Olympiajuoksijan suosikki jalkahoitotuotteet

By | October 26, 2023

Of kaikki laulamattomat sankarit, jotka auttavat pitämään kehosi terveenä, vahvana ja kunnossa – vakauttavat lihakset! proprioseptiiviset anturit! endokriiniset järjestelmät! – On kaksi, jotka jäävät kirjaimellisesti ja surullisen huomiotta: jalkasi.

“Se on ensimmäinen kosketuspiste maahan ja tapahtuu ketjureaktio”, P.volven perustaja Stephen Pasterino kertoi aiemmin Well+Goodille jaloistamme ja varpaistamme. “Joten muu keho reagoi siihen, mitä tapahtuu jalalle – joka alkaa jalan pallosta isoista varpaista ja siirtyy jalkapöydän niveleen ja sitten nilkkaan, alas polveen, lonkkaan ja alaselkään.” selkärankaan ja hartioihin asti.”

Kun kävelemme tai juoksemme, jalkamme tukevat painoamme ja vaimentavat jokaisen askeleen aiheuttaman iskun. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voisivat todennäköisesti käyttää TLC:tä juuri nyt. Voit aloittaa jalkakylvyllä, joka auttaa lievittämään jännitystä ja parantamaan verenkiertoa. Voit vahvistaa itseäsi jalka- ja nilkkaharjoituksilla ja harjoitella hieman jalkojen liikkuvuutta. Ja voit levittää ja taivuttaa varpaitasi luonnollisesti ilman, että kengät ja sukat eivät rajoita sinua silloin tällöin. “Ota kengät pois useammin”, fysioterapeutti ja joogaohjaaja Lara Heimann kertoi aiemmin Well+Goodille varpaiden terveydestä.

Voit ottaa askeleen pidemmälle jalkahoitotuotteilla, jotka on suunniteltu erityisesti pienten possujen hoitoon. Näin olympiajuoksija Molly Huddle tekee palautuakseen pitkistä kilpailuista ja harjoituksista. Varpaiden liikkuvuuden parantaminen, rakkuloiden ja punoitusten ehkäiseminen ja hemmottelevan itsehoidon tarjoaminen ovat Huddlen jalkahoitojen asialistalla. Tässä ovat hänen suosikkituotteensa jalkaterapeutin suosittelemalta jalkahoitobrändiltä ZenToes ja kuinka hän haluaa sisällyttää niitä rutiineihinsa.

Olympialainen Molly Huddle vannoo jalkojenhoitotuotteiden nimeen

ZenToesin silikonivarvasvälikkeet – 15,00 dollaria

Varpaat tarvitsevat myös henkilökohtaista tilaa. Huddlen mukaan nämä varvasvälikkeet ovat “erinomaisia ​​luomaan tilaa tiukkojen varpaiden lihasten väliin, lisäämään jalan liikkuvuutta ja toimintaa”.

Heimann sanoo ehdottavansa usein tällaisia ​​välikappaleita potilailleen. ”Suosittelen aina myös varpaiden erottimia, koska ne on tärkeää säilyttää [the toes] joskus erillään”, hän sanoo. ”Isovarpaan on oltava samassa linjassa, kun seuraat sitä pohjan tyvestä kärkeen. Et halua sen siirtyvän sisäänpäin.”

Naisen sääret ja jalat, siniset sukat kantapäässä.

ZenToes Heel Sukat – 15,00 dollaria

Halkeilevien, hilseilevien kantapäiden ei välttämättä tarvitse johtua jalkakäytävään osumisesta.

“Jalkani voivat kestää paljon rasitusta useilta kilometreiltä”, Huddle sanoo. “Tuntuu hyvältä levittää pörröisiä viileitä kantapään kosteusvoiteita, maalata kynnet ja kiittää jalkojani siitä, että ne ottavat niin paljon kuormitusta noin kerran viikossa.”

Jalka, jonka isovarpaan ympärillä on kipsiputki.

ZenToes 6 Pack geelivarvassuojat – 13,00 dollaria

Tunne siitä, että märkä laastari lipsahtaa ulos rakkulasta ja leijuu sitten jossain sukassa, on sekä turhauttavaa että inhottavaa. Huddle sopii sen sijaan näihin geelimäisiin varvassuojuksiin.

”Rakkulat ovat minulle väistämättömiä pitkien harjoitusten jälkeen, minulla näyttää aina olevan kuuma paikka toisessa varpaassani, joten lippalakit ovat mahtavia. Ne kestävät paremmin kuin Band-Aids”, Huddle sanoo.

Jalka, jossa isovarpaan ja etuvarpaan välissä oleva välike.

ZenToes Big Toe -välikkeet – 13,00 dollaria

Jos isovarvas on liian lähellä etuvarpaasi – mikä voi aiheuttaa kohdistus-ongelmia – voit käyttää yhden varpaan välikappaletta pitääksesi varpaat linjassa.

“Pidän tästä tyylistä, kun käytän sitä kuntosalilla”, Huddle sanoo. ”Se auttaa minua tunnistamaan isovarpaani, kun teen jalkaharjoituksia tai vain kävelen. Minulla on ollut punoksia koko juoksuurani ajan, joten yritän aina korjata niitä ja luoda tilaa isovarpaan ympärille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *