe sisältää monia mielenkiintoisia ainesosia, joiden tiedämme olevan runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviperäisiä aineita. Jotkut näistä ovat spirulina, vehnäruoho, pellava, porkkana, lehtikaali, pinaatti, kirsikka, goji ja acai. Lisäksi se sisältää joitain yleisimmistä yrteistä, jotka tarjoavat sekä hivenravinteita että adaptogeenisiä etuja, kuten ashwagandhaa, rhodiolaa, ginsengiä ja lakritsia, sekä suoliston toimintaa tehostavien ruoansulatusentsyymien ja probioottien lisäksi. Monet, mutta eivät kaikki, näistä ainesosista ovat luomutuotteita, ja tuote ei sisällä soijaa, gluteenia ja maitotuotteita. Tämä jauhe valmistetaan myös cGMP (Certified Good Manufacturing Practices) -laitoksessa, mikä tarkoittaa, että se täyttää FDA:n asettamat toimintastandardit, vaikka useimmat yritykset tekevätkin.

Tämän jauheen sanotaan lisäävän energiatasoa, tukevan suoliston ja ruuansulatuksen terveyttä sekä lievittävän turvotusta. Mikään näistä väitteistä ei kuitenkaan tue itse tuotetta koskevaa tutkimusta, eikä sitä ole testannut kolmannen osapuolen ainesosien varmennus tai puhtausstandardit. Näitä elementtejä etsin aina lisäbrändeistä, koska FDA ei sääntele niitä tiukasti ja vastuu turvallisuudesta ja merkintöjen tarkkuudesta on tuotemerkin käsissä.

Vaikka suurin osa tämän suositun ravintolisän ainesosista on tunnettuja terveellisiä ruokia, kuivaus ja jauhaminen poistaa niistä kuitu- ja vesipitoisuuden – tärkeitä ravintoaineita suoliston terveydelle. On myös todennäköistä, että monet näiden elintarvikkeiden sisältämistä bioaktiivisista kasviyhdisteistä ja hivenravinteista hajosivat käsittelyn aikana. Tämä tarkoittaa, että jäämme paitsi näiden terveellisten ainesosien kaikista terveyshyödyistä. Toisaalta, jos kuluttaisimme näitä elintarvikkeita kokonaisuudessaan, saisimme niiden täyden ravitsemuksellisen hyödyn.

Lisäksi väitteiden testaamisen ja todentamisen puutteen vuoksi emme tiedä, onko näitä ainesosia riittävästi, jotta ne todella tuottaisivat todellista terapeuttista hyötyä. Vaikka Splenda ja asesulfaamikalium eivät sisälly tähän tuotteeseen, se sisältää silti steviaa, jota yleensä välttelen.

Vaikka Bloom Nutrition Greens & Superfoods -jauhe on todella hämmästyttävä lähes 40 dollarilla 30 annosta kohden, se voi olla hieman kallista todentamattomien hyötyjen vuoksi. En kuitenkaan usko, että tämän jauheen kohtuullinen nauttiminen on haitallista terveydelle. Parhaimmillaan se on mukava terveyttä vahvistava aine, pahimmillaan se ei tee paljon kehollemme. Olen kuullut kertomuksia, että näin todellakin on aiheuttanut Jotkut ihmiset kuitenkin kokevat turvotusta, mutta itse en ole kokenut sitä.

Sanoisin saman Bloomin muista tuotteista, vaikka itse pysyisin poissa tarjouksista, joissa on sokerinkorvikkeita tai liiallisia mysteerilisäaineita. Mielestäni heidän seremonialuokan Mari’s Matcha näyttää hyvältä.

Loppujen lopuksi, kuten kaikkien lisäravinteiden kohdalla, näiden näennäisesti nopeiden korjausten ei pitäisi korvata kokonaisia ​​ruokia ja tasapainottaa ruokavaliota. Pikemminkin ne on tarkoitettu toimimaan pieninä terveyden edistäjinä, joihin voimme turvautua päivinä, jolloin emme ehkä ole syöneet tarpeeksi ravintopitoisia ruokia, eivätkä Bloomin trendituotteet eroa toisistaan.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Debras C, Chazelas E, Sellem L, Porcher R, Druesne-Pecollo N, Esseddik Y et ai. Keinotekoiset makeutusaineet ja sydän- ja verisuonisairauksien riski: tulokset NutriNet-Santén tulevasta kohortista BMJ 2022; 378:e071204 doi:10.1136/bmj-2022-071204

  2. Nettleton, Jodi E et ai. “Pieniannoksisen stevian (rebaudiosidi A) nauttiminen häiritsee suoliston mikrobiota ja mesolimbistä dopamiinin palkitsemisjärjestelmää.” ravintoaine Vol. 11.6 1248. 31. toukokuuta. 2019, doi: 10.3390/nu11061248


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *