Parhaat pitkäkestoiset kynsilakkaat siruttomaan manikyyriin – suolisto+gut

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kynsien lohkeileminen, vaikka se on väistämätöntä, voi olla kauneutemme olemassaolomme haitta. Tästä syystä kiinnitämme huomiota laadukkaisiin ja kestäviin kynsilakkauksiin sekä salongissa että kotitekoisissa tee-se-itse-manikyyreissä. Mutta tässä on asia: se, että kynsilakkapullossa lukee sen olevan kestävä, ei tarkoita, että se olisi itse asiassaNe kestävät kauemmin kuin muutaman päivän.

Tätä silmällä pitäen otimme yhteyttä parhaisiin kynsiasiantuntijoihin saadaksemme lisätietoja manikyyrien eliniästä, kuinka ehkäistä ärsyttäviä manikyyriongelmia, kuten kuoriutumista, ja heidän valinnoistaan ​​parhaisiin pitkäkestoisiin kynsilakkaisiin.


Asiantuntijat tässä artikkelissa

  • Mazz Hanna, julkkiskynsitaiteilija ja Nailing Hollywoodin perustaja
  • Rachel Apfel Glass, Rachel Apfel Glass on jäsenpohjaisen manikyyristudion GLOSSLABin perustaja.
  • Rose Herr, Polishedin perustaja

Miksi kynsilakkani irtoaa?

Kynsilakka voi halkeilla useista syistä, sanoo Rose Herr, manikyyriseurantasovelluksen Polished Mani perustaja. “Sopivan pohja- tai pintalakan puute ja erityisen karkea iho käsissä ja kynsissä voivat vaikuttaa asiaan”, hän selittää.

Lisäksi tapa, jolla kynnet valmistetaan ennen maalausta, on ratkaiseva ja voi tehdä eron pysyvän kynsien levittämisen ja kuorinnan välillä. GlossLabin perustajan Rachel Apfel Glassin mukaan valmistelu on avainasemassa kynsilakan halkeilun estämisessä. “Varmista aina, että kynnet on viilattu, kiillotettu ja kuivattu alkoholipyyhkeellä, jotta kynsistä poistuu kosteus ja varmistetaan tasainen ja pitkäkestoinen käyttö”, hän selittää.

Kestävätkö tietyt kynsilakkavärit pidempään kuin toiset?

Kun kyse on pitkäkestoisesta kynsilakasta, kyse on yleensä enemmän kaavasta kuin väristä. Väri on kuitenkin edelleen tärkeä, koska joissakin voi olla enemmän kulumista kuin toisissa. “Pieni siru supertummassa värissä on näkyvämpi kuin iso siru neutraalissa värissä”, sanoo Mazz Hanna, julkkiskynsitaiteilija ja Nailing Hollywoodin toimitusjohtaja. Jos olet taipuvainen irroittamaan kynsilakka, Hanna suosittelee kynsien perusteellista esikäsittelyä ennen öljyisten jäänteiden levittämistä ja poistamista. “Kynnen pyyhkiminen alkoholipyyhkeellä ennen maalaamista voi auttaa siruihin”, hän selittää.

Kynsien kasvu on toinen syy, miksi jotkut pitävät vaaleasta kynsilakasta tumman kynsilakan sijaan pitkäikäisyyden suhteen. “Tummat ja vaaleat värit kestävät yhtä hyvin kynsissä, mutta vaalean manikyyrin etuna on, että se peittää kynnen kasvun paremmin kuin tummempi sävy”, Glass sanoo. Tätä silmällä pitäen ihmiset, joilla on nopeasti kasvavat kynnet, saattavat suosia kirkkaampia värejä.

Kuinka pidentää manikyyrien käyttöikää

Riippumatta siitä, kuinka pitkäkestoinen pitkäkestoinen manikyyrikoostumus on, voit silti tehdä joitain asioita parantaaksesi manikyyrisi pitkäikäisyyttä. Ensinnäkin Herr suosittelee hanskojen käyttöä tiskien pesussa ja ehdottomasti, että kynsiä ei saa käyttää työkaluina (eli älkää katkostako asioita auki tai käyttämällä niitä laatikoiden leikkaamiseen). “Pintalakka on ehdottomasti ratkaiseva manikyyrisi kestävyyden kannalta”, lisää Herr ja huomauttaa, että päällyslakin levittäminen muutaman päivän välein voi pidentää manikyyrisi käyttöikää.

Toinen tapa parantaa manikyyrisi kestävyyttä on käyttää kosteusvoidetta. Vaikka esikostutus on kielletty levitettäessä, kosteuttaminen öljyillä, kuten kookosöljyllä, koko viikon ajan, kun manikyyri on valmis ja kuiva, “itse asiassa estää hilseilyä ja hilseilyä”, Glass sanoo.

5 parasta pitkäkestoista kynsilakkaa

Dazzle Dry, kynsilakka – 22,00 dollaria

Jos etsit pitkäkestoista kynsilakkaa, joka kestää kaksi viikkoa ja joskus jopa pidempään, jos huolehdit kynsistäsi kunnolla, Dazzle Dry on loistava valinta. “Se on patentoitu, puhdas koostumus, joka on suunniteltu nopeasti kuivuvaksi, pitkäkestoiseksi järjestelmäksi”, Hanna sanoo. Hän rakastaa tätä lakkaa, koska sitä voidaan levittää kuten tavallista kynsilakkaa, se kestää yhtä kauan kuin geeli, mutta myös poistaa kuin tavallinen kynsilakka, joten se on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat jättää geelikynnet pois. “Se on todella vallankumouksellinen ja yksi suosikkituotteistani”, lisää Hanna.

Sally Hansen, Miracle Gel -kynsilakka – 5,00 dollaria

Sally Hansen Miracle Gel -geelin nimessä on ammattimainen geelimanikyyrivaikutelma, mutta se on itse asiassa tavallinen kynsilakka. Hanna vannoo sen, koska se ei ole vain helposti saatavilla oleva tuote – useimmat apteekit ja Amazon Prime tarjoavat sitä – mutta se on myös helppokäyttöinen ja kestää jopa 10 päivää. Puhumattakaan siitä, että sivellin peittää kynnen vaivattomasti ja varmistaa tasaisen, salonkiin sopivan levityksen. ”Pigmentit ovat myös vaikuttavia, varsinkin tämän hintaluokan tuotteelle”, Hanna lisää.

Essie, Gel Couture -kynsilakka – 10,00 dollaria

Tämä kynsilakka on myös saanut inspiraationsa geelimanikyyristä ilman UV-käsittelyn vaivaa. “Siveltimellä levittäminen on helppoa ja koostumus on superkermainen ja sileä”, Hanna sanoo. Hän rakastaa tätä pitkäkestoista kynsilakkaa, koska niissä on myös paljon upeita värejä (vaikka hän on kiinnostunut punaisista ja huomauttaa, että ne ovat *kokin suudelma*).

ORLY, kynsilakka – 11,00 dollaria

“ORLY-lakat kiinnittyvät erityisen hyvin kynsiin, kun niitä käytetään yhdessä pohja- ja pintalakan kanssa”, Hanna huomauttaa. Hän vannoo merkin kumipäällysteisen Bonder Basecoatin (8 dollaria) nimeen valmistaakseen kynnet pitkäikäisiksi. “Sillä on kulttiseuraajia, ja se löytyy melkein jokaisen julkkismanikyyristin pakkauksesta”, hän huomauttaa. Parasta ORLY:ssä (pitkäkestoisia kaavoja lukuun ottamatta) on, että se kiinnittää erityistä huomiota väreihin ja tarjoaa suuren valikoiman värejä, mukaan lukien neonsävyt ja yksi suurimmista glitterlinjoista, joita Hanna on koskaan nähnyt merkiltä.

Mineral Fusion, kynsilakka – 10,00 dollaria

Vaikka ei ole olemassa geelivaikutteista koostumusta, Hanna sanoo, että Mineral Fusion on toinen kynsilakkamerkki, joka on “erittäin puhdas ja kestää yli viikon ilman halkeamia, varsinkin kun sitä käytetään pohjan ja päällyslakan kanssa.” Laatu huomioon ottaen merkki myös on edullinen hinta ja se on helppo löytää monista luontaistuotekaupoista, mukaan lukien Whole Foods. Jos pidät enemmän nudeista ja neutraaleista, Hanna sanoo, että tämä on pitkäkestoinen kynsilakkamerkki sinulle.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *