QVC:n parhaat lahjat ajoissa lahjakautta varten

By | October 27, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Emme sano sitä tarpeeksi, mutta lahjojen antaminen on itsessään taito ja taideteos. Ajattele sitä: kuinka monella meistä on yksi * yksi * henkilömme henkilö, joka naulaa kaikkien toivelistaluetteloa vuosittain, jättäen sinut (ja muun ryhmän) sekä erittäin kiitollisena että vähän luottamattomana samanaikaisesti omilla päätöksillä?

Rehellisesti sanottuna täydellisen lahjan löytämisen paine tappaa lahjan metsästyksen. Joten helpotetaan stressiä. Ensin hengitä sisään. Ja toiseksi, muista, että QVC on olemassa ja että se on kirjaimellisesti lahjaideoiden aarrearkku, joka ulottuu käytännöllisesti katsoen kaikesta mitä voit toivoa kaikkeen mitä mahdollisesti tarvitset.

Ja se on koko lahjojen antamisen salaisuus, eikö niin? Löytää täydellisen tuotteen, jota joku epätoivoisesti haluaa, mutta jota ei luultavasti koskaan ostaisi itselleen. Sen ei tarvitse olla iso tai näyttävä, sillä on vain järkeä heidän elämässään.

Joten sinun tarvitsee vain selata alaspäin saadaksesi inspiraatiota QVC:n parhaista lahjoista, jotka olet itse valinnut (eli joku, jolle on kerrottu muutaman kerran, että olen sanonut lahjanantotaidot). Hyviä ostoksia ja älä välitä kiitoskirjeen lähettämisestä – nämä ideat voivat toimia lahjana sinulle. (Sanoin, että olen hyvä.)

Osta parhaat lahjat QVC:ltä

Drybar, Round Single Shot Blow Dryer Brush -harja – 155,00 dollaria

Ei ole mikään salaisuus, kuivausrumpuharjat ovat saavuttaneet huippunsa – ja hyvästä syystä. Tämä Drybarin laite yhdistää hiustenkuivaajan kuuman ilman pyöreän harjan rakenteeseen luoden kiiltäviä, sileitä aaltoja yhdessä vaiheessa. Pohjimmiltaan annat yllätyksiä elinikäisenä.

NuFACE Mini+ -kasvovesi, 10 unssia Aqua Gel ja pussi – 245,00 dollaria

Sen sijaan, että antaisit parhaalle ystävällesi kylpylälahjakortin toiseen kasvohoitoon, lisää tämä NuFace-minikasvohoitolaite hänen ihonhoitorutiiniinsa saavuttaaksesi saman vaikutuksen. Se tunnetaan viiden minuutin kasvojen kohotuksena, koska se stimuloi hellävaraisesti kasvoja ja kaulaa mikrovirroilla, jotka auttavat kohottamaan ja kiinteyttämään koko kasvoja. (Nyt he voivat saada kasvohoidon milloin haluavat.)

Geoffrey Beene Puffer Hardside 2-osainen matkalaukkusetti – 221,00 dollaria

Voita MVP seuraavassa lahjavaihdossasi tällä tyylikkäällä kaksiosaisella hardshell-laukkusarjalla, joka on täydellinen viikonloppumatkalle tai liikematkoille. Tämä on ehdottomasti yksi niistä lahjoista, joista saatat haluta ostaa lisää itsellesi, koska se on liian hyvä jättää väliin.

Poo Pourri Set (2) 16oz. Kylpyhuoneen hajunpoistoaineen täyttöpullot – 49,00 dollaria

Jos sinulla on emäntä, jolla on eniten asioita listallasi, et voi mennä pieleen Pou Pourri -täyttöjen kanssa. Mikä voisi olla mukavampaa kuin kylpyhuone, joka tuoksuu aina raikkaalta? Tämä aine saa sen tuoksumaan niin makealta riippumatta siitä, mitä siellä tapahtuu. Ja todellakin, kysy keneltä tahansa: kun alat käyttää pou-pourria, paluuta ei ole.

Dyson Humdinger johdoton käsipölynimuri 3 työkalulla – 300,00 dollaria

Tämä on loistava esimerkki lahjasta, jota joku ei luultavasti ostaisi itselleen, mutta hyppää ilosta, kun hän avaa sen. Tämä nopeaan puhdistukseen suunniteltu langaton Dyson sisältää kolme monipuolista työkalua, jotka auttavat sinua selviytymään erilaisista sotkuista kotona. Erittäin yksinkertaisen, kosketuksettoman lian ja pölyn poiston ansiosta imurointi on helpoin osa siivousrutiiniasi.

Ninja 4-qt Air Fryer irrotettavalla monikerroksisella telineellä – 119,00 dollaria

Kun olen lahjakriisissä, valitsen siistin keittiökoneen. Ja 4 litran monikerroksinen ilmakeitin (rapealla lautasella!) on pakollinen hankinta jokaiseen moderniin keittiöön – tai jokaiselle, joka haluaa nopeita ja helppoja illallisia, jotka on todistettu herkullisiksi, eli kenelle tahansa.

Langaton Bose SoundLink Flex Bluetooth-kaiutin – 149,00 dollaria

Toinen vakaa vaihtoehto, jonka kanssa et voi mennä pieleen, on tämä Bosen kannettava kaiutin. Se on tarpeeksi ohut päiväksi puistossa, mutta silti riittävän selkeä ja tehokas täyttämään huoneen täynnä ystäviä illalliselle.

TULA Glow With Confidence 4-osainen rutiinisetti – 96,00 dollaria

Olipa listallasi aloittelija ihonhoidossa tai wannabe skinfluencer, valikoima laadukkaita tuotteita, joilla pääset alkuun tai täydentämään heidän rutiinejaan, on oikea asia. Se. Tulan puhdistusgeelin, silmätippojen, silmäbalsamin ja yövoiteen avulla säteilevä rutiini räätälöidään vuodenajan mukaan.

Prepology-setti, jossa on 3 manuaalista helikopteria ja lahjapakkaukset – 25,00 dollaria

Sinun ei enää tarvitse pestä miljoonaa astiaa vain valmistellaksesi lounasta viikolle. Säästä aikaa ja vaivaa tällä suloisella ja värikkäällä chopper-setillä, jossa sinun tarvitsee vain vetää johdosta ja nauttia täydellisesti kuutioiduista vihanneksista, hedelmistä ja muusta.

Haluatko ostaa enemmän QVC:n parhaita lahjoja? Älä unohda, että uudet asiakkaat saavat 30 dollaria alennusta 60 dollarin ostoksesta koodilla WELLGOODQVC30!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *