Parhaat lahjat teinitytöille, jotka saavat heidät kerskumaan TikTokissa

By | October 26, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kuten Shrek, teini-ikäiset tytöt ovat kuin sipulia. Niissä on kerroksia. Ja kun tutkit niitä, löydät mielenkiinnon kohteet, joiden olemassaolosta et tiennytkään, pitävät sinut varattuna ja kiireisenä – online- ja offline-tilassa.

Mutta osa koko teinityttöjen tyylikkyyttä ei koskaan tiedä Mitä He ajattelevat, mikä tekee erityisen vaikeaksi keksiä, mikä olisi hyvä joululahja. (Entisenä teini-ikäisenä tyttönä toivon, että tietäisin, mikä voima minulla on.)

Tiedät kuitenkin, että olet voittanut ääneen lausumattoman kysymyksen “Pidätkö hän siitä todella?!” Kilpaile, julkaiseeko hän lahjastasi millään tavalla TikTokissa. Kuinka paljon sisältöä nämä nuoremmat sukupolvet imevät ja luovat milloin sinun FYP antaa lahjan, sen on oltava hyvä.

Tarjotakseni teille kaikille parhaat lahjat teini-ikäisille tytöille olen tehnyt useita tunteja tutkimusta (lue: hauskaa vieritystä) saadakseni selville, mitkä aiheet ja aiheet ovat todella kuumia tälle ikäryhmälle viime aikoina.

Konsensus? Teini-ikäiset tytöt haluavat ylellistä itsehoitoa, ensiluokkaista, hehkuvaa ihonhoitoa, heillä on vain kauniita esineitä kaapissaan ja he haluavat tilan, joka tuntuu aidolta hänen. (Ehkä he eivät sano mitään tästä ääneen.)

Kaikki tämä tutkimus on opettanut minulle, että meillä on enemmän yhteistä teini-ikäisten tyttöjen kanssa kuin ymmärrämme. Kyllä, kiinnostuksen kohteemme ovat vuosien varrella muuttuneet tai ehkä jopa parantuneet, mutta lopputulos pysyy samana: Haluamme tuntea olevansa aikuisia ja meillä on sille jotain kivaa näyttää.

Nämä teini-ikäisille tytöille tarkoitetut lahjat jäljittelevät juuri tätä tunnetta, joten voit löytää täydellisen TikTok-valmiin lahjan teini-ikäisellesi – ja mahdollisesti aloittaa elämän, jossa itsehoito on etusijalla (ja antaa heille vain iloa pukeutua upeisiin uusiin vaatteisiin. ). näyttää). ystävilleen).

Osta parhaat lahjat teini-ikäisille tytöille

JOYA MIA LED-kynsienkuivain – 59,00 dollaria

Hemmottele itseäsi tuoreiden kynsien ylellisyydellä on todellinen tapahtuma joillekin teini-ikäisille ja elämän alku täynnä manikyyriä, pedikyyrejä jne. Aloita tee-se-itse-reitti varhaisessa vaiheessa tällä superyksinkertaisella, helppokäyttöisellä kynsien kuivaaja, joka kovettaa geelilakan tasaisesti ja antaa sille salonkimaista kiiltoa. Ja olla myös se, jolla on geelikynnet mukanasi unien aikana? Heti viileä talo.

Peter Thomas Roth The Gift of Eye Recovery 2 Piece Kit – 56,00 dollaria

Puolet teini-ikäisen tytön hauskuudesta on teeskennellä tarvitsevasi kaikki ihonhoitotuotteet, joita 20- ja 30-vuotias nainen tarvitsee, mutta todellisuudessa haluat vain tuntea sen mukana tulevan aikuisen Zen-kokemuksen. Nämä kulttisuosikit Hydra-Gel -silmälaastarit vastaavat kurkkuviipaleiden levittämistä silmiin – mutta parempia, koska ne tarjoavat ihoa rakastavia ainesosia ja virkistävät liian pyöriviä silmiä.

America & Beyond Ebellished Zodiac Coin Pouch – 30,00 dollaria

Onko sinulla fashionista teini käsissäsi? Mikään ei kerro aikuisuudesta (tyylillä!) enemmän kuin nämä hauskat, koristeelliset horoskooppipussit, jotka voivat toimia kolikkopussina ystävien kanssa matkustamista varten tai säilytyssäiliönä latureille, huulikiilolle ja muille varusteille repussa. Mutta ole varovainen: myös kaikki elämäsi aikuiset haluavat sellaisen.

Philips Hue Gradient Lightstrip – 173,00 $

Jos TikTok on opettanut minulle teini-ikäisistä yhden asian, se on se, että he rakastavat värikästä valokaistaletta huoneeseensa. Tässä Philips Gradient Stripissä on välitön langaton himmennystoiminto, joten voit hallita kirkkauden ja värien muutosta. Kyllä, olet aikeissa päivittää hänen makuuhuoneensa täysin parempaan suuntaan.

Replica Flower Market by Maison Margiela Eau de Toilette Spray – 144,00 dollaria

Itse olen aina ajatellut, että hieno hajuvesi on aikuisen naiseuden huippu, mikä tarkoittaa, että lahjaksi teini-ikäiselle tytön tuoksu, kuten Replica Flower Market – joka on kuin käyttäisi sitä koko päivän – tulee olemaan hänen tähänastisen elämänsä kohokohta. tuoreita, herkkiä kukkia. Mutta muista (ja ehkä muistuta heitä): tarvitset vain muutaman suihkeen.

Josie Maran Argan Whipped Sugar Balm -vartalokuorinta 10 unssia Duo – 51,00 dollaria

Muuta suihkuaika kylpyläkokemukseksi tällä Josie Maran Argan Sugar Balm -vartalokuorintamalla, joka kuorii ihoa hellävaraisesti herkillä sokerikiteillä samalla, kun se ravitsee ja kosteuttaa päästä varpaisiin kookosöljyllä ja sheavoilla. (Tällä oppitunnilla hän saa vankan oppitunnin itsehoidosta.)

UGG Suede Fluff Slippersin Koolaburra – 80,00 dollaria

Olipa hän rentoutumassa kotona perheen kanssa tai suuntaamassa ostoskeskukseen parhaiden ystäviensä kanssa, nämä UGG:n pehmeät ja pörröiset mokkanahkatossut ovat täydellinen sisä- ja ulkokenkä. Voi, ja ole valmis käynnistämään todellinen trendi myös ystäväryhmäsi keskuudessa.

Cooluli Beauty 12 litran minijääkaappi – 179,00 dollaria

Teini-ikäisen tytön makuuhuone on eräänlainen minivaltakunta, joten varmista, että se on varustettu vastaavasti. Tämä minijääkaappi voi pitää kaikki hänen uudet suosikki ihonhoitotuotteet ja välttämättömät tuotteet viileinä yhdessä paikassa, joten hän voi suorittaa itsehoitorutiineja täysin mielenrauhassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *