Murad Cellular Hydration Repair Serum -arvostelu

By | October 18, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jopa parhaina ihopäivinä ihoni on yleensä kuiva ja samea. Tämä tarkoittaa sitä, että kahden viikon oleskelun jälkeen, jota minulla oli juuri ollut – paljon juomista, kuusi myöhäistä iltaa peräkkäin, useita maratonharjoituksia ja syksyinen sää, joka ei osaa päättää, miten se haluaa käyttäytyä – minä pitäisi näyttää kuivuneelta rusinalta. Mutta kun katsoin peiliin tänä aamuna, en voinut olla ajattelematta itsekseni: “Hitto, hän hehkuu.” Ja kaikki on uuden Murad Cellular Hydration Repair Serumin (72 dollaria) ansiosta.

Onneksi tämä aikamoinen pyörte (…mainitsinko sen ohimennen). meni kihloihin myös keskellä?), joka on täydellisesti ajoitettu samaan aikaan, kun tämä superälykäs seerumi laskeutui pöydälleni. Kahden viikon vaihdon jälkeen kaikki Tavallisista rutiinihoidoistani – toki riski – voin vahvistaa, että se auttoi ihoani kestämään jokaista käännettä ja juhlavaa tequilaa, joka tuli tielle.

Näin Murad Cellular Hydration Repair Serum toimii

Tuotteen vaikutus perustuu sen kykyyn vahvistaa ihosuojaa. Jokainen ihotautilääkäri kertoo, että vahva ihosuoja on syy tähän Numero yksi tärkein tekijä ihon terveyden ylläpitämisessä – tässä tulee esiin kaavan laaja (ja tieteellisesti perusteltu) ainesosaluettelo.

“Ihosuoja on ihomme uloin kerros ja ihomme ensisijainen suoja elementeiltä ja taudinaiheuttajilta – se pitää kosteuden sisällä ja ärsyttävät aineet poissa”, sanoo Anna Karp, DO, board-sertifioitu ihotautilääkäri. “Tämän tuotteen peptidit, erityisesti biomimeettinen heksapeptidi-9, auttavat palauttamaan ihosuojan jäljittelemällä estettä vahvistavia peptidejä, jotka vähentävät veden menetystä.”

Koostumus sisältää myös omega-3-rasvahappoja, jotka myös vahvistavat ihon suojakerrosta. “Ne auttavat muodostamaan keramideja, ihosuojan tärkeimpiä rakennuspalikoita, ja auttavat pitämään ihon kosteutettuna ja suojassa ärsyttäviltä”, sanoo tohtori. Karppi. “Lisäksi omega-rasvahapoilla on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat ihoa.”

Yksi hienoimmista asioista tuotteesta kuitenkin Miten Se ravitsee ihoa sisältä ulospäin, eli solutasolla. ”Ihon kosteuttaminen solutasolla tarkoittaa veden haihtumisen estämistä ja [loss of] “Se toimittaa yksittäisille ihosoluille muita tärkeitä ravintoaineita”, sanoo Dr. Karppi. “Tämä on tärkeää ihon yleisen terveyden kannalta, koska hyvin kosteutettu iho on täyteläisempi, joustavampi ja vähemmän altis kuivuudelle, ärsytykselle ja muille ongelmille.”

Kaikki tämä voi olla erityisen hyödyllistä, kun lähestymme vuoden kylmempiä ja kuivempia kuukausia – vaikka et rasita ihoasi niin kovasti hien, alkoholin ja unettomuuden vuoksi kuin viime aikoina. Tällaiset sairaudet voivat heikentää estettä. Joten lisäämällä tällaisen tuotteen rutiinisi saat sinut (ja ihosi) menestymään tänä talvena.

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

Ensimmäinen asia, jonka huomasin Murad Cellular Hydration Repair Serumissa, oli tuoksu. Tuoksu ei todellakaan ole niin mahtava, mutta ottaen huomioon markkinoiden parhaat ihonhoitotuotteet, se kirjaimellisesti on haista, Olen vakuuttunut itselleni, että tämä on merkki tämän aineen olemassaolosta kunnollinen (Tarkoitan, etten ole koskaan antanut SkinCeuticals CE Ferulicin hot dog -veden hajua estää minun pyrkimystäni kirkkaampaan ihoon.)

Tuotteen koostumus on pohjimmiltaan maitomainen seerumi – se on viskoosi ja läpinäkymätön, joten luulet sen olevan paksu, mutta se liukuu helposti ihoon ja katoaa hetkessä. Välittömästi käytön jälkeen ihoni näyttää täyteläiseltä ja kosteutetulta ja pysyy sellaisena koko päivän.

Olen käyttänyt seerumia kaksi viikkoa ja olen huomannut näkyvän eron ihossani. En osaa sanoa tarkalleen mikä se on, mutta siltä se vain näyttää terveellisempää kaiken kaikkiaan – vähemmän kuivaa ja tylsää, kosteampaa ja tasaisempaa. Vain viiden päivän jälkeen lopetin meikkivoiteen käyttämisen – mikä on minulle kauneustoimittajana melko tärkeää… varsinkin kun ottaa huomioon, mitä ihoni on käynyt läpi viime aikoina.

Tulevaisuudessa aion lisätä tavanomaisen tumma täplähoitoni takaisin rutiiniini (vaikka tämä auttaa punotukseen, se ei juurikaan vaikuta värjäytymiseen), mutta aion ehdottomasti Pidän Murad-seerumia päivittäisessä kierrossani lisäkosteutuksen vuoksi. Jos se voi auttaa minua näyttämään näin hyvältä hikoilusta, unen puutteesta ja samppanjasta huolimatta, normaalin päivän elämässä pitäisi olla helppoa. Lisäksi talvi on aivan nurkan takana ja tällä koostumuksella ihoni on valmis.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *