Päivitä kuumaa tyttökävelyäsi vahvistimilla – näin

By | October 28, 2023

MHänen miehensä Kenny on villipalomies Yhdysvaltain metsäpalvelussa, ja jokaisen kauden alussa hänen ja hänen miehistönsä on suoritettava niin sanottu “repputesti”: Heidän on vaeltattava kolme mailia yli kolme mailia 45 minuutissa 45 minuutissa. – Punnan reppu tai vähemmän varmistaaksesi, että heillä on tarvittava kunto työn suorittamiseen.

Ajatus vaeltamisesta tai reppurepusta painorepulla ei kuitenkaan ole enää vain palomiehille tai sotilaille. Trendi kukoistaa (yli 20 miljoonalla katselukerralla TikTokissa) nostaa yksinkertainen kävelyrutiini uudelle tasolle. Siksi halusin oppia kuinka rucking parantaa kuntoa ja miten pääsen alkuun. Tässä on mitä sain selville:

Ruckingin kuntoilun edut

Rucking yhdistää voimaharjoittelun ja kevyen kardiokuntoisen harjoittelun erittäin monipuoliseen harjoitteluun.

Heti kun laitat repun päähän ja alat kävellä, tunnet välittömästi voimakkaamman jyskytyksen rinnassasi. “Reppu (tai painotettu liivi) rasittaa kehoasi enemmän, mikä laukaisee korkeamman sykevasteen”, sanoo Steve Stonehouse, CPT, BFT:n koulutus- ja kokemusjohtaja. “Sydän- ja verisuonijärjestelmän haastaminen tai kardioharjoittelu ei ole vain lenkillä tai pyörällä sprinttiä. Kyse on sykkeesi nostamisesta – ja kun nykität, voit varmasti tehdä sen!”

Mutta vain sydämesi ei hyödy. Hankaus vahvistaa myös kaikkia kävellessämme käyttämiämme lihaksia. “Lisäpaino ja vastus pakottavat jalat, selän, hartiat ja ytimen pysymään mukana ja työskentelemään koko ajan”, Stonehouse sanoo. Kyllä, se on oikein: Rycking on yksi tapa muuttaa kävely vatsaharjoitteeksi.

Stonehouse sanoo, että kaiken kaikkiaan rucking voi kuormittaa kehoasi paljon vähemmän kuin muut suositut kardiolajit, kuten juoksu tai HIIT-tunnit. Ja yksi tämän kuntotrendin parhaista puolista on sen joustavuus. “Voit helposti säätää tämän toiminnan vaikeustasoa”, hän sanoo. “Kasvatatpa tai vähennätpä reppun/painoliivin painoa tai säädät vauhtiasi, se on helppoa ja välitöntä.”

Kuinka aloittaa nykiminen

Haluatko kokeilla tätä trendiä? Meillä on sinulle hyviä uutisia: “Jos pystyt juoksemaan, pystyt ryöstämään”, Stonehouse sanoo.

Tämä yksinkertainen, vähävaikutteinen harjoitus on yhtä helppoa kuin pienen painon (kuten kirjojen, keittölkkien tai käsipainojen) lisääminen hyvin istuvaan reppuun tai perinteisen painoliivin pukeminen ennen ovesta ulos menoa. Stonehouse suosittelee liivivaihtoehtoa, koska se varmistaa painon jakautumisen tasaisesti eikä rasita liikaa selkääsi – ja eliminoi huonosti istuvan repun mahdollisuuden. On kuitenkin suurempi mahdollisuus, että sinulla on ylimääräinen reppu roikkumassa kaapissasi. Varmista siis, että paino jakautuu mahdollisimman tasaisesti koko pussiin ja pidä hihnat suorina.

“Repun ei tarvitse olla erityisen painava alussa”, Stonehouse sanoo. “Älä ajattele sitä liikaa, mene vain.” Monet ihmiset pitävät rullauksesta, että se on erittäin halpaa (ellei ilmaista) ja voit mennä minne tahansa, milloin tahansa.

Mikä tärkeintä, älä anna pelottelun estää sinua saavuttamasta seuraavaa tasoa tällä tavalla. “Teknologia ja modernit mukavuudet on suunniteltu helpottamaan elämäämme”, Stonehouse sanoo. “Siksi en voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää on tehdä säännöllisesti asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi vahvaksi.” Tämä tunne on vahvempi kuin voit kuvitella, ja se kestää pidempään mitä enemmän teet sitä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *