Parhaat tuoksuvat pesuainetuotteet tuoksuvat *hyvältä*

By | September 21, 2023

AMitä tulee kotitaloustuotteisiin, se on pyykinpesuaine nätti epäseksikäs. Se on jotain, jonka ihmiset yleensä ostavat ruokakaupasta tai apteekista ajattelematta, koska se on periaatteessa vain saippuaa vaatteillesi. Nyt kategoria on saamassa uutta henkiä, kun tyylikkäimmät tuoksumerkit valmistavat ihanan tuoksuisia pyykinpesuaineita, jotka toimivat henkilökohtaisen tuoksusi jatkeena.

“Kaikkien on pestävä vaatteensa. Pesuainekategoriana ei kuitenkaan ole koskettu vuosikymmeniin”, sanoo Carina Chaz, tuoksubrändin Dedcool perustaja. Hänen asiakkaat pyysivät häntä valmistamaan pesusuihkeita, jotta he voisivat haistaa hänen omia tuoksujaan kotona. “Aloin testata pyykinpesuainekoostumuksia ja halusin niiden toimivan tuoksusi jatkeena, jotta pidät päälläsi”, hän sanoo.

Ja niin Dedcool on juuri esitellyt kaksi pyykinpesuainetta nimeltä Dedtergent (32 dollaria): Fragrance 01 “Taunt” ja Fragrance 05 “Spring”, samat suositut tuoksut brändin hajuvesisarjassa. “On erittäin siistiä käyttää suosikkituoksuasi vaatteiden puhdistamiseen”, Chaz sanoo. Sen sijaan, että tuoksu osuu suoraan kasvoihin, kuten käyttämäsi tuoksu, niiden on tarkoitus suudella kevyesti vaatteitasi, jolloin haluat käpertyä suosikkipuseraasi sen sijaan, että liottaisit tuoksussa.

Grafiikka: Well+Good Creative

Dedcool ei ole myöskään ainoa merkki, joka tekee pyykkituotteistasi viileämpiä. Laundress, tyylikkäiden kotitalouksien puhdistusaineiden sarja, teki yhteistyötä hajuvesibrändi Le Labon kanssa luodakseen pyykinpesuainetta kahdessa kulttisuosikkituoksussa, Santal 33 ja Rose 31 (molemmat 45 dollaria). “The Laundressin ytimenä on päivittäisten tehtävien muuttaminen ylelliseksi kokemukseksi elegantin kaavan ja hienovaraisten tuoksujen avulla”, sanoo Gwen Whiting, The Laundressin perustaja. ”Löysimme luonnollisen synergian tuoksutalo Le Labon kanssa ja siksi yhdistimme voimamme sekoittaaksemme kaksi heidän hienostaan ​​tuoksuaan myydyimpään pyykinpesuaineeseemme. Pesuainetuoksumme tulee täydentää henkilökohtaista tuoksuasi, ei hukuttaa sitä.”

Sitten on The Frey, koti- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden sarja, joka on suunniteltu kehittämään perinteisiä vaihtoehtoja. Pyykinpesuainetiiviste (18 dollaria) on lämmin, viettelevä santelipuun ja bergamotin tuoksu sekä maanläheinen setripuun tuoksu.

Tarkoittaako tämä kaikki sitä, että pyykinpesuaine on säilytyskestävien tuotteiden seuraava raja? Ei ole selvää. Mutta toivomme saavamme jatkossakin herkullisia tuoksuja, joita voimme käyttää myös vaatteissamme korostaaksemme omaa persoonallista tuoksuamme. Ainakin se tekee pesupäivästä houkuttelevamman.

Nämä ovat parhaita rollerball-hajuvesiä, joita voit käyttää myös omalle tuoksullesi. Ja näin levität hajuvettä todellisen hajusteentekijän tavoin (koska on oikea tapa).

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *