Medik8 Oxy-R-Peptide: Ihoa kirkastava MVP

By | November 1, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Jos olet etsinyt kirkastavia ihonhoitotuotteita verkosta, tiedät, että vaihtoehdoista ei ole pulaa. Olet luultavasti nähnyt tuotteita, jotka sisältävät C-vitamiinia ja niasiiniamidia (tai B3-vitamiinia), molempia antioksidantteja, joita on pitkään kehuttu tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan ​​ja kyvystään torjua hyperpigmentaatiota. Mutta mitä tiedät oksiresveratrolista? Rehellisesti sanottuna en tiennyt kyykkystä ennen kuin aloin käyttää Medik8 Oxy-R Peptides Serumia.

Tämä Medik8:n uusi seerumi pyrkii vähentämään tummia läiskiä ja edistämään kirkkaampaa, tasaisempaa ihon sävyä käyttämällä oksiresveratrolia, kahdenlaisia ​​peptidejä ja muita todistettuja ihonhoitoaineita. Lue eteenpäin oppiaksesi kaiken, mitä sinun tulee tietää ennen kuin liität sen päivittäiseen ihonhoitorutiinisi, sekä omakohtaisen kokemukseni vain viikon käytön jälkeen.

Mikä Oxyresveratrol on?

Tämän erikoisesityksen pääesiintyjä, Oksiresveratroli1 (tai Oxy-R) on yhdiste, jota esiintyy luonnollisesti maapähkinöissä, viinirypäleissä ja joissakin puiden kuorissa. Medik8:n Oxy-R on johdettu Artocarpus Lakoocha -puun kuoresta, joka kuuluu mulperiperheeseen (ja kuulostaa tavallaan Harry Potterin loitsulta). Mielenkiintoinen tosiasia: Oxyresveratrol on stilbeeni, eräänlainen yhdiste. Termi “stilbene” on johdettu kreikan sanasta “stilbos”, joka tarkoittaa “valoa”.

Mitä se sitten tarkalleen tekee? Tutkimukset viittaavat siihen, että Oxy-R on voimakas antioksidantti, jolla on anti-inflammatorisia ja valkaisevia ominaisuuksia. Se estää tyrosinaasia, luonnollista entsyymiä, joka tuottaa melaniinia ja muita pigmenttejä ihossa. “Oxy-R:ää on käytetty luonnolliseen ihon nuorentumiseen vuosisatojen ajan”, selittää Daniel Isaacs, Medik8:n tuotepäällikkö ja perustajaosakas. “Se muuttaa vaivattomasti epätasaisen ihon sävyn ulkonäköä estämällä UV-säteilyn, vapaiden radikaalien ja ihovaurioiden (esim. viat) aiheuttamien tummien täplien muodostumisen.”

On syytä huomata, että Oxy-R on itse asiassa melko haihtuva ihonhoitotuotteissa, varsinkin suurempina pitoisuuksina – kuten tämän yhden prosentin kaavan tapauksessa. “Oksiresveratroli on erittäin epästabiili ainesosa, varsinkin kun sitä käytetään suurina pitoisuuksina. Se on herkkä valolle, lämmölle ja ilmalle. Siksi se on vakautettava huolellisesti, jotta se saavuttaisi täyden tehokkaan potentiaalinsa”, Isaacs selittää. Ratkaisu? Medik8 jakaa tuotteen kahteen erilliseen napsautuksella aktivoitavaan pulloon. Kun lopetat yhden pullon, napsauta vain toisen pullon yläosaa aktivoidaksesi Oxy-R:n ja siirrä pipetti sen päälle. “Formulastabilisaattorit pitävät Oxy-R:n tuoreena kuusi viikkoa ja varmistavat, että se pysyy tehokkaana, kunnes jokainen pullo on valmis”, Isaacs sanoo.

Muut Medik8 Oxy-R -peptidiseerumin aineosat

Peptidit

Kuten hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Joshua Zeichner, MD, kertoi aiemmin W+G:lle: “Peptidit ovat sanansaattajia, jotka lisäävät ihosolujesi aktiivisuutta ja joilla on erilaisia ​​toimintoja tietystä peptidistä riippuen. Useimmilla on ihoa kirkastava vaikutus.” Nämä pienet aminohapot stimuloivat kollageenin kasvua ja saavat ihon näyttämään ja tuntumaan nuoremmalta (kyllä, kiitos).

Oxy-R-peptidikaava sisältää kahden tyyppisiä peptidejä. Ensimmäinen on tetrapeptidi-30, joka Isaacsin mukaan auttaa minimoimaan tyrosinaasin tuotannon. Se sisältää myös asetyyliglysyylibeeta-alaniinia, peptidikielen kierrettä, joka estää melaniinia pääsemästä ihosoluihin ja tulemasta näkyväksi ihon pinnalla. “Oxy-R-peptideillä on kolminkertainen uhka värjäytymiselle”, Isaacs sanoo.

maitohappo

Tämä hellävarainen kemiallinen kuorinta on eräänlainen alfahydroksihappo (tai AHA) ja edistää ihosolujen uusiutumista. Tämän seurauksena maitohappo auttaa pehmentämään ja tasoittamaan ihoa, parantamaan sen rakennetta ja vähentämään tummia läiskiä.

Hyaluronihappo

Jos et vielä käytä hyaluronihappoa sisältävää tuotetta, suosittelemme hyppäämään tähän trendiin. Tämä voimakas molekyyli vetää puoleensa ja varastoi yli tuhat kertaa painonsa veteen. Ja vaikka kosteuttaminen ei välttämättä ole tämän seerumin päätavoite, se on hieno bonus.

Glyseriini

Kuten hyaluronihappo, glyseriini on toinen kosteuttava aine, joka auttaa imemään kosteutta ihoon. Tämä ei myöskään korvaa tavallista kosteusvoidettasi, mutta glyseriini on pieni apu, josta saat mielelläsi.

Mitä siinä ei ole?

Medik8 kiinnittää suurta huomiota tuotteidensa hoitoon, joten ei ole yllätys, että tämä vegaaninen koostumus ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita sekä ftalaatteja, parabeeneja ja alkoholeja. On myös syytä huomata, että brändi tekee merkittäviä ponnisteluja kestävän kehityksen edistämiseksi – voit oppia lisää heidän hiilidioksidipäästöistään ja jätteiden vähentämistoimistaan ​​lukemalla heidän vuoden 2023 kestävän kehityksen raportin.

Toimivatko Oxy-R-peptidit?

Aloitin juuri tämän seerumin käytön viime viikolla, joten odotan, että kestää jonkin aikaa ennen kuin näen merkittäviä tuloksia. Kuitenkin – ja se voi olla plasebovaikutus – minusta tuntuu, että ihoni näyttää kirkkaammalta jo viikon käytön jälkeen.

Kävi ilmi, etten ole yksin optimismini kanssa. Medik8 suoritti pienen, riippumattoman kliinisen tutkimuksen, jossa oli 35 osallistujaa, joilla jokaisella oli omat tummapisteongelmansa. Kahdeksan viikon jälkeen osallistujat ilmoittivat tasaisemmasta ihonsävystä. Brändi teki myös hieman laajemman riippumattoman kuluttajatutkimuksen (tällä kertaa 50 osallistujalla). Vahvistaen teoriani siitä, että se vaalenee seitsemän päivän jälkeen, nämä ihmiset sanoivat nähneensä tummat täplät haalistuvat vain kuukaudessa.

Kenelle Medik8 Oxy-R -peptidit sopivat?

Medik8 sanoo, että tämä seerumi on turvallinen kaikille ihotyypeille, jotka haluavat kirkastaa ihoaan. Isaacsin mukaan Oxy-R-peptidit ovat hyviä:

  • Kaikille, joilla on herkkä iho
  • Niille, jotka haluavat kohdistaa itsepäisten tummien täplien, epätasaisen ihon sävyn ja epätäydellisyyden jälkeisten täplien näyttämiseen
  • syvemmälle Fitzpatrick-ihotyypit2 (FP5-6), mukaan lukien ruskea ja musta iho, jossa näkyvät tummat täplät voivat olla yleisempiä
  • Tehosta olemassa olevaa C- ja A-vitamiinihoitoa kirkkaampien tulosten saavuttamiseksi

Ja voin vahvistaa: minulla on sekaiho ja joskus puhjeta, kun otan uusia tuotteita rutiiniini. En ole huomannut mitään negatiivisia vaikutuksia – ja olen käyttänyt sitä sekä aamulla että illalla kasvojen pesun jälkeen sekä ennen kosteusvoiteen ja SPF:n levittämistä.

Toki jokainen iho on erilainen. Varsinkin jos sinulla on jokin tietty ihosairaus, ei ole koskaan haittaa keskustella ihotautilääkärin kanssa ennen uuden ihonhoitotuotteen käyttöä.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Likhitwitayawuid K. (2021). Oksiresveratroli: lähteet, tuotanto, biologinen aktiivisuus, farmakokinetiikka ja jakelujärjestelmät. Molekyylit (Basel, Sveitsi), 26(14), 4212. https://doi.org/10.3390/molecules26144212

  2. Ward WH, Lambreton F, Goel N, et ai. Melanooman kliininen esitys ja vaiheistus. Julkaisussa: Ward WH, Farma JM, editors. Ihon melanooma: etiologia ja hoito [Internet]. Brisbane (AU): Codon Publications; 21. joulukuuta 2017. TAULUKKO 1, Fitzpatrick-luokitus ihotyypeille I–VI. Saatavilla osoitteessa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK481857/table/chapter6.t1/ doi: 10.15586/codon.cutaneousmelanoma.2017.ch6


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *