Nurive CoreVital Advanced Wrinkle Patches Review| No + hyvä

By | October 16, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Nykyään kaikkeen löytyy kauneuslaastari: Voit liimata näppyliin tähden muotoisen tarran, kiinnittää pari puolikuuta silmäpussiisi ja häivyttää värimuutoksia tuskin pisteellä. Olen aina rakastanut kohdennettuja, välittömiä tuloksia, jotka nämä maagiset siteet tuottavat, mutta kypsä ihon omaavana en ole vielä löytänyt sellaista, joka auttaisi suurimmassa ihohuolessani – nimittäin ryppyissä.

Kun huomasin, että Amazonin myydyimpien (ja 45 000 viiden tähden arvostelun saaneen) finnilaastarien takana oleva brändi oli äskettäin julkaissut erityisen ryppylaastarin, tiesin, että minun piti kokeilla sitä itse.

Uudet Nurive CoreVital Advanced Wrinkle Patches (22 dollaria) on suunniteltu vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, palauttamaan hehkua ja kiinteyttämään ihoa. Niissä on joukko tehokkaita ikääntymistä estäviä ainesosia, mukaan lukien retinoli (lisäämään solujen uusiutumista), hydrolysoitua kollageenia (ihon tasoittamiseksi), adenosiinia (pieniä juonteita ja ryppyjä kiristämiseen) ja epidermaalisia kasvutekijöitä (ihon stimuloimiseksi). kollageenin ja elastiinin tuotanto). Ne sisältävät myös natriumhyaluronaattia – hyaluronihapon suolamuotoa, jonka pienemmät molekyylit tunkeutuvat syvemmälle – lisäämään ihon kosteutta ja täyteläisyyttä.

Testaa laastarit

Kolmion muotoisia ryppylaastareita on saatavana kolmessa koossa, joten niitä voidaan käyttää useissa paikoissa. Pienemmät laastarit sopivat hyvin varisjalkiin ja kulmakarvojen välisiin “11” juonteisiin, kun taas suurempia laastareita voidaan käyttää otsaryppyille ja syvemmille hymylinjoille. Ohjeissa suositellaan laastarien käyttöä vähintään viiden tunnin ajan ja niiden kiinnittämistä ennen nukkumaanmenoa. Joten ennen nukkumaanmenoa kiinnitin laastareita otsalleni, 11 viivalle, varisjalkiin, poskille ja leukaan – yhteensä kahdeksan – käyttämällä suositeltua menetelmää tasoittaa iho kahdella sormella ja kiinnittää sitten laastarin. Vaikka tunsin lievää nykäisevää tunnetta laastarin kiinnittämisen jälkeen, se ei ollut epämiellyttävä, eikä minulla ollut vaikeuksia nukahtaa laastarin ollessa kiinni.

Kuitenkin, kun heräsin, tyynyliinassani ja lakanoissani oli enemmän laikkuja kuin kasvoillani – ja sama tapahtui seuraavana yönä. Vaikka minun on vaikea sanoa, kuinka kauan laastarit olivat todellisuudessa kiinni, huomasin huomattavan parannuksen varisjaloissani ja otsaryppyissäni, jotka olivat myös ainoat laastarit, jotka jäivät kasvoilleni aamulla. Laastarit on suunniteltu antamaan parhaat tulokset jatkuvalla käytössä, joten jatkan niiden kokeilemista, mutta tällä kertaa päivän aikana, kun voin varmistaa, että ne pysyvät paikoillaan.

Jos haluat silottaa ihoasi välittömästi – vaikkapa ennen suurta tapahtumaa – nämä laastarit antavat sinulle tarvitsemasi tehon.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *