Pakastettu aloe vera kosteuttaa kasvojasi välittömästi

By | September 20, 2023

TikTokin avulla voit levittää villejä asioita kehollesi. Hiusten hoitamisesta sipulivedellä liukuvoiteen käyttämiseen meikkipohjamaalina – vaihtoehdot ovat loputtomat… ja usein erittäin epämiellyttävät. Mutta kun näin kauneusvaikuttaja Jaclyn Hillin kertovan, että hän hieroo kotitekoista pakastettua aloe veraa kasvoilleen joka päivä, ajattelin itsekseni: “Se on tee-se-itse-temppu, jonka tekisin.” Tarkkaan ottaen Ole valmis kokeilemaan.” Aloe on hyväksi havaittu ihonhoitoaine, joten tiesin, ettei siitä olisi haittaa. Ja Pasadenassa, Kaliforniassa toimivan ihotautilääkärin Ivy Leen, MD, mukaan siitä voi olla hyötyä.

“Se on luultavasti uskomattoman kosteuttava ja, varsinkin kun se on viileä, uskomattoman rauhoittava”, sanoo tohtori. Lee. “Siksi olemme käyttäneet aloe veraa auringonpolttamien lievitykseen muinaisista ajoista lähtien. Näen aloe veran viilentävän puolen ja hyödyt kosteuttavana, rentouttavana lisänä aamurutiinisi.”Joten päätin kokeilla sitä. Viikon ajan päätin hieroa jäädytettyä aloe veraa kasvoilleni joka aamu aloittaakseni päiväni. Näin se meni.

Kuinka tehdä jäädytetty aloe vera

Pakastetun aloe veran valmistamiseksi noudatin Hillin tässä videossa esittämiä vaiheita:

@jacattack Helppoa kuin piirakka, ihmiset! #fyp #aloevera #kauneus #ihonhoito #ihonhoitorutiini #MadewithKAContest ♬ Alkuperäinen ääni – Jaclynhill

1. Kiinnitä aloe-lehti

Tämä temppu toimii parhaiten tuoreen aloen kanssa, mikä tarkoittaa, että tarvitset lehden. Ostin suuren lehden paikallisesta ruokakaupasta, mutta voit käyttää myös aloe vera -kasvin pistokkaita.

2. Leikkaa lehti

Päästäksesi tahmeaan massaan lehden sisäpuolella, leikkaa ensin kaikki terävät reunat. Kun sivut on poistettu, näet sisällä olevan aloegeelin. Poista tämä asettamalla arkki tasaisesti pöydälle ja painamalla sen yläosaan hieman. Pidä veistäsi yhdensuuntaisesti pöydän kanssa ja leikkaa lehti pituussuunnassa kahtia (tai peruskoulun termein “hot dog -tyyliin”). Tämä antaa sinulle kaksi puolta, joista kummallakin on kova vihreä kuori ja pehmeä, tahmea sisäpuoli.

3. Kaavi geeli pois

Kaavi lehdestä isolla metallilusikalla viimeinen geeli ja muodosta kasa.

4. Laita geeli tehosekoittimeen

Ota seuraavaksi tahmea massa ja lisää se tehosekoittimeen. Minulle tämä oli pahin askel – se tuntui maailman suurimmalta limakasalta. Mutta yritin ajatella sitä luonnon ihoa kosteuttavana limana, mikä teki siitä osasta prosessia hieman vähemmän kauheaksi.

5. Lisää vesi ja sekoita

Lisää tilkka kylmää vettä aloeen ja sekoita, kunnes se on sekoittunut. Sen pitäisi olla supervaahtoa.

6. Anna levätä 20 minuuttia

Jotta vaahto kovettuu, poista tehosekoittimen kansi ja anna seoksen seistä noin 20 minuuttia.

8. Kaada se muottiin

Tässä vaiheessa Hill käytti muovisia jääpala-alustoja (15 dollaria). Tämä on epäilemättä paras vaihtoehto, koska se antaa sinulle kahvan, josta voit pitää kiinni, kun hierot jäädytettyä aloe veraa kasvoillesi. Jos olet kuten minä etkä halua sitoutua muottien ostamiseen, voit pakastaa aloen tavallisessa jääpalakaukalossa. Muista kuitenkin, että sormesi ovat hyvin kylmät geeliä levitettäessä.

Miltä tuntui hieroa jäädytettyjä aloe verakuutioita kasvoilleni joka aamu

Hill hieroi jäädytettyä aloea kasvoilleen öisin, ja sitä halusin tehdä aluksi. Se tuntui rauhoittavalta askeleelta ennen nukkumaanmenoa, mutta en voinut sitoutua siihen. Laitan suurimman osan energiastani aamuiseen ihonhoitorutiiniini, enkä jaksanut hieroa kylmää aloea kasvoilleni nukkuessani. Kuitenkin, kun vaihdoin sovellukseen, jokin napsahti – ymmärsin vihdoin, miksi Hill ja niin monet muut TikTokissa rakastavat tätä hakkeria. Tuntuu niin, niin Niin hyvä ja täydellinen tapa herättää ihoni.

Hillin menetelmä on hieroa aloea hänen kasvoilleen, kunnes mehujää sulaa kokonaan, ja pyyhkiä pyyhkeellä, jos aloe valuu liikaa. Kokeilin sitä ja ihoni ei ollut tyytyväinen. Aloen levittäminen niin paljon sai ihoni kutisemaan hieman. Tunne katosi, mutta en silti nauttinut siitä. Seuraavan kerran menin helposti, hieroin jääpalaa kasvoilleni noin minuutin ajan ja nautin viileästä tunteesta koko kasvoillani. Jopa vähemmällä aloella kasvoillani oli vain niin paljon jäljellä. En halunnut vain pyyhkiä sitä pois, joten otin Experiment Beauty Reusable Silicone Maskin (19 dollaria) käyttääkseni aloeta arkkinaamion tavoin.

Loppuviikon pitäydyin tässä menetelmässä ja käytin DIY-naamiota 10–20 minuuttia samalla kun tein lattea, muotoilin hiuksiani ja laitoin ympäriinsä. Naamion poistamisen ja sen pois huuhtelun jälkeen istuin turhamaisuuteeni ja pystyin taputtelemaan aloea iholleni. Kun ihoni oli vielä kostea, jatkoin muita ihonhoitorutiinejani.

Bottom Line: Vaikka jäädytetyn aloe veran tekeminen ja hierominen kasvoilleni tuntui erittäin ylimääräiseltä, olen alkanut rakastaa sitä. Se piristi minut ja jätti ihoni näyttämään raikkaalta ja säteilevältä. Jos sinulla on myös kuiva iho, haluat rauhoittaa ärtynyttä ihoa tai haluat vain kokeilla uutta kauneushoitoa, kokeile tätä mahdollisimman pian.

Haluatko lisää kauneustietoa toimittajiltamme? Seuraa Fineprint Instagram-tiliämme saadaksesi tärkeimmät vinkit ja temput.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *