Nämä ovat tämän syksyn must-have-tuotteita hehkuvalle iholle

By | September 16, 2023

FKaikki on haussa (epävirallisesta) palkinnosta vuoden hämmentävämpään aikaan. Päiväsää tuntuu enemmän piña coladalta kuin kurpitsan mausteelta, mutta iltaan mennessä toivoisi, että sinulla olisi farkut päällään aurinkomekon sijaan.

Ei vain makuhermosi ja vaatekaappisi ole sekaisin – syksy voi myös olla yhtä hämmentävää aikaa ihonhoitorutiinillesi.

Sertifioidun ihotautilääkärin Rachel Nazarianin, MD, FAAD:n mukaan terveen näköisen ja hehkuvan ihon säilyttäminen tähän aikaan vuodesta riippuu kultakutrillisen tasapainon löytämisestä lämpimän ja viileän sään välillä.

“Syksy voi olla vaikeaa”, sanoo Dr. nazarilainen. “Sää on viilenemässä, joten iholla on taipumus kuivua, mutta säteilyä ja auringolle altistumista on edelleen, joten suojauksen on oltava jatkossakin etusijalla.”

Jos haluat säilyttää kesäloistesi tämän siirtymäkauden aikana, tutustu Dr. Nazarianin viisi perusasiaa hehkuvan ihon ylläpitämiseen tänä syksynä – kaikki saatavilla QVC:ssä (kyllä, ostoskanavalla, mutta verkossa) sekä monia muita koti-, kauneus- ja muotitarvikkeita. Lisäbonus? Heillä on usein pikatarjouksia tuotteista, joita ei koskaan näytä tulevan myyntiin – kuten alla.

Osta tarvikkeita hehkuvalle iholle

Sunday Riley Pink Drink Firming Resurfacing Essence Duo – 62,00 dollaria

Oletko huomannut, että ihosi tuntuu hieman tavallista kuivemmalta kylmemmällä säällä? Tämä johtuu siitä, että kosteus alkaa laskea, sanoo tohtori. nazarilainen. Hän suosittelee kuivaustuotteiden, kuten retinoidien, korvaamista kosteuttavammalla, peptidipitoisella tuotteella, kuten tällä Sunday Riley -esanssilla. “Olen aina peptidien fani, koska ne ovat yleensä tapa edistää ihon ikääntymistä estäviä toimintoja”, hän sanoo.

tarte Shape Tape Radiant peitevoide ja sieni – 31,00 dollaria

Jos silmänympärysi tarvitsee kirkastavaa korjausta tai haluat peittää viat, Dr. Nazarian voit kääntyä tämän fanien suosikkipeitevoiteen puoleen sen ihoa ravitsevien ainesosien vuoksi. ”Kosteuttavia ainesosia sisältävä meikki [is] Hyvä idea, kun sää viilenee, hän sanoo. ”Ainesosat, kuten skvaleeni ja hyaluronihappo, voivat… parantaa terveyttä [your skin] säilyttää kosteuden.” Lisäbonus? Mukana tulee meikkisieni, joka auttaa sinua sekoittamaan peitevoidetta.

Sunday Riley Good Genes -maitohappohoito 1 unssi Duo – 153,00 dollaria

Eikö sinulla ole aikaa kuorivaan naamioon? Älä huoli, sillä tämä maitohappohoito kuorii ihosi (ja tekee siitä säteilevämmän) ilman, että sinun tarvitsee odottaa kauan sen kuivumista. “Maitohappo tarjoaa hellävaraisemman kuorinnan kuin kuorintaaineet ja fyysiset kuorintaaineet”, sanoo tohtori. nazarilainen. Ja syksyllä terveen näköinen iho on aina plussaa lisää hehkua.

Haluatko varastoida tärkeimmät hoitotuotteet hehkuvalle iholle? Uudet asiakkaat voivat käyttää koodia WELLGOODQVC30 QVC-verkkosivustolla saadakseen 30 dollaria alennusta vähintään 60 dollarin ostoksista.

Huomaa: Hinnat ovat oikein julkaisuhetkellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *