Onko se 140 dollarin hintalapun arvoinen?

By | September 15, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Lähes vuosikymmenen kauneuskirjoittajana ja satojen ihonhoitotuotteiden testaamisen jälkeen voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan tavannut väriainetta, josta olisin rakastanut niin paljon, että sisällyttäisin sen jatkuvasti ihonhoitorutiiniini. Älä kerro ihotautilääkärilleni, mutta jätän usein tämän vaiheen väliin ja siirryn suoraan seerumeihini ja kosteusvoiteihini puhdistuksen jälkeen. Ainakin kunnes sain käsiini uuden La Mer Resurfacing Treatmentin (140 dollaria), joka tuli myyntiin aiemmin tänä kesänä.

Sinun ei tarvitse olla kauneusfani oppiaksesi tuntemaan La Merin. Tunnettu ranskalainen ihonhoitobrändi tunnetaan parhaiten sen ikonisesta Créme De La Meristä, jota myydään Hm380 dollaria purkille. Siitä huolimatta ihotautilääkärit ja kosmetologit vannovat sen tunnettujen parantavien ja nuorentavien vaikutusten vuoksi; Jopa entinen skeptinen kaupallinen johtajamme rakastui siihen kokeiltuaan sitä tarinaa varten.

Nyt tuotemerkillä on sellainen valoa halvempi tuote, joka lupaa samanlaisia ​​väitteitä kuin kermainen edeltäjänsä. La Mer’s Resurfacing -hoitoa kutsutaan “kasvohoidoksi pullossa”, koska se sisältää monipuolisen koostumuksen, joka tekee kirjaimellisesti kaiken ihosi hyväksi, mukaan lukien kuorinnan, kosteutuksen ja kirkastamisen. Toisin kuin muut kokeilemani väriaineet, rakastan sitä, koska se luo tämän täydellinen Pohjaksi muulle ihonhoitorutiinille, varsinkin jos sinulla on kuiva iho ja sinun on käytettävä erilaisia ​​täyteaineita saadaksesi riittävästi ravintoaineita. Mutta onko se mojovan 140 dollarin hintalapun arvoinen? Tästä lisää alla.

Tässä artikkelissa

Kuinka se toimii

La Mer Resurfacing Treatment on kasvovesikoostumus, jota levität aamulla ja illalla kasvojen pesun jälkeen. Se on suunniteltu moniajoksi, joka edistää solujen uusiutumista ja tarjoaa kaikki taianomaiset asiat, joita iholle tapahtuu, kun se on tehokkaasti kosteutettu (ajattele: pehmentää, kirkastaa ja kirkastaa).

La Mer The Resurfacing Treatmentin arvostelu

La Mer The Resurfacing Treatment – ​​140,00 dollaria

Pääainesosat: GLykolihappo, glyseriini, leväuute

Koko: 3,4 unssia

  • Tarjoaa kevyttä kosteutusta.
  • moniajoa
  • Kevyt, kasviperäinen tuoksu
  • Säteilevä, kasteinen viimeistely
  • Kallis
  • On suositeltavaa rajoittaa auringolle altistumista käytön aikana

Tämä megakosteus tulee ihoa kosteuttavasta glyseriini- ja merileväuutteesta, mikä on ehdoton jumalan lahja meille (hei, minä!), joilla on jatkuvasti kuivattu iho. Mukana on myös glykolihappoa, tehokasta kuorintaa, joka poistaa kuolleet ihosolut ja yleiset epäpuhtaudet. Itse koostumuksessa on alhainen pH, joka edistää tasapainoisempaa mikrobiomia ihon pinnalla ja puhdistaa huokoset. Bonus: Kaikki tulee kauneimmassa lasipullossa, joka näyttää niin upealta myös sinun #hyllyssäsi.

Minun arvosteluni

Kuten mainittiin, en yleensä käytä väriainetta ihonhoitorutiinissani. Pidän siitä, että asiat ovat mahdollisimman yksinkertaisia, ja jos en ole innostunut kaavasta, en lisää ylimääräistä vaihetta. Tämä La Merin väriaine on kuitenkin muuttanut täysin mieleni sävytyksen voimasta. Pidän siitä, kuinka hellävarainen mutta tehokas pintakäsittely poistaa kuivan, kuolleen ihon ja tarjoaa samalla runsaasti kevyttä, nopeasti imeytyvää kosteutta. Muut käyttämäni kasvovedet tuntuvat tällä hetkellä kosteuttavilta, mutta kuivuvat nopeasti ja jättävät ihon janoisemmaksi kuin ennen – ei tämä. Ihoni imee sen kokonaan ja pysyy säteilevänä ja ravittuna pitkään levityksen jälkeen, jopa ilman voidetta.

Sisällytin tämän ihonhoitohoidon aamu- ja iltarutiiniini kolmen viikon ajan nähdäkseni, kuinka hyvin se toimii (ja oliko se 140 dollarin hintalapun arvoinen). Vaikka en huomannut mitään eroa ryppyjen ulkonäössä (jota voidaan lievittää glykolihapolla), tunsin melkein välittömän muutoksen ihoni kuivuustasossa ja huomasin, että se loi joustavamman pinnan iholle. Ihopohjamaali toimii meikin kanssa. Tuoksuherkänä en koskaan tuntenut, että kaava olisi ylittänyt aistini, vaan sen sijaan tunsin virkistyneen kevyestä kasvitieteellisestä tuoksusta (joka tuoksuu kylpylältä, mutta vähemmän voimakkaalta). Ja säännöllisessä käytössä huomasin, että ihoni tuntui hieman kosteutetummalta aamulla herätessäni, mitä ei tapahdu melkein koskaan.

Suurin valitukseni tästä tuotteesta on varotoimet. Koska se sisältää glykolihappoa, joka voi olla hieman ankara herkälle iholle, La Mer suosittelee auringolle altistumisen rajoittamista käytön aikana ja vähintään viikon kuluttua käytön jälkeen. Ja koska testasin tätä kotonani Los Angelesissa kesällä, se oli minulle hieman vaikeaa. Silti suhtaudun aurinkosuojaukseeni vakavasti, joten levitin aina aurinkovoidetta ja käytin paljon hattuja, kun tiesin olevani auringossa pitkän aikaa.

Aika miljoonan dollarin kysymykselle: Onko se sen arvoista? Kyllä, epäilemättä, kyllä. Vaikka olen yleensä budjettitietoinen ihonhoitotyttö, ymmärrän nyt, miksi jotkin asiat ovat vain luksushinnan arvoisia – koska vaikka tämä 140 dollarin pullo ei ole halpa, se on investoinnin arvoinen.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *