Olaplex Purple Shampoo arvostelu yli 50-vuotiaille hiuksille| No + hyvä

By | October 24, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Blondina olen tietoinen violettien hiustuotteiden käytön eduista. Nämä violetin sävyiset shampoot ja hoitoaineet lupaavat poistaa kaiken värjäyskertojen välillä ilmenevän messingin, mutta kokemukseni mukaan kaikkia ei ole luotu tasa-arvoisiksi. Kokeilin muutamia asioita sekavin tuloksin – jotkin eivät vaikuttaneet ollenkaan, toiset jättivät säikeeni tuhkaksi, mutta en ole luopunut löytääkseni täydellisen violetin kumppanin hiuksilleni.

Kun Olaplex lisäsi äskettäin violetin shampoon ja hoitoaineen (30 dollaria kukin) valikoimaansa, olin innostunut testaamaan niitä. Koostumukset on suunniteltu antamaan vaaleille ja harmaille hiuksille kirkkautta, pehmeyttä ja kosteutta minimoimalla samalla keltaiset sävyt. Tietäen kuinka suosittuja merkin tuotteet ovat nauhaa palauttavien ominaisuuksiensa vuoksi, minulla oli suuria odotuksia tuloksista.

Näin Olaplexin violetit tuotteet toimivat

Purppuranpunaisen shampoon teho perustuu yksinkertaiseen väriteoriaan. Koska violetti on keltaisen vastakohta väriympyrässä (kyllä, The Sävy auttaa väliaikaisesti neutraloimaan keltaisia ​​sävyjä hiuksissa.

Olaplexin violetit tuotteet erottaa muista markkinoilla olevista tuotteista, että ne sisältävät pieniä violetteja pigmenttejä, jotka pääsevät syvälle kynsinauhan huokoisiin kohtiin, kun taas suurempia pigmenttejä käyttävät tuotteet eivät.

“Olaplexin sävytysjärjestelmässä pidän siitä, että pigmentti on mikrohienoa, mikä luo syvemmän sävyn alueille, joita on vaikea saavuttaa muilla purppuraisilla shampoilla”, sanoo Christin Brown, koloristi ja Olaplexin lähettiläs. “Olaplex-shampoo ja hoitoaine voivat sitten tuottaa kirkkaamman ja kestävämmän tuloksen kuin muut kokeilemani violetit shampoot ja hoitoaineet.”

Koostumukset sisältävät myös Olaplexin kuuluisaa, tavaramerkillä varustettua sidosten muodostustekniikkaa, joka vahvistaa hiusten sidoksia molekyylitasolla parantaakseen säikeen vahvuutta ja korjaaen vaurioita – täydellinen vaaleille ja harmaille hiuksille, koska molemmat tyypit vaativat lisähoitoa, Brown sanoo.

“Blondet ja harmaat hiukset voivat hyötyä sidosten muodostusteknologiasta, koska se yhdistää uudelleen hiusten katkenneet disulfidisidokset, mikä voi muuten johtaa säikeiden heikkenemiseen ja hiusten katkeamiseen”, hän selittää ja lisää, että sidokset vaikuttavat hiuksiin hiusten sisältä. vahvistaa hiuksia ulkopuolelta.

Hoitoaine menee askeleen pidemmälle tarjoamalla kosteutusta samalla kun sillä on kiinteyttäviä ja korjaavia ominaisuuksia. Brownin mukaan se on kuin “pienihoito hiuksillesi joka kerta, kun käytät niitä”. Brändin suorittamissa kliinisissä tutkimuksissa 87 prosenttia hoitoaineen käyttäjistä, joilla oli värjätyt tai vaalennettuja hiuksia, olivat yhtä mieltä siitä, että heidän hiuksensa olivat vähemmän messingiset ja tasaisemmat, kun taas 81 prosenttia totesi parantuneen pehmeyden ja kiillon.

Testasimme Olaplex Purple Shampoon ja hoitoaineen

Toisin kuin perinteiset shampoot ja hoitoaineet, violettien tuotteiden käyttö vaatii jonkin verran yritystä ja erehdystä, neuvoo Brown. “Huomasin, että käyttämällä Olaplex No. 4P Blonde Enhancer Shampoo ja Olaplex No. “5P Blonde Enhancer Conditioner on upea, jos tarvitset paljon sävytystä, sillä shampoolla on jo vahva vaikutus ja hoitoaine on puhdistusryhmä”, hän sanoo. “Niiden käyttäminen yksittäin on hyödyllistä, kun et tarvitse voimakasta sävyä, mutta sinun täytyy joko puhdistaa tai hoitaa.”

Noin kuusi viikkoa ennen kuin seuraavat salongin kohokohdat oli suunniteltu, päätin käyttää Olaplex Purple shampoota ja hoitoainetta yhdessä. Brown huomauttaa, että tuotteet ovat erittäin tiivistettyjä ja pienellä määrällä pääsee pitkälle, eikä hän ollut vitsailemassa. Tarvitsin paljon vähemmän tuotetta kuin normaalisti olkapäiden alapuolella oleville hiuksilleni. (Olin myös paniikissa, kun käteni muuttuivat kirkkaan violetiksi, mutta onneksi väri pesty pois saippualla.) En jättänyt mitään tuotteista pitkäksi aikaa päälle – vähän alle kolme minuuttia, jota Brown suosittelee, jos hiuksesi ovat kemiallisesti käsiteltyjä ja on erittäin huokoinen.

Pesun ja käsittelyn jälkeen keltainen sävyni oli poissa, mutta hiukseni olivat enemmän platinan sävyisiä kuin halusin. Seuraavana päivänä käytin kirkastavaa shampoota (upea temppu, jos violetit tuotteet tekevät hiuksistasi platinaa tai tuhkaksi) ja rakastin ehdottomasti kirkasta, elvytettyä blondia, joka tuloksena oli. Yhtä ilahduttavaa oli, kuinka pehmeiltä ja kiiltäviltä hiukseni näyttivät ja tuntuivat – kaksinkertainen etu värjäyksestä ja hiusten korjaamisesta.

Noin kymmenen päivää myöhemmin jatkoin “tiedeprojektiani” ja käytin hoitoainetta yksin tavallisen shampoon kanssa – suositellaan hienovaraisempaan sävyyn ja kirkkauteen. Tällä kertaa saatu väri oli täydellinen ja nautin jälleen kerran kuinka pehmeät ja sileät hiukseni olivat. Vakavasti, tunsin itseni hulluksi tiedemieheksi, joka vihdoin löysi etsimäänsä kaavan.

Yritän käyttää shampoo ja hoitoaine yhdistelmää uudelleen juuri ennen tulevaa kampaajakäyntiä, mutta sillä välin pienellä kokeilulla voin todeta, että Olaplex on vihdoin onnistunut antamaan minulle sävyyni sopivat violetit tuotteet. hiusten palautus, vahvuuden ja lempeyden lisäetuilla – puhumattakaan siitä, että se vei bluesin salongikäyntien välillä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *