Nuface Trinity+ Kit on 15 % alennus QVC:ssä

By | November 7, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vaikka tätä pidetään merkkinä tyydyttävästä elämästä, jotkut ihmiset saattavat haluta vähentää ryppyjä ja kiinteyttää kasvojen ihoaan, jolla on taipumus menettää joustavuutta ja kollageenia ikääntyessään. Ja ihonhoitoon liittyvien innovaatioiden ansiosta meidän ei enää tarvitse viettää lukemattomia dollareita ja tunteja kylpylässä kasvojen sävyttämiseen, muotoilemiseen ja kiinteyttämiseen. Voimme hoitaa ihoamme omassa kodissamme.

Tule mukaan Nuface Trinity+:aan (alun perin 423 dollaria, nyt 349 dollaria), kannettavaan mikrovirtaiseen kasvojen sävytyslaitteeseen, joka on suosittu julkkisten ja kauneusharrastajien (mukaan lukien W+G-toimittajat) keskuudessa. Käytä heikkoa sähkövirtaa (älä huoli, näin on). matala), se stimuloi kasvojen lihaksia ja sen sanotaan johtavan kiinteämpään ja kiinteämpään ulkonäköön, kun sitä käytetään jatkuvasti. Kotikäyttö vie vain viisi minuuttia päivässä, ja näkyviä tuloksia jo kuukaudessa. Mikä parasta, se on 15 prosentin alennus QVC:ssä vain 24 tunnin ajan.

Nuface, Trinity+-kasvolaite, ELE-kiinnitys, vesigeeli ja harja – 349,00 dollaria

Alun perin 423 dollaria, nyt 349 dollaria

  • Sisältää NuFace Trinity+ -laitteen, ELE (Effective Eye + Lip) -kiinnikkeen, pullon vesigeeliä ja harjan
  • Hellävarainen mikrovirta muotoilee, sumentaa ja tasoittaa ihoa
  • Toimii heti
  • Kosmetologin luoma ja testaama
  • Tulokset toimivat parhaiten ajan myötä

Jos selaat nopeasti Nufacen verkkosivustoa, huomaat satoja tyytyväisiä asiakkaita, jotka ylistävät tuotetta siitä, ettei se enää roikku. Koneen lempeät aallot ovat ratkaiseva tekijä ihon kiinteyttämisessä, kiinteyttäessä elastisuuttaan menettäneitä alueita samalla kun se tasoittaa rakennetta ja vähentää juonteita.

Olen käyttänyt sitä joka päivä melkein kuukauden ja ihoni näyttää kireämmältä, kiinteämmältä ja vähemmän roiskuvalta. kertoo 45-vuotias asiakas brändin verkkosivuilla. Toiset ovat samaa mieltä ja ovat järkyttyneitä siitä, kuinka hyvin Nuface Trinity toimii Tarkkaan ottaen toimii – ei vain yksi temppulaite. Siitä lähtien, kun täytin 50, kasvoni ovat juuri näyttäneet roikkuvilta ja tunnen itseni ja näytän ikääni vanhemmalta. Mutta sen jälkeen, kun aloin käyttää Nufacea, otsani ryppyjä ovat vähentyneet huomattavasti ja poskeni ovat kohonneet, kirjoittaa toinen asiakas. Käytän sitä vähintään viisi kertaa viikossa iltaisin katsellessani suosikkiohjelmiani. Minulle se on rauhoittava tapa rentoutua ennen nukkumaanmenoa… Jos sitoudut käyttämään sitä, näet näkyviä tuloksia.

Kuten mainittiin, myös W+G:n henkilökunta rakastaa tätä vempainta. W+G:n entinen kauneustoimittaja Rachel Lapidos sanoi aiemmin pitkässä arvostelussa, että se “hävitti” hänen kasvojensa turvotuksen muutamassa minuutissa. Nora Grenfell, W+G:n yleisön kasvusta ja kaupasta vastaava varatoimitusjohtaja, vannoo sen kykyyn nostaa ja muotoilla. “En todellakaan odottanut sen toimivan, mutta se teki heti näkyvän eron”, hän sanoo. “Vaikutukset ovat aluksi väliaikaisia, mutta niiden odotetaan lisääntyvän ajan myötä. Rakastan myös rituaalia osana itsehoitorutiiniini.”

Kuten edellä mainittiin, useimmat Nufacen käyttäjät raportoivat paremmista tuloksista johdonmukaisella käytöllä. Onneksi se on uskomattoman helppoa – ja mikä tärkeintä – turvallista käyttää kotona. (Voit käyttää sitä katsoessasi televisiota, lukeessasi kirjaa ja jopa sängyssä ennen nukahtamista – kätevää.) Käytä vain paksu kerros vesigeeliä (sisältyy aloituspakkaukseen) ja anna sen syttyä ylöspäin ja sitten liu’uta laitetta ylöspäin suuntautuvin liikkein leukalinjaa, poskia, otsaa ja kaulaa pitkin. Laite piippaa ilmoittaen milloin siirtyä seuraavaan paikkaan, ja kun olet valmis, voit asettaa sen lataustelakkaan, kunnes olet valmis käynnistämään puhelimen uudelleen. Se on niin yksinkertaista, ja mikä parasta, asiakkaat ovat ilmoittaneet, että prosessi on kivuton – kuten sen pitäisi olla oikein käytettynä.

Ottaen huomioon Nuface Trinityn saaman suuren kiitoksen, on selvää, että se kannattaa investoida, sillä tunnin spa-kasvohoito voi maksaa nykyään 150–500 dollaria. Vaikka laite on vain yhdeksän prosenttia halvempi, jokainen dollari on tärkeä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *