Nécessaire vartalokuorinta pehmentää ja taistelee näppylöitä vastaan

By | October 29, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Makasin sängyssä toissa yönä, kysyin sulhaseltani Miksi hän halusi mennä naimisiin kanssani. Hän kääntyi ympäri, kosketti käsivarsiani rakastavasti ja vastasi: “Koska sinulla on planeetan pehmein iho.”

Vaikka hän saattoi vitsailla (…luulen, että on muitakin syitä?), hän ei valehdellut: Ihoni On Todella. Kirottu. Pehmeä. Ja kaikki on Nécessaire Body Peelin (55 dollaria) ansiosta.

Necessaire, The Body Peel – 55,00 dollaria

Pääainesosat: Glykolihappo, maitohappo, salisyylihappo

  • Täynnä kemiallisia kuorintoja (AHA:t, BHA:t ja PHA:t) palauttamaan ihon pintaan
  • Sisältää kuorivaa peptidiä, joka edistää kehosi ihon uusiutumisprosessia
  • Taistelee monenlaisia ​​iho-ongelmia vastaan, mukaan lukien vartalon akne, kuivuus, tylsyys, värinmuutos ja keratosis pilaris
  • Tahmea levitettynä
  • Kallis

Nécessaire Body Peel: Rehellinen arvosteluni

Vuosikymmenen kokemuksella kauneustoimittajana voin turvallisesti sanoa, että olen ollut ihonhoitofanaatikko jo pitkään. Mutta vasta muutama vuosi sitten – kun henkilökohtainen hoito alkoi todella kukoistaa – tajusin, että minun oli annettava kaulan alla olevalle iholle sama hoito, jonka olin aina varannut kasvoilleni. Kun brändit alkoivat sisällyttää perinteisiä kasvojenhoitoaineita vartalonhoitokoostumuksiinsa, tajusin, että voisin todella tehdä tämän kohdella Jotkut iho-ongelmista, joiden oletin aina olevan pysyviä, kuten käsivarsien ja jalkojen kuivuus ja hilseily sekä akne ja tummat täplät pakaroissani ja selässäni.

Nykyään suihkuni on varustettu vartalopesuilla, kuorinnalla, seerumilla ja voideilla – joista osa palvelee tarkoitusta, toiset vain tuoksuvat todella hyvältä – mutta mikään niistä ei ole tuottanut samaa ihmelääkettä kuin Nécessaire Body Peel.

Kun otetaan huomioon kaavan ainesosat, tämä on täysin järkevää. Se sisältää 12-prosenttisen seoksen kolmea erilaista hydroksihappoa, joilla jokaisella on omat pintakäsittelynsä. Ensinnäkin on alfahydroksihappoja, jotka ovat suurempia molekyylejä, jotka toimivat ihon ylimmässä kerroksessa sulattaen “liiman”, joka pitää kuolleet ihosolut pintaan ja paljastaa kirkkaamman, sileämmän ihon (lisäbonuksena: auttaa stimuloimaan kollageenia, joka voi vähentää juonteita ja ryppyjä). Seuraavaksi on olemassa beetahydroksihappoja, jotka ovat pieniä ja voivat tunkeutua syvälle huokosiin poistaakseen lian ja roskat sisältä ulospäin. Niillä on myös anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin tehokkaita taistelemaan näppylöitä vastaan. Lopuksi on polyhydroksihappoja, jotka tarjoavat seuraavat erittäin Kuorii hellävaraisesti ja imee vettä ihoon kosteuden lisäämiseksi.

Kaikkien näiden A+-happojen lisäksi kaava sisältää myös “kuorivaa peptidiä”, joka stimuloi ihon omaa solujen uusiutumisprosessia, sekä resveratrolia lisäsuojaksi hapettumista vastaan.

Nécessaire Body Peel on geeli, enkä aio valehdella: se on tahmeaa. Itse asiassa niin paljon, että brändi suosittelee sen sekoittamista vartalovoiteen kanssa, jos sen iholle jättämä tahmeus osoittautuu todella kiusalliseksi (tämä on myös loistava vaihtoehto niille, jotka ovat alttiita ärsytykselle, koska se vähentää intensiteettiä). kaavan aktiiviset aineet). Koska minulla on pieni epämukavuus kauneuden nimissä, levitän kuorinnan mieluummin suoraan iholleni suihkun jälkeen, annan sen vaikuttaa muutaman minuutin ja levitän sitten voidetta (rakastan Nécessaire Body Serumia (45 dollaria). ).

Kaikkien näiden tehokkaiden aktiivisten ainesosien ansiosta kuorinta toimii nopeasti. Kun levitän sitä yöllä, herään taatusti pehmeämmällä, sileämmällä iholla kaikkialla kehossani. Olen myös huomannut, että jalkojeni värjäytyminen ja takapuolen vanhat aknearvet ovat vähemmän ilmeisiä, samoin kuin aktiivinen akne takamuksessani. Kaiken kaikkiaan: minä Rakkaus tätä juttua – ja kyllä, sulhani tekee myös sitä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *