Miksi sinun kannattaa kokeilla meditaatiota ennen kävelyä

By | September 27, 2023

Well+Goodissa vietämme päivämme puhumalla hyvinvoinnin kiinnostavimpien ihmisten – asiantuntijoiden, ajatusjohtajien ja julkkisten – kanssa ja oppien heiltä. Nyt kutsumme sinut mukaan keskusteluun. Tervetuloa Well+Good-podcastiin, oppaasi löytääksesi taajuudellesi sopivat tottumukset ja käytännöt. Lue lisää

Juoksulla ja meditaatiolla on paljon yhteistä. Hengitys on keskeinen osa molempia toimintoja, kuten läsnäolo kehossa ja ajatusten ja tuntemusten tarkkailu niiden tullessa ja meneessä. Joten jos sinun on päästävä oikeaan ylätilaan ennen kuin osut jalkakäytävälle, polulle tai radalle, ennen juoksua suoritettava meditaatio voi olla juuri sitä mitä tarvitset.

“Kun valmistaudut juoksuun – tai mihin tahansa kuntoharjoitteluun – on tärkeää varmistaa, että sinulla on oikea ajattelutapa”, Lauren Zucker, meditaatio-, hengitysharjoittelu- ja hyvinvointistudion Sage + Soundin perustaja ja toimitusjohtaja, kertoo Vieraalle tällä viikolla. Well+Good podcast. “Aikomuksen asettaminen ja hitaasti hengittäminen hermoston rauhoittamiseksi ja valmistautumiseksi on iso tehtävä.”Mielen keskittymisen ja hermoston rauhoittamisen lisäksi juoksua edeltävä meditaatio voi myös auttaa sinua saamaan kaiken irti juoksuistasi aivokemian tasolla, sanoo juoksuvalmentaja Ryan McCann, Cool Fit Clubin perustaja, vetää meditaatioita ennen. ryhmäjuoksu ja – uinti.

“Kun meditoit, stimuloi neurogeneesiä eturintamassa, mikä on ratkaisevan tärkeää keskittymisen kannalta”, McCann kertoi aiemmin Well+Godille juoksemisesta ilman musiikkia. “Ja kun teemme aerobista harjoitusta, synnytämme neuroneja aivotursoon, mikä on ratkaisevan tärkeää muistin kannalta. Joten kun meditoit ennen harjoittelua, pääset todella keskittymisalueelle ja lisäät keskittymiskykyä ennen kuin lähdet ulos testaamaan jalkojasi ja keuhkojasi. Sitten lihasmuisti käynnistyy seuraavan kerran, kun teet sen, mikä tekee kaikesta mukavampaa ja nautinnollisempaa.

Musiikkialan entisenä johtajana Zuckerilla on erityinen yhteys erityisesti äänimeditaatioon. Äänihoito on käytäntö, jossa meditoijat kuuntelevat erilaisia ​​ääniä, joiden tarkoituksena on rauhoittaa heidän mielensä. Se on loistava vaihtoehto meditoijille, jotka haluavat vähemmän opetusta kuin ohjattua meditaatiota, mutta enemmän stimulaatiota kuin hiljaisuutta. Se on myös Zuckerin suosikki ennen juoksua tapahtuvaa meditaatiota, koska se auttaa häntä selvittämään, mitä hän haluaa saada juoksusta.

“Kuuntelen etukäteen äänimeditaatiota maadoittaakseni itseni ja tuodakseni itseni tasapainoon”, Zucker sanoo. Hän käyttää “tätä meditaatiotuntia aikomuksen asettamiseen ja juoksuun valmistautumiseen.” Sitten hän keskittyy aikomusten toteuttamiseen ja keskittymiseen mindfulnessiin ja hengitykseen juoksunsa aikana.

Haluatko kokeilla harjoitusta edeltävää meditaatiota? Tämän viikon jakson toinen puolisko Well+Good podcast sisältää Sage + Soundin Dara Hartin 10 minuutin mindfulness-meditaation henkistä voimaa ja keskittymistä varten, jotta pääset alkuun. Voit myös seurata näitä meditaatiovinkkejä aloittelijoille tai tilata meditaatiosovelluksen, jossa on kattavampi kirjasto ja enemmän työkaluja.

Kuuntele lisää hyvinvointivinkkejä, jotka yhdistävät mindfulnessin ja liikunnan tämän viikon Zucker-jaksossa Well+Good podcast. Ja kuinka liikut, muista hengittää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *