Nicole Uribarrin lyhyt cardio barre -treeni

By | September 12, 2023

Joka kuukausi uusi valmentaja vie meidät läpi neljä parasta harjoitusta, jotka heillä on laukkussaan. Seuraa meitä viikoittain löytääksesi uusia tapoja hikoilla kanssamme. Katso kaikki

Barre-harjoitukset tunnetaan enemmän lihaksia rasittavista liikkeistään kuin kyvystään nostaa sykettä, mutta oikealla muodolla ne voivat saada sinut innostumaan vakavasti hikinen. Tässä jaksossa Kuukauden valmentaja, Nicole Uribarri, Banden ohjelmajohtaja ja perustajavalmentaja, antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet lyhyellä cardio barre -harjoittelulla, joka vie sinut matolle ja takaisin 20 minuutissa. “Valmistaudu hikoilemaan”, hän sanoo.

Mikä tekee harjoituksesta niin tehokkaan, ovat “kardioiskut”, jotka välittävät perinteiset barre-liikkeet. Näinä hetkinä istut laudalla ja suoritat sarjan intensiivisiä harjoituksia, jotka saavat sydämesi hakkaamaan. Tässä on mitä se sisältää:

  1. Aloita lankkuasennosta olkapäät pinottuina ranteiden päälle ja kiinnitä ydin. Kun teet tämän, keskity ylläpitämään suoraa linjaa pään yläosasta kantapäihin. Vie sitten toinen polvi vastakkaiseen kyynärpäähän ja toista toisella puolella polviiskua varten. Kun olet tyytyväinen liikkeeseen, nopeuta sitä täydelle lankkujuoksulle, jonka toistat kahdessa kahdeksan sarjassa.
  2. Säilytä lankkuasento, napauta toisella kädellä vastakkaista olkapäätä ja toista sitten toisella puolella. Vuorottele kädestä toiseen ja tee kahdeksan sarja.
  3. Nosta lantiosi ylös ja takaisin Down Dog -asentoon ja laske sitten lankkuun selälläsi. Toista kolme kertaa.
  4. Toista vaiheet yhdestä kolmeen.
  5. Siirrä kätesi takaisin jaloillesi ja liikuta sitten käsiäsi noustessasi seisomaan. Taivuta vartaloasi alas ja venyttele käsiäsi, tee punnerrusta, kävele kädet taaksepäin ja venyttele käsiäsi ylös nousemiseksi. Toista 20 sekuntia.

Toistat tämän sarjan kolme kertaa harjoituksen aikana, mikä auttaa pitämään sykkeesi korkealla siirtyessäsi perinteisempiin balettivaikutteisiin harjoituksiin. Muina kuin sydänharjoitteluhetkellä käytä barrea (tai, jos olet kotona, tuolia) harjoituksissa, kuten jousikyykkyissä ja käänteissyöksykyykkyissä, jotka todella antavat sinulle koko kehon polttavan.

Oletko valmis lähtemään? Seuraa videota nähdäksesi Uribarrin lyhyen cardio barre -harjoituksen.

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, huippuluokan hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *