Miksi trikologit rakastavat René Furterer Scalp Scrubia

By | September 28, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olemme kaikki kuulleet, että päänahan hoito on ihonhoitoa, mutta myönnän: en koskaan todellakaan hyväksynyt päänahan kuorintaa konseptina ja hylkäsin ne nopeasti tarpeettomana vaiheena suihkurutiinissani. Kävi ilmi, että olin väärässä. Ammattilaisten mukaan kaikki pitäisi kuoria päänahkaansa – ja se on kaksinkertainen niille meistä, jotka kamppailevat liiallisen rasvaisuuden (se olen minä!) tai kuivuuden kanssa, tai kaikille, jotka haluavat vain kasvattaa terveempiä, täyteläisempiä hiuksia (ja todella, ei totta?).

Siellä René Furterer Head Spa Purifying Scrub Detox (45 dollaria) tulee peliin. Viimeisin lisäys ranskalaisen hiustenhoitobrändin Head Spa -kokoelmaan, Purifying Scrub Detox lupaa hellävaraisesti kuorivan ja virkistävän päänahan samalla poistaen sen kuolleesta ihosta ja epäpuhtauksista. Spoilerivaroitus: Se toimittaa.Miksi sinun pitäisi kuoria päänahkaa

“Jos olet koskaan käynyt kasvohoidossa, tiedät, että kuorinta stimuloi verenkiertoa ja poistaa epäpuhtaudet, jotka voivat tukkia huokoset”, selittää board-sertifioitu trikologi Bridgette Hill, WTS. “Pusnahan kuorinta toimii samalla tavalla, mutta korvaa huokoset karvatupilla.”

Hillin mukaan päänahan kuorinnat tehostavat verenkiertoa, poistavat follikkelia tukkivat roskat (kuten hiustenhoitotuotteet, saasteet sekä lian ja öljyn) ja torjuvat epätasapainoa, joka voi johtaa päänahan ongelmiin, jos niitä ei puututa.

Ajattele näitä tuotteita pään ihon “nollauspainikkeena”: ne varmistavat, että päänahkasi toimii kunnolla ja estävät ärsytystä, jotta karvatupet voivat kukoistaa, mikä johtaa terveellisempään hiusten kasvuun. Hill sanoo, että päänahan kuorinnat ansaitsevat paikan jokaisen rutiinissa (varsinkin jos päänahka on rasvainen tai kuiva) ja voivat olla erityisen hyödyllisiä niille, jotka käyttävät paljon hiustuotteita tai käyttävät hiuksiaan suojaavasti.

Mikä tekee René Furterer Head Spa Purifying Scrub Detoxista niin tehokkaan?

Se puhdistaa perusteellisemmin kuin shampoo

Älä tee virhettä: Head Spa Purifying Scrub Detox ei ole vain kuoriva shampoo. “Pusnahan kuorintaaineet ovat puhdistusaineita, mutta ne menevät paljon pidemmälle kuin perinteiset shampoot, jotka ovat pinta-aktiivisia aineita päänahan puhdistamiseen ja palauttamiseen”, Hill sanoo.

Vaikka shampoot poistavat vain rasvaa ja kertymiä päänahan pinnalta, Hill sanoo, että Scrub Detox menee askeleen pidemmälle: se tunkeutuu syvälle ihohuokosiin ja karvatupiin poistaen epäpuhtaudet ja tarjoamalla erittäin tyydyttävän syväpuhdistuksen.

Vain yhden käyttökerran jälkeen huomasin, että kuorinta toimi. Hiuspohjani oli puhtaampi, rauhallisempi ja vailla ärsyttäviä kuivashampoon kertymiä, ja hiukseni tuntuivat kitkuvan puhtailta (mutta eivät haurailta) juuristaan ​​– jolloin normaalisti ohuet, löysät säikeeni näyttävät runsaammilta.

“Tämä saavutetaan käyttämällä kasvitieteellisiä aktiivisia ainesosia ja luonnollisia lähteitä poistamaan epäpuhtaudet iholta häiritsemättä tai vahingoittamatta päänahan mikrobiomia ja ihosuojaa”, Hill sanoo. Ja muuten, sen ei tarvitse korvata shampoota kokonaan – Hill suosittelee sen käyttöä kerran viikossa tavanomaisen pesurutiinisi lisänä.

Se koostuu tasapainottavasta sekoituksesta kasviperäisiä ainesosia

René Furterin päänahan kuorinnan menestyksen salaisuus on ensiluokkaisessa luonnollisten ainesosien sekoituksessa, joka sisältää merisuolaa, aktiivihiiltä, ​​eteeristä appelsiiniöljyä ja aloe veraa.

Merisuola tarjoaa hellävaraisen, fyysisen kuorinnan, joka poistaa kuolleet ihosolut. Se huuhtelee puhtaasti, joten hiuksiin ei jää hiukkasia suihkusta poistumisen jälkeen. “Kasvipohjainen aktiivihiili auttaa vetämään epäpuhtauksia syvälle karvatupen huokosiin, jotka voivat heikentää sen toimintaa”, Hill sanoo. “Oranssiöljy puhdistaa päänahan, tukee mikroverenkiertoa ja auttaa muita vaikuttavia aineita tunkeutumaan.” Se antaa myös päänahan kuorintatuotteelle sen herkullisen, kylpylämäisen tuoksun, jota rakastan.

Ja aloe vera – ihotautilääkäreiden suosikki kosteusvoide, jolla on rauhoittavia anti-inflammatorisia ominaisuuksia – rauhoittaa ja vahvistaa päänahan ihosuojaa torjuen kuivuutta ja kutinaa.

Se auttaa pidentämään pesujen välistä aikaa

Yksi asia minussa on se, että päänahkani rasvoittuu nopeasti. En voi olla enempää kuin päivää pesujen välillä tai hiukset tuntuvat rasvaiselta sotkulta. René Furterer Scrub Detox oli ensimmäinen kokeilemani hiustuote, joka todella teki huomattavan eron rutiiniini ja antoi minulle mahdollisuuden pidentää shampoojaksojani tavanomaista 24 tuntia pidemmälle. Se pitää päänahani tasapainossa niin paljon, että olen voinut olla kolme, joskus jopa neljä päivää ilman, että tunnen itseni täydelliseltä öljytahralta. Tämä on ennen kaikkea osoitus siitä, kuinka hyvin tämä tuote toimii.

Tarinan moraali: Jos aiot sisällyttää päänahan kuorinta-aineen rutiiniisi (mitä Hill sanoo sinun pitäisi tehdä), René Furterer Head Spa Purifying Scrub Detox ei petä. Löydä se täältä.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *