Opi perusasiat tämän 10 minuutin esittelyvideon avulla

By | September 16, 2023

FPienistä liikkeistä pitkiin pitoihin ja rytmiseen hengitykseen, ensimmäistä kertaa Pilatesmatolle astuminen voi olla pelottavaa. Suuri osa työstä sisältää lihasten rasittamista – joskus lähes näkymättömillä tavoilla. Mistä tiedät, teetkö sen oikein?

Olitpa pilates-aloittelija tai kokenut Pilates-harjoittaja, Go Chlo Pilatesin ohjaaja Chloe de Winter on täällä auttaakseen sinut takaisin perusasioihin.“Pilates on kaikkialla juuri nyt”, de Winter sanoo. “Aion selittää sinulle, mitä se todella on, ja esittelen sinulle joitakin keskeisiä Pilates-harjoituksia, joita teet tunnilla.”

De Winter selittää, että Pilates on sekä sisäisten stabilointilihasten että suurempien, näkyvämpien lihaksien harjoittelua. Tämän saavuttamiseksi sinun tulee yhdistää hengityksesi liikkeihisi niin, että sitoudut syviin sisäisiin ydinlihaksiin, jotka tukevat alaselkää ja lantiota, ja rakennat sen jälkeen suuremmilla liikkeillä, kuten jalkojen nostoilla. Supistamalla vatsalihaksia uloshengittäessäsi ja asettamalla kätesi vatsallesi tunteaksesi jännityksen alat ymmärtää, kuinka harjoittaa ydintäsi, joka on useimpien Pilates-liikkeiden perusta.

Yksi yleisimmistä Pilates-tunneilla kuulemistasi lauseista on “neutraalin selkärangan” löytäminen. De Winter selittää, että tämä tarkoittaa lepäämistä selälläsi niin, että alaselkärangan ja lattian väliin mahtuu mustikka. Kun suoritat ydinliikkeitä, kuten jalkojen nostot ja pöytälevyt, selkäsi haluaa kaareutua tai litistää. Avain tehdä se oikein on olla murskaamatta mustikkaa tai antaa sen rullata pois.

Vain 10 minuutissa käyt läpi nämä ja useat muut Pilateksen perusteet, jotka auttavat sinua lyömään matolle. Älä unohda hengittää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *