Miten pidät valkoiset lenkkarisi valkoisina? Osta *tämä* tyyli

By | September 22, 2023

WJos ostat valkoiset lenkkarit, se johtuu siitä, että rakastat sitä, mitä raikkaat valkoiset kengät voivat tehdä asusta. Mutta tiedät mihin olet ilmoittautunut. Pian, ja joskus jopa paljon aikaisemmin kuin haluaisit, nämä lenkkarit ovat kuori siitä, mitä ne ennen olivat. Vähemmän vaivattoman urheilullinen ja tyylikäs, enemmän kuin mitä käytät matkalla tapahtumaan, yhteensopivat kengät laukussasi.

Olenko vain minä, vai likaantuvatko jotkut kengät nopeammin? Vincent Rao Jr. Vince’s Village Cobblerista, kenkäkorjaamosta Sohossa, sanoo sen olevan totta.

“Huomasin, että nahkalenkkarini pysyvät paljon puhtaampina kuin kangaslenkkarini”, Rao sanoo. ”Kun kankaat tahraavat, niitä on erittäin vaikea maalata ja niitä on vaikea puhdistaa. Nahka on paljon kestävämpää, ja jos se joskus kuluu tai vaurioituu, se on erittäin helppo korjata.”

Kun etsit valkoisia nahkalenkkaria, Rao suosittelee välttämään kiiltonahkaa ja mokkanahkaa, koska nämä kaksi ovat haavoittuvimpia. “Ne ovat erittäin vaikeita puhdistaa ja vaurioitumaan alttiita”, hän sanoo. Valitse aito vasikannahka, jonka uskomme olevan kestävin.

Jos pidät chunky sneaker -trendistä, olet onnekas, koska Raon mukaan paksummilla pohjallisilla on suuri ero. “Mitä korkeammalla kengän päällinen on maasta, sitä turvallisempi olet”, hän sanoo.

Lumi, suola ja vesi ovat valkoisten tennarien vihollisia. Pidä ne siksi turvassa talvella. Hän kuitenkin sanoo, että säänkestävä ratkaisu voi auttaa suojaamaan heitä pienemmiltä roiskeilta.

“Jos haluat pitää sen [your white sneakers] Puhdista ne äläkä koskaan likaa niitä. Pidä ne vain laatikossa ja säilytä niitä kaapissasi”, hän sanoo. “Kun alat käyttää sitä, se vain likaantuu ja se kuluu.” Se on vain odotettavissa, varsinkin valkoisen tennarin kanssa.

Okei, tiedämme, että meidän ei pitäisi tehdä tätä, mutta nämä valkoiset talvilenkkarit ovat aivan liian hyviä säästää kevättä varten. Kun ne väistämättä likaantuvat, kokeile tätä ruokasoodaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *