Philosophyn “Amazing Grace” on täydellinen sukkahousu

By | November 3, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Loman lähestyessä yksi suurimmista kamppailuista on usein löytää täydellisiä joululahjoja, jotka ovat sekä merkityksellisiä että suloisia. Aina löytyy tavanomaisia ​​epäiltyjä – sukkapari, paketti Chapstickiä, ehkä lahjakortti – mutta mitä muita lahjoja kaipaisit sukkiisi?!

Saanko kokeneena kauneustoimittajana suositella pullon myydyintä hajuvettä Yhdysvalloissa? Jättimäinen 2 unssin pullo Philosophyn fanien suosikkia “Amazing Grace” -hajuvettä (64 dollaria) tarjoaa ihanteellisen ratkaisun vuosittaiseen haasteeseen löytää se vaikeasti otettava, mutta välttämätön ruokakomero. Vielä parempi, se toimitetaan ilmaiseksi QVC:llä koko kuukauden ajan, samoin kuin monia muita Philosophyn herkkuja.

Vuoden 1996 julkaisustaan ​​lähtien Amazing Grace on ilahduttanut ostajia ympäri maailmaa herkällä myski-kukka-sekoituksellaan. Niin paljon, että Philosophy myy pullon kulttisuosikkituoksua 30 sekunnin välein. Lisäksi kerrosmallisto, joka sisältää nyt Amazing Gracen lisäksi myös Amazing Grace Ballet Rosen (58 dollaria), Amazon Grace Bergamotin ja Amazing Grace Magnolian, on saanut yli 26 palkintoa viimeisten 25 vuoden aikana, brändin verkkosivuston mukaan.

Brändi ei vain taputa itseään selkään – arvostelut kestävät. W+G-kaupan toimittaja Francesca Krempa on vannonut hienovaraista tuoksua vuosia siitä lähtien, kun hän löysi sen lukiossa noin vuonna 2011.

“Se on ainoa tuoksu, johon en voi kyllästyä”, Krempa sanoo. ”Siinä on jotain kesäistä ja rantamaista, mikä yhdistää minut kesään, vaikka käytän sitä keskellä talvea. Se levittyy myös kauniisti, erityisesti yhteensopivan Amazing Grace -vartaloemulsion päälle. Yhdessä tuoksun todelliselta elämän enkeliltä.”

Tällaisten arvostelujen perusteella Philosophy jatkaa Amazing Grace -valikoimansa laajentamista. WC- ja parfyymivesien lisäksi ostajat voivat valita valikoimasta Krempan mainitsemia Amazing Gracen vartalotuotteita, kuten suihkugeelit, kiinteyttävät emulsiot, kuorinnat ja suihkeet. Kuten OG-hajuvesi, myös näissä on ilmainen toimitus koko kuukauden ajan QVC:llä, juuri sopivasti lomalahjojen antamisen aikana.

Koska valinnanvaraa on niin paljon, ei ole mitään syytä, miksi sukkasi eivät olisi täysin täynnä tänä joulukuussa. Hanki Jumbo Philosophy Amazing Grace -hajuvesi täältä tai vieritä ostaaksesi lisää tuoksutuotteita.

Filosofia, Amazing Grace Stocking Stuffer Duo – 48,00 dollaria

Tarvitsetko useita joululahjoja? Tämä kaksikko sisältää kaksi yksittäistä joululahjapakettia, jotka sopivat täydellisesti pieniksi lahjoiksi. Jokainen setti sisältää rollerball-hajuveden myydyimmältä “Amazing Gracen” ja matkakokoisen kylpygeelipullon, joka toimii myös vaahtokylvynä. Toimitus on ilmainen koko kuukauden ajan.

Amazing Grace Twist -suihkugeeli ja EDT-setti – 56,00 dollaria

Tämä suurempi sarja sisältää suuren pullon kuuluisaa hajuvettä sekä 3-in-1-suihkugeelin, jota voidaan käyttää suihkugeelinä, shampoona tai kylpygeelinä. Käänne? Sitä on saatavana joko OG-tuoksuina “Amazing Grace” tai “Amazing Grace” kierteellä (jasmiini, bergamotti tai laventeli). Mmmm.

Great Grace Eau de Toilette Large Collection -setti – 94,00 dollaria

Suurin lahja kaikista on tämä kolmiosainen setti, jota ei tarvitse edes kääriä – Graceful Greetings -laatikko näyttää upealta sellaisenaan kuusen alla. Sisällä on pullo Amazing Grace -hajuveden 4 unssin versiota, 16 unssin vartalopesuainetta ja 16 unssin kiinteyttävää vartaloemulsiota. Periaatteessa kaikki mitä he tarvitsevat pieneen itsehoitoon kotona.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *