Puuvillaiset maxihameet ovat tämän kesän trendikkäitä – näin muotoile ne

By | September 15, 2023

YTiedätkö sen tunteen, kun kiirehdit töihin aurinkoisena kesäpäivänä ja vaaleat farkut ovat juuttuneet *kaikkiin* vääriin paikkoihin? Kyllä, yritämme myös pyyhkiä tämän katastrofin viimeaikaisista muistista. Itse asiassa pidämme tauon tuosta kaapissa olevasta housukasasta ja teemme tästä kaudesta erityisen erityisen hameteeman.

Nykyään, kun 90-luvun nostalgia on kuumempaa kuin koskaan, mikro-minihame on saamassa vetoa. Mutta ota se kiitotieltä, TikTokista ja kaupungin kaduilta: Totta se näyttää kesän on nilkka- tai lattiapituinen helma. Ja kun kyse on erittäin kevyestä, tuulista mukavuudesta jopa kuumimpina päivinä, puuvillaiset maxihameet päihittävät kaikki muut.

Puuvillan tapaus on yksinkertainen: luonnonkuitu on hengittävää, imukykyistä ja hypoallergeenista, mikä tarkoittaa, että se ei aiheuta ärsytystä, kutinaa tai tahmeaa tunnetta synteettisiin ystäviin verrattuna. Lisäksi se poistaa helposti hajut ja tahrat yhdellä pesukerralla. Toisin sanoen: se on ihanteellinen materiaali hikikauteen.

Ja syyt, miksi sinun pitäisi valita joustava puuvilla, eivät ole mukavuutta. Slow fashion -ammattilainen Sally Garcia valitsee kasviperäiset tuotteet aina kun mahdollista ympäristöhyötyjen vuoksi. Puuvilla kasvaa luonnollisesti ja saa ravintoa sateesta, joten se on biohajoavaa, kierrätettävää eikä aiheuta muovin saastumista. Kuitu itsessään on kestävää ja vahvaa, joten jokaisen kappaleen elinkaari on tarpeeksi pitkä, jotta voit sanoa hyvästit pikamuodille.

“Kun päätämme pukeutua kestävämmin, teemme selvästi tietoisen päätöksen tukea planeettaa ja ihmisiä”, Garcia sanoo. Hänelle reippaat perushousut, kuten puuvillaiset maxihameet, ovat helppo tapa pysyä ympäristöystävällisenä ja viileänä koko kesän. Hanki inspiraatiota joistakin ajattomista tyyleistä alla – housut eivät sisälly hintaan.

1. Yhdistä se crop topin kanssa

Kuten puuvillan kestävyys, crop toppi ei katoa nopeasti – ja kesä on täydellinen vuodenaika yhdistää minipaidat maxihameisiin. Hengittävä, läpinäkyvä hame kiinteässä sävyssä tarjoaa kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja ajattomaan, kesäiseen istuvuuteen – lyhennetystä puuvillakankaasta vartalosta kiinnitettävään nappihameeseen.

2. Lihavoitu erilaisilla kuvioilla

Joskus enemmän on enemmän. Täydennä hauskaa kukkakuviota rohkealla printillä – kuten kirkkailla raidoilla tai vintage-graafisella t-paidalla – saadaksesi kesän auringonpaistetta huutavan lookin. Täydennä sitten mukavaa, tarttumatonta kokonaisuuttasi valkoisilla tennareilla tai litteällä nahkasandaalilla, niin olet valmis viettämään päivän ulkona.

3. Tee farkkukiinnitys (ilman farkkuja)

Kaiken denim-asian ystävät, voit olla varma: voit silti käyttää farkkuja kuumalla säällä puristamatta jalkojasi niihin. Nilkkapituinen denimhame pitää farkut ja t-paidat esteettisenä (tai kanadalaisen smokin tunnelman, jos se on tavaramerkkisi) elossa koko kesän – ja retro-istuimen raakahelma, halkio ja 20 prosenttia kierrätettyä puuvillaa antaa se on boost-klassikkokappale juuri oikealla mausteella.

4. Valitse vastaava sarja

Ei, sarjat eivät mene minnekään. Siirrä trendi puuvillaisiin maxihameihisi juhlavalla rypytetyllä yläosalla ja korkeavyötäröisellä porrastetulla alaosassa hienovaraisissa neutraaleissa sävyissä tai rohkealla kausiprintillä. Ajattele sitä mekkona, jossa on hieman ylimääräistä ilmanvaihtoa.

5. Sekoita miellyttäviä, mukavia tekstuurit

Jos haluat boho-tunnelman, joka toimii bikinitopin (kun lämpöindeksi on korkea) tai hengittävän neuletakin kanssa (kun aurinko laskee), sano vaikka virkkaa. Se on kuin kevyt huopa, jota et koskaan halua ottaa pois.

6. Rokkaa juhlava siluetti

Leveä, lattiaan ulottuva hame on aina sopiva perushame, johon voit luottaa, mitä tahansa kesäsuunnitelmasi tuo tullessaan. Pikapysähdys viljelijämarkkinoilla? Lounaskokous? Kutsutko sinut spontaanisti tyylikkäälle ulkoilmareissulle? Juhlallinen siluetti – valmistettu kestävästä puuvillapopliinista, joka ei menetä muotoaan – ja kausiluonteinen kuvio tekevät tästä kauniista puuvillaisesta maksimekosta ihanteellisen sijoitusasun, jota voit käyttää missä tahansa.

Pue se aamulla pastellin bodiin ja vaihda se pitsipussiin ja espadrilleihin kultaisella tunnilla. Kuljet päivän läpi viileällä, mukavalla ja klassisella tavalla – ja olet kateellinen kaikille housuissa oleville, jotka tervehtivät sinua matkan varrella.

Mainonta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *