Pavise tarjoaa seuraavan sukupolven aurinkosuojatuotteita

By | September 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Huolimatta siitä, että markkinoille tulee satoja aurinkosuojatuotteita joka vuosi, todellisissa aurinkosuojasuodattimissa ei ole paljon innovaatioita. Food and Drug Administration (FDA) ei ole hyväksynyt uutta UV-suodatinta (ajatellen titaanidioksidia tai avobentsonia) 1990-luvun jälkeen. Biolääketieteen insinöörin johtama bioteknologiayritys Pavise pyrkii kehittämään markkinoiden parhaan SPF:n näiden rajoitusten puitteissa ja kehittää samalla uusia suodattimia, jotka hyväksyessään voivat muuttaa aurinkosuojamaisemaa täysin.

“Aurinkosuojavoide on säännelty lääke Yhdysvalloissa – se on käsikauppalääke”, sanoo Sophie Bai, biolääketieteen insinööri ja Pavisen perustaja ja toimitusjohtaja. Tästä syystä 20 vuoteen ei ole ollut juuri mitään innovaatiota. Kaikki käyttää täsmälleen samoja suodattimia, vain eri sanamuotoja. Henkilökohtaista hoitoa tulisi säännellä lääkkeenä, koska iho on kehomme suurin elin. Ja tavoitteemme Pavisessa on todellakin koota yhteen kaikki lääkealan tutkimus ja kehitys [to cosmetics] tarjota korkealaatuista hoitoa ihonhoitokategoriassa.”

Pavise alkoi valmistaa molekyylejä ekseeman ja aknen hoitoon, mutta hyllytti ne vuoden 2020 lopulla keskittyäkseen mineraalisuodattimiin. Tämä muutos käynnistyi, kun FDA julkaisi havainnot, joiden mukaan kemialliset suodattimet imeytyivät helpommin verenkiertoon kuin mineraalisuodattimet ja että lisätutkimuksia tarvitaan sen selvittämiseksi, onko tällä vaikutusta turvallisuuteen. Bai pelasi varmuudella ja halusi luoda markkinoiden parhaat mineraali-aurinkosuojat, jotta asiakkaat voisivat tuntea olonsa mukavaksi mineraalikoostumuksen kanssa, jonka käyttämisestä he todella nauttivat.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Sophie Bai, biolääketieteen insinööri ja Pavisen perustaja ja toimitusjohtaja

“Mineraalisuodattimet jättävät minulle ja värikkäille ihmisille kauhean valkoisen värin”, Bai sanoo. “En usko, että värikkäiden ihmisten pitäisi jäädä paitsi laadukkaasta hoidosta, ja ihonhoito on terveydenhuoltoa. Emme myöskään voi käyttää kemiallisia suodattimia, jos imetämme, raskaana tai meillä on pieni lapsi. Siksi aloimme heti työstää läpinäkyviä mineraalisuodattimia.

Pavise lanseerasi tänä keväänä neljä tuotetta: Dynamic Age Defense SPF (148 dollaria), Lip Defense SPF (58 dollaria), Gentle Amino Powerwash (64 dollaria) ja UV-kamera (176 dollaria). Sekä Dynamic Age Defense että Lip Defense käyttävät Pavisen uudistettuja mineraalisuodattimia.

“Teknologiamme luo todella erilaisen muodon ja koostumuksen sinkkioksidi- ja titaanidioksidimolekyyleille”, Bai sanoo. “Joten työskentelemme FDA:n hyväksymästä lähtökohdasta, mutta muuttamalla niiden kemiallisia ominaisuuksia – muuttamatta tosiasiaa, että ne ovat edelleen sinkkioksidia ja titaanidioksidia – saavuttaaksemme paremman UV-absorption.”

Dynamic Age Defense SPF

Olen kokeillut tonnia mineraalisia aurinkovoidetta ja tämä Pavisen tuote on yksi parhaista. Sen SPF on 30 ja se levittyy valkoiseksi, mutta pienellä hankauksella se katoaa kokonaan iholleni.

“Dynamic Defense on läpinäkyvä kaikissa ihosävyissä”, Bai sanoo. “Olen niin ylpeä tästä, koska se on esimerkki siitä, kuinka tiede voi luoda oikeudenmukaisemman maailman.”

Lisäksi koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka korjaavat ihoa ja suojaavat sitä mineraalien kautta. “Photoaging Defense Cocktailmme koostuu kuudesta yhdisteestä, jotka toimivat synergistisesti korjaaen UVA-säteiden aiheuttamia valovaurioita päivittäin”, Bai sanoo. “Me itse asiassa kävimme läpi 10 000 yhdisteen kirjaston, joiden on kliinisesti todistettu toimivan synergistisesti valosuojan kanssa UV-suodattimien lisäksi, ja rajasimme sen näihin kuuteen.”

Lip Defense SPF

Tämä SPF-huulikiilto on yksi suosikeistani. Sitä on saatavana kolmessa kauniissa, neutraalissa sävyssä, joista jokainen muodostaa mukavan, paksun mutta läpinäkyvän kerroksen kiiltävää väriä ja tarjoaa samalla SPF 30 -suojan.

“Kehitin huulille SPF:n, koska kärsin itse asiassa venous lake -nimisestä tilasta”, Bai sanoo. Se on ei-syöpäkasvain, joka näkyy sinertävän mustana pisteenä huulessa ja johtuu kertyneistä UV-vaurioista. “Tätä tapahtuu yleensä 50-vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja se, että sain sen 26-vuotiaana, osoittaa, kuinka paljon UV-vaurioita olen kärsinyt.”

Kolme sävyä – 604 (puolittain läpinäkyvä nude pinkki), 616 (puolittain läpinäkyvä nude mauve) ja 774 (puolittain läpinäkyvä ruusunruskea) – on pigmentoitu rautaoksideilla, sama ainesosa, joka antaa väriä sävytetyille aurinkovoideille.

“Meillä ei ole synteettisiä väriaineita, joita käytetään niin yleisesti huulipunassa, luomivärissä tai poskipunassa”, Bai sanoo. ”Lääkekehityksen näkökulmasta meille on erittäin tärkeää väittää turvallisuutta päivittäisessä käytössä. Ja yrityksessäni olemme kaikki lääketutkijoita. Meillä on siis paljon korkeampi standardi siitä, mitä turvallisuus meille merkitsee.”

Hellävarainen Amino Powerwash

Tämä puhdistustuote voitti juuri meidän No+Hyvä SPF-palkinto varten Paras ylellinen puhdistusaine aurinkosuojan poistamiseen. Se kesti ajan kokeen koko testausprosessin ajan, kun käytin sitä kasvojeni puhdistamiseen kymmenien kokeilemani aurinkovoiteiden välillä. Ihoni oli puhdas tuntematta kuitenkaan kuivaa.

“Huomasimme, että monet markkinoilla olevista puhdistusaineista eivät poista aurinkovoidetta, vaikka ne väittävät poistavansa meikin”, Bai sanoo. “Aurinkosuojavoide on usein jopa vaikeampi poistaa kuin värillinen meikki aurinkosuojatuotteissa olevien kalvoa muodostavien aineiden vuoksi.” Siksi Pavise on kehittänyt puhdistusaineen, joka poistaa kaikki aurinkovoiteet, joissa on SPF (myös vedenpitävä) yhdellä pesulla.

UV-kamera

Voit käyttää tätä kameraa varmistaaksesi, että 1) et unohda paikkaa levittäessäsi aurinkovoidetta ja 2) poistat kaiken aurinkosuojasi. Se liitetään iPhonen pohjaan ja muuttaa kamerasi UV-kameraksi, joten näet tarkalleen missä SPF on ja missä ei. Annoimme sen vain Innovaatiopalkinto meidän aikana SPF-palkinnot.

“Kun levität aurinkovoidetta, kamera auttaa sinua näkemään, levititkö aurinkovoidetta tasaisesti vai jäitkö täplät pois”, Bai sanoo. ”Usein kaipaat nenäraitaa ja silmien alla olevaa aluetta. Ja monet ihmiset sanovat: “Voi, laitan aurinkovoidetta joka päivä, miksi saan silti ihosyöpää nenääni?” Tämä johtuu siitä, että et koskaan laittanut aurinkovoidetta nenaasi, kuten luulit. Joten tämä työkalu todella auttaa sinua varmistamaan, että olet täysin suojattu, ja voi kertoa sinulle, milloin sinun tulee käyttää uudelleen, jos hikoilet. “Se voi myös osoittaa, onko puhdistusaine tehokas aurinkovoidetta poistettaessa.”

Mitä Pavisesta tulee?

Vaikka Pavise on löytänyt tavan innovoida olemassa olevilla UV-suodattimilla, yritys kehittää myös uusia ja hakee FDA:n hyväksyntää. FDA:n hyväksynnän saaminen maksaa miljoonia dollareita. FDA-hyväksyntäprosessiin kuuluu tyypillisesti useita vaiheita, mukaan lukien prekliiniset tutkimukset, kliiniset kokeet (vaihe I, vaihe II ja vaihe III) sekä laajan dokumentaation toimittaminen tuotteen turvallisuuden ja tehokkuuden osoittamiseksi. Liitännäiskustannuksiin voivat sisältyä tutkimus- ja kehityskustannukset, tutkijoiden ja kliinisten tutkimusten henkilöstön palkkaaminen, tuotteen valmistaminen suuressa mittakaavassa, viranomaiskonsulttien maksaminen ja FDA:n tarkistusprosessiin liittyvien hallintokulujen kattaminen.

Mutta Pavise on houkutellut sijoittajia puolelleen toivottavasti tämän toteuttamiseksi, ja monet uudet tuotteet ovat mielestäni hyväksymisen arvoisia. “Meillä on neljä uutta makrosuodattimien luokkaa, jotka ovat erittäin, erittäin suuria kemiallisia UV-suodattimia, jotka olemme juuri kehittäneet laboratoriossa ja jotka pystyvät tuottamaan SPF 1000”, Bai sanoo. Ei, se ei ole kirjoitusvirhe SPF tuhat. “Tämä muuttaa todella tapaamme ajatella aurinkovoidehoidosta. Olemme sitoutuneet investoimaan yhdessä ja siirtymään FDA:n lääkehyväksyntäprosessin läpi saavuttaaksemme näiden UV-suodattimien hyväksynnän tässä maassa.

Tämä prosessi kestää jonkin aikaa, mutta vaikka kaikki ei toteutuisikaan, voimme silti odottaa Paviselta innovatiivisempia innovaatioita.

“Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme olemassa olevia kaavoja tai kehittääksemme uusia molekyylejä tieteen edistyessä”, Bai sanoo. “Emme koskaan pysähdy. Se ei koskaan ole kuin “Tämä on kaava 10 vuotta myöhemmin.” Haluamme aina tarjota uusinta ja parasta.”

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *