Psykologi murtaa #RedNailTheoryn

By | September 15, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

#RedNailTheory tekee kierroksia TikTokissa, ja käyttäjät väittävät, että punaisen kynsilakka voi houkutella miehiä. Vaikka idea kuulostaa neuvolta 1950-luvun lehdestä, psykologi Carla Marie Manly, PhD, kirjoittaja Päivämäärä Älykäs sanoo, että takana on totuutta.

”Tietyissä kulttuureissa, kuten muinaisissa kreikkalaisissa ja heprealaisissa, punaista pidettiin rakkauden ja intohimon värinä. Tähän päivään asti yhdistämme punaisen – erityisesti purppuran kirkkaat sävyt – seksuaalisuuteen, intohimoon ja romantiikkaan”, sanoo Dr. Maskuliini. ”Monet miehet pitävät punaista kynsilakkaa houkuttelevana, koska se on pitkään yhdistetty seksuaalisuuteen ja erotiikkaan. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että miehet pitävät alitajuisesti naisia ​​houkuttelevampina, kun he käyttävät punaista. Aivan kuten miehiä houkuttelee kirkkaan punaisen kynsilakka kauneus urheilun aikana.” Auto, heillä näyttää olevan sukua punaista kynsilakkaa käyttäviin naisiin.Usko tai älä, tämän tueksi on olemassa todellista tieteellistä näyttöä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että punainen väri lisää miesten vetovoimaa naisiin kädellisissä (eli apinoissa ja ihmisapinoissa), ja vuonna 2008 tehty tutkimus osoitti “rinnakkaisvaikutuksen ihmisissä”. Raportissa todetaan: ”Punainen muihin akromaattisiin ja kromaattisiin väreihin verrattuna saa miehet pitämään naiset houkuttelevampina ja seksuaalisesti haluttavempina.” Kuvittele.

Vaikka punaisen kynnen teoria on kiertänyt sosiaalisessa mediassa, monet ovat pitäneet punaisen voiman joidenkin… Freudilaisten juurien ansiota. “Jotkut miehet pitävät alitajuisesti punaista kynsilakkaa houkuttelevana, jos heidän äitinsä tai muut keskeiset naishahmot käyttävät punaista kynsilakkaa”, sanoo tohtori. Miehekäs, mutta uskoo, että vetovoima liittyy enemmän punaisen värin voimaan. Julie Kandalec, tunnettu kynsitaiteilija ja kouluttaja New Yorkissa, on samaa mieltä. “Mitä tulee punaisten kynsien teoriaan, jonka mukaan miehet pitävät punaisesta, koska se muistuttaa heitä heidän äiteistään, en usko, että näin on ollenkaan, koska naiset, joiden kanssa kasvoin 90-luvulla, eivät suurelta osin käyttäneet punaisia ​​kynsiä.” paljon punaista – violetti oli väri.”

Tämän oudon muiston lisäksi: Jos haluat kokeilla #RedNailTheorya, Dr. Miehekäs, että se on melko vaaratonta niin kauan kuin se toimii Sinä tuntea itsensä terveeksi.

“Jos joku ei pidä punaisesta kynsilakasta ja käyttää sitä vain houkutellakseen miehiä, ehkä on aika ottaa askel taaksepäin ja keskittyä itserakkauteen”, hän sanoo. ”Vaikka seurustelussa on usein tärkeää näyttää hyvältä, on aina suositeltavaa käyttäytyä niin, että siitä tulee hyvä mieli. Jos huomaat luovasi ulkoasun, joka saa sinut tuntemaan olosi epäaitoon tai epämukavaksi, saatat olla vaarassa muuttaa ulkonäköäsi miellyttääksesi muita.” Salli itsesi toimia tavalla, joka kuvastaa todellista itseäsi – sen sijaan, että versio itsestäsi on huolellisesti suunniteltu miellyttämään muita. Jos mies ei pitkällä aikavälillä pidä sinusta todellisena sinä, on paljon parempi odottaa, kunnes löydät jonkun, joka rakastaa todellista sinua.

Vaikka TikTokin #rednailtheory-trendiä ympäröivä kerronta keskittyy suurelta osin heteroseksuaalisiin suhteisiin, sinun pitäisi tietää, että voit käyttää sitä sukupuolestasi tai seksuaalisuudestasi riippumatta. “Punaisen vetovoima voi olla houkuttelevaa sukupuolesta riippumatta”, sanoo tohtori. Miehekäs. Käytätkö punaista kynsilakkaa, violettia huulipunaa tai punaista paitaa, “Keskity siihen, mikä tekee eron.” Sinä Tunne olosi seksikkääksi, iloiseksi ja kotoisaksi kauniissa ihossasi.

Kandalec kertoo nähneensä punaisen maalin pyynnöt lisääntyneen ilmiön leviämisen jälkeen. “Tein Redin juuri kuvauksissa ja yksityiselle asiakkaalle viime viikolla”, hän sanoo. “Pientä nousua oli [since the theory went viral] Mutta se tulee aina olemaan suosittu väri, koska punainen on klassikko.” Saadaksesi näyttämään kotona, osta kolme Kandalecin suosituinta punaista kynsilakkaa.

Pullo punaista kynsilakkaa.

True Apple Red Light Polish – 11,00 dollaria

Tämä runsaasti pigmentoitu kaava on 12-vapaa, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä formaldehydiä, tolueenia, DBP:tä, kamferia, formaldehydihartsia, ksyleeniä, parabeeneja, hajusteita, ftalaatteja, eläinperäisiä ainesosia, etyylitosyyliamidia ja trifenyylifosfaattia.

CND Shellac Wildfire Kit – 42,00 dollaria

Jos kynsissäsi on UV-valoa, voit käyttää sellakkaa, tavallisen lakan ja geelin seosta. Tarvitset valoa sellakan kovettamiseksi (eli kuivaamiseksi ja kovettamiseksi).

Haluatko olla ensimmäinen, joka saa tiedon uusimmista (ja parhaista) SHOP-tuotetarjouksista, mukautetuista kokoelmista, alennuksista ja muusta? Rekisteröidy saadaksesi tiedot suoraan sähköpostiisi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *