Näin Girlfriend Collectiven kierrätysohjelma toimii

By | September 22, 2023

Well+Goodissa vietämme päivämme puhumalla hyvinvoinnin kiinnostavimpien ihmisten – asiantuntijoiden, ajatusjohtajien ja julkkisten – kanssa ja oppien heiltä. Nyt kutsumme sinut mukaan keskusteluun. Tervetuloa Well+Good-podcastiin, oppaasi löytääksesi taajuudellesi sopivat tottumukset ja käytännöt. Lue lisää

Se oli tarjous, joka vaikutti liian hyvältä ollakseen totta: ilmaiset korkealaatuiset kompressioleggingsit, jotka on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. Maksa vain 20 dollaria toimituskuluista! Oli 2016, ja kaikki tuntemani, mukaan lukien hänen äitinsä, sisarensa ja hänen paras ystävänsä, käyttivät ylennystä hyväkseen.

Näin syntyi nykyään tunnettu urheilubrändi Girlfriend Collective yli kuusi vuotta sitten. Tähän päivään asti käytän edelleen postissa saamaani mustaa korkeatasoista paria ja selailen säännöllisesti brändin verkkosivustoa uusien lanseerausten varalta ja katsoakseni, milloin vanhat korvaavat tuotteet ovat täyttyneet.

Leggingsit ovat varmasti osoittautuneet laadultaan. Saumat ovat tukevat, kangas ei ole möykkyinen kuten joissain muissa omistamissani vanhemmissa leggingseissä, ei ole reikiä, ja voin tehdä niissä syvimmät syöksyt. En kuitenkaan ole aivan samankokoinen kuin kuusi vuotta sitten, joten ne eivät ole enää niin mukavia kuin ennen, ja musta on tullut vähän himmeämmäksi viime aikoina. Siksi ajattelin käyttää Girlfriend Collectiven ReGirlfriend-upcycling-ohjelmaa, jossa sanotaan: “Lähetä meille vanha ystäväsi, niin teemme hänestä uuden ystävän” – varsinkin koska se antaa sinulle 15 dollarin luottoa kaupasta.En ole yksin. Quang Dinh, yksi Girlfriend Collectiven perustajista, kertoi äskettäin Well+Good podcastille, että yhä useammat ihmiset käyttävät hyväkseen Girlfriend Collectiven kierrätysohjelmaa ja markkinoille on tulossa monia leggingsejä, joiden he uskovat tulevan vuoden 2016 myyntituloksesta.

“Meillä oli kiertokulku mielessä alusta alkaen”, Dinh sanoo. ReGirlfriend eroaa muista kierrätysohjelmista siinä, että se ei vain ompele kangasta uusiksi vaatteiksi, vaan se yrittää itse asiassa luoda kankaasta uutta lankaa ja kutoa sitten kokonaan uusia kappaleita.

Quang Dinh, yksi Girlfriend Collectiven perustajista
Kuva: W+G Creative

Siksi vanhan ystävän muuttaminen uudeksi ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Dinh sanoo, että he keräävät ja lajittelevat parhaillaan ja työskentelevät Taiwanissa sijaitsevan tehtaansa kanssa selvittääkseen, kuinka maalinpoistoprosessista tulee ympäristöystävällinen.

“Seuraava tärkeä askel on poistaa mahdollisimman paljon maalia kestävällä tavalla”, Dinh sanoo. “Meidän on käytettävä kemikaaleja. Sinun on tehtävä se. Mikä vaikutus tällä on? Voimmeko poistaa maalin turvallisesti?”

Se on tämänhetkinen este. Seuraavaksi Dinh ennakoi, että langan kierrätysprosessi on samanlainen kuin tapa, jolla vesipullot kierrätetään pieniksi siruiksi, joista tulee sitten lankaa. Mutta sitten tulee lisää kokeiluja: Käyttäytyykö kierrätetyistä vesipulloista valmistettujen vaatteiden kierrätyslanka samalla tavalla kuin alkuperäinen kierrätyslanka?

“Nyt on kuin, okei, meillä on tämä lanka, joka ei tule vesipulloista. Mitä se tekee?” sanoo Dinh. “Meidän täytyy selvittää se. Joten se on vaiheittain ja se on pitkä peli, se on pitkä tie. Mutta jos me brändinä haluamme tehdä sen, meidän on tehtävä se oikein. “

Kuuntele Dinhin haastattelu Well+Good-podcastissa oppiaksesi kuinka hän ja hänen vaimonsa rakensivat nyt ikonisen ja trendejä luovan kestävän tuotemerkin, kuinka Girlfriendin kaltaiset brändit yrittävät taistella pikamuotia vastaan ​​ja kuinka ostopäätöksillämme on todella merkitystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *