Maybelline Super Stay Skin Tint ei muotoile 90 asteen kuumuudessa

By | September 11, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Viimeinen asia, jonka haluan tehdä, kun ulkona on yli 90 Fahrenheit-astetta (ainakin muuten itse). Olla ulkopuolella) levitetään perustan koko pinnalle. Ajatus päällystää ihoni tahmealla koostumuksella, joka väistämättä a) sulaa ja tahraa vaatteeni, kun aloin hikoilla, ja b) sekoittuu hieen ja tukkii huokoseni, saa minut haluamaan jättää kaiken meikin luopumaan. Kun minut hiljattain kutsuttiin testaamaan uutta Maybelline SuperStay Skin Tintiä (18 dollaria) nähdäkseni, kuinka se kestää syyskuun alun helleaallon, olin paikalla innostumaton, vähintäänkin.

Mutta! Brändi lupasi, että uusi koostumus kestää 24 tuntia – jopa hikoilussa ja kosteudessa – ja olin utelias näkemään, olisiko tämä poikkeus “ei meikkivoidetta kuumina päivinä” -säännöstäni. Ja spoilerivaroitus: se on.

Maybelline, Super Stay 24H Skin Tint – 14,00 dollaria

Pääainesosat: C-vitamiini

Värit: 18

  • Pitkäkestoinen
  • Hikeä, lämpöä ja kosteutta kestävä
  • Kevyt ja ei-komedogeeninen
  • Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä C-vitamiinilla
  • Vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille
  • Edullinen
  • Kattavuus ei ole yhtä kattava tai vahva kuin muut säätiöt

Kun Maybelline julkaisi ensimmäisen ihosävynsä viime vuonna, The Green Edition Superdrop Tinted Oil Makeup (8 dollaria), olin suuri fani. Se tuntui kuin suositun Kosas Tinted Face Oil (21 dollarin) apteekki, ja pidin siitä erityisesti. se tarjosi kevyen, alaston iltapeiton, joka ei tuntunut raskaalta. En kuitenkaan pitänyt ajatuksesta käyttää öljypohjaista tuotetta kuumina päivinä, joten tämä kaava jäi loka-toukokuun kokoelmaani.

Onneksi olen löytänyt korvaajan vuoden hikiisimmille kuukausille merkin SuperStay Skin Tint -värillä. Siinä on sama vaalea, ihon sävyinen iltapeitto, mutta se tuntuu enemmän seerumilta, koska se käyttää vesipohjaista öljypohjan sijaan. Se väittää kestävän hikeä, lämpöä ja kosteutta tippumatta tai haalistumatta, ja se oli jo ansainnut maineen BeautyTokissa lupausten lunastamisesta ennen kuin sain sen käsiini. (Esimerkkinä: Makeup world It Girl Mikaeyla Noguiera kutsuu sitä “kaikkien ihosävyjen ihosävyksi” ja sanoo käyttäneensä sitä joka päivä koko kesän.)

Pitkäkestoiset meikkivoiteet ovat yleensä mattapintaisempia, mutta tämä on järkyttävän märkä. Se tarjoaa säteilevän – melkein kirkkaan – lopputuloksen ilman, että se koskaan näyttää (tai tuntuu) rasvaiselta tai liukkaalta. Tämä johtuu siitä, että se saa kiiltonsa kiillestä, joka antaa sille ulkonäön erittäin hienovarainen hohto, joka saa sinut näyttämään valaistulta sisältäpäin (mutta älä huoli: tämä ei ole sellainen hohto, joka saa sinut näyttämään Edward Cullenilta auringonvalossa).

Koostumus saa ihon näyttämään välittömästi kirkkaammalta ja tasaisemmalta levitettynä, ja C-vitamiinin ansiosta se varmistaa myös samat tulokset ajan myötä. Kuten ehkä jo tiedätkin, C-vitamiini on voimakas antioksidantti, jota ihotautilääkärit suosittelevat levittämään ihollesi joka aamu estämään vapaiden radikaalien vaurioita, jotka aiheuttavat näkyviä ikääntymisen merkkejä. Lisäksi se häivyttää värjäytymiä ja tarjoaa hellävaraisen kuorinnan poistamaan sameutta.

Mitä tapahtui, kun kokeilin sitä?

Hakemuksesta

Tykkään yleensä levittää meikkivoidetta käteni selkään ja levittää sitä beauty blenderillä, mutta koska tämän koostumuksen mukana tulee tippa, päätin levittää sen suoraan kasvoille. Se ei tippunut kuin öljy, ja se oli helppo sekoittaa sormillani (vaikka päädyin Beautyblender-sienellä jakamaan tuloksen tasaisesti).

Kuva: Tekijä

Minuun teki suurimman vaikutuksen oikeudenmukaisuus kuinka paljon Peitto tämä tavara tarjoaa. Kamppailen tällä hetkellä kesän jälkeisen värjäytymisen kanssa, ja muutama tippa tuotetta teki siitä täysin näkymätön.

4 tunnin kuluttua

Kuva: Tekijä

Paitani peittyi hikitahroilla ja tahmeat rintaliivini luisuivat kokonaan pois vartaloltani kävellessäni 5th Avenuea, mutta meikkini näytti oudolla tavalla aivan yhtä hyvältä kuin se oli, kun levitin sitä ensimmäisen kerran! Vielä kummallisempaa oli se, että vaikka ulkona tuntui oikealta uunilta, naama ei tuntunut hikoilevan ollenkaan. Tässä vaiheessa aloin miettiä, onko tämä tavara todella taikuutta sanan varsinaisessa merkityksessä.

12 tunnin kuluttua

Vaikka minun oli pakko tulla paikalle kaksi Työtapahtumissa, joissa en käyttänyt rintaliivejä ja hiukseni olivat kiertyneet taivasta kohti, meikkini näytti edelleen täydelliseltä – joten toivotaan, että ihmiset olivat liian keskittyneitä virheettömään meikkivoiteeseeni huomatakseen, että nännit näkyvät kokonaan toppini läpi.

Kuva: Tekijä

Koko päivän sprintin jälkeen New Yorkin läpi lähes kolminumeroisessa kuumuudessa (lämpötilat olivat huippunsa). 96 astetta), Voin vahvistaa, että Maybelline Super Stay Skin Tint näytti yhtä hyvältä Bodegan valoissa klo 21:00 kuin meikkipeilissäni, kun levitin sitä klo 9, Super Stay.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *