Paras proteiinipitoinen granolapatukka aamiaiseksi tien päällä

By | September 28, 2023

WKukapa ei pidä hyvästä arvostelusta? (Varsinkin jos se tarkoittaa, että NSync palaa yhteen.)

Vauvojen t-paitojen ja perhosklipsien uudelleen ilmaantumisen jälkeen on kiistaton, että olemme kaikki uppoaneet nostalgiaan. Mutta sen ei pitäisi olla suuri yllätys, kun otetaan huomioon, että ennustimme viime vuonna, että monet CPG-ruokamerkit lisäävät nostalgiapeliään herkullisilla iteraatioilla joistakin lapsuuden suosikkiruoistamme – ajattele aikuisten kasvipohjaisia ​​versioita pakatuista makaroneista ja juustosta. ja pakastetut Vohvelit, joilla on toiminnallisia terveyshyötyjä.Viimeisin markkinoille tuleva pudotus valmiina ruokkimaan sisäistä lastamme? Magic Spoon’s Treats, proteiinipitoinen, gluteeniton, viljaton ja soijaton välipala, joka antaa Rice Krispies -herkut #duuupe.

Kuva: Magic Spoon

Miksi tämä proteiinipitoinen granolapatukka on täydellinen aamiaisvaihtoehto

Magic Spoon tunnetaan yhdestä markkinoiden parhaista proteiinipitoisista muroista, minkä vuoksi rekisteröityneet ravitsemusterapeutit pitävät sitä yhtenä hellävaraisimmista tavoista saada 30 grammaa proteiinia aamiaiseksi. (Vertailun vuoksi keskimäärin noin yksi kuppi Magic Spoon -muroja sisältää noin 12-14 grammaa proteiinia.) Yhdistä kulhollinen tätä muroa proteiinipitoiseen jogurttiin, kaurapuuroon tai kananmuniin, niin olet löytänyt aamiaisproteiinitavoitteesi. .

Kun kuulimme uusista Magic Spoon Treatsista, proteiinia ja kuitua sisältävistä rapeaista riisiherkuista inspiroituneista granolapatukoista, jotka sopivat täydellisesti aamupalaksi tai iltapäivän välipalaksi, tiesimme, että meidän täytyy saada laatikko käsiimme. Magic Spoonin perustajan Gabi Lewisin mukaan tämän uuden lisäyksen heidän valikoimaansa pitäisi koskettaa sisäisen lapsesi sydäntä. ”Magic Spoon Treatsin avulla halusimme todella viedä ihmiset takaisin 90-luvun tyypillisten muroherkkujen nostalgiaan. Magic Spoon Treats on sen 2.0-versio, jossa on sama lähestymistapa korkealaatuisiin, ravitseviin ainesosiin, joita ihmiset rakastavat muroissamme. ” sanoo Lewis.

Patukoista on kaksi herkullista makua: Marshmallow ja Chocolatey Peanut Butter. Mutta toisin kuin valtavirran kilpailijat, jotka tarjoavat paljon nautintoa mutta vähän ravintoarvoa (puhumme alle grammasta proteiinia), Magic Spoon Treatsillä on melko vaikuttava ravintoainejakauma. Itse asiassa jokainen patukka sisältää huikeat 11 grammaa (!) proteiinia; Se on melkein yhtä paljon kuin kulhollinen heidän proteiinipitoista muroaan. Yksi patukka tuo pöytään myös seitsemästä kahdeksaan grammaa kuitua, mikä on merkittävä määrä, kun otetaan huomioon Yhdysvaltain ravitsemussuositukset, joissa naisille suositellaan 21-28 grammaa kuitua päivässä. Lisäksi herkut valmistetaan ilman puhdistettua sokeria (ne on makeutettu alluloosilla).

Kokeilin Magic Spoon Treatsia, tässä ajatukseni

Kaiken tämän terveyspuheen myötä saatat ihmetellä, maistuvatko ne edes hyvältä? No, minulla oli mahdollisuus kokeilla niitä – tietysti vain tutkimustarkoituksiin – ja sitä he tekevät ehdottomasti hypetyksen arvoinen. Vaahtokarkkimaku on makea, nostalginen ja siinä on tapoja muistuttava lämmittävä olemus. Ja vaikka tämä granolapatukka kallistuu enemmän proteiinipatukkaan, heran maku ei ollut liian voimakas, toisin kuin muut kokeilemani proteiinipatukat (ja jauheet). Todellinen erottuva mielestäni oli suklaamainen maapähkinävoin maku; Ajattele makeaa, suolaista ja tahmeaa.

Magic Spoon Herkut
Kuva: Magic Spoon

Crunch-tekijä on ratkaiseva. Magic Spoon Treats ovat viljattomia, mikä tarkoittaa, että tämä on toisin kuin muut rapeat herkut ei saa rapistuksensa riisistä. Sen sijaan turvonneet rätinät, rätikset ja pop tulevat ainesosista, kuten heraproteiinista, mantelivoista ja manteleista.

Vaikka tätä tuotetta markkinoidaan proteiinipitoisena Vilja Huomasin sen olevan täydellinen välipalaksi mihin tahansa vuorokauden aikaan (ei vain aamiaiseen). Itse asiassa tästä lähtien minulla on aina sellainen kantolaukussani kaikkia kaivattuja välipalaa koskevia hätätilanteita varten. Ne ovat uusi suosikkini intensiivisen harjoittelun jälkeen, koska ne ovat helppohoitoisia ja sisältävät runsaasti proteiinia.

RD antaa oppaan parhaisiin proteiinipatukoihin:Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *