Pilates-vaahtorullausharjoitus, joka ei vaadi uudistajaa

By | September 18, 2023

Pilates-uudistajat haastavat sydämesi, hartiaasi ja muut lihasryhmäsi pakottamalla sinut joko liikuttamaan kelkkaa tai pitämään sitä paikallaan. Valitettavasti joudut yleensä suorittamaan kurssin oppiaksesi sellaisen tai käytät tuhansia dollareita hankkiaksesi sellaisen kotiisi.

Mutta jos etsit uudistavaa liikettä elämääsi ilman sitä vaivaa, meillä on hakkeri sinua varten. Voit itse asiassa jäljitellä samanlaista vastustusta ja sitoutumista, jonka saat reformerilta edullisen esineen avulla, joka sinulla todennäköisesti on kotona: vaahtotelalla.Vaikka vaahtorullaa käytetään tyypillisesti itsehierontaan ja palautumiseen, se on itse asiassa varsin monipuolinen työkalu myös harjoitteluun. Voit käyttää sitä sisällyttämään harjoitukseen rullaavan liikkeen, kuten staattisen lankun muuttamisen liikkuvaksi lankuksi, joka työskentelee hartioillasi ja sydämelläsi. Tai voit kiristää lihaksiasi rullauksen estämiseksi, kuten tekisit silta-asennossa jalat vaahtomuovitelalla.

East River Pilates -ohjaaja Brian Spencer käyttää tätä tekniikkaa täydessä laajuudessaan No + hyväon uusin Hyviä liikkeitä Video, 23 minuutin “reformer” -treeni kotona tehtäväksi – tämä on itse asiassa Pilates-vaahtorullatreeni. Kun olet ankkuroinut lämmittelyn alun yhdistämällä Pilates-hengityksesi, suorita sarja liikkeitä sekä vahvistaaksesi että mobilisoidaksesi lihaksesi.

“Tämän vaahtomuovitelan avulla esitämme todellisen haasteen vakaudelle ja liikkumisvapaudelle”, Spencer sanoo.

Yksinkertaisilla asennoilla, kuten sillat, kädet ja polvet, syöksyt ja lankut, voit odottaa saavasi koko kehon harjoituksen hieman yli 20 minuutissa. Lisäksi vaikutus on vähäinen, ei hyppyjä tai muita niveliä rasittavia liikkeitä – aivan kuten uudistajaharjoituksissa.

Mutta se ei tarkoita, että se olisi helppoa. ”Hieman mausteiseksi tulee”, Spencer varoittaa, kun osa harjoituksista – hei, yksijalkainen silta marssii liikkuvan kohteen päällä! – ovat vaikeita. Mutta saat myös herkullisia liikkeitä, jotka avaavat ja mobilisoivat selkärankaa. Todella monipuolista treeniä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *