Matkusta kestävästi tänä kesänä – ja harjoittele itsehoitoa

By | September 13, 2023

YOdotat kesää ympäri vuoden, mutta kun se tulee, tuntuu… poisheitetty. Toki rakastat rantabungaloweja ja kaikkia tekosyitä siemailla jotain juuri puristettua, mutta kauden tulot ja menot saavat usein koetut rutiinisi sekaisin.

Ei ole mitään syytä luopua ympärivuotisista hyvinvointikäytännöistä, kun lämpötilat alkavat nousta, eikä ole syytä pelätä kauden hektistä vauhtia ja kiireisiä aikatauluja. Voit ylläpitää päivittäisiä itsehoitorutiinejasi samalla kun nautit hauskoista kesämatkoista – ja (bonuksena) voit saavuttaa molemmat kestävästi.

Kestävän kehityksen asiantuntija ja sisällöntuottaja Jhánneu Roberts uskoo, että itsehoito on olennainen osa kestävää elämäntapaa. “Kaikki liittyy toisiinsa”, hän sanoo. “Kun pidämme huolta itsestämme, pystymme paremmin huolehtimaan planeettasta ja innostamaan muita tekemään samoin.” Säilyttääkseen sitoutumisensa itseensä ja ympäristöön liikkeellä ollessaan hän luottaa mindfulness-harjoituksiin ja yksinkertaistettuun pakkausluetteloon .

Muutama asia, jotka ovat aina listalla? Pieni kokoelma monipuolisia puuvillatuotteita. Olipa kyseessä kevyt turkkilainen pyyhe aamumeditaatioon tai kangasmeikkipussi kesäiseen kauneusrutiiniinsa, Roberts rakastaa luonnollisesti kasvatettua puuvillaa, koska se on biohajoavaa, kierrätettävää ja kestävää – joten se pysyy mukana. kaikki heidän seikkailunsa.

Tutustu helppoihin tapoihin, joita hän suosittelee toteuttamaan itsehoitorutiinisi liikkeellä ollessasi, hankkimaan muutama puuvillapakkaustarvike ja valmistautumaan kestävään matkustamiseen koko kesän ajan.

1. Ruoka

Nesteytys pysyminen ja runsaan nesteen ja ravitsevien ruokien tarjoaminen keholle on avainasemassa Robertsin päivittäisessä itsehoitokäytännössä. Tämän rutiinin tekeminen tien päällä voi olla haastavaa, hän sanoo, mutta uudelleenkäytettävien esineiden, kuten suuren vesipullon, säilytysastioiden, kangaskassin ja puuvillaisten lautasliinojen, käyttö helpottaa sitä.

Kun hän löytää itsensä uudessa paikassa, hän yrittää käydä kaikilla paikallisilla viljelijöillä, joita hän löytää. Se on helppo tapa matkustaa kestävästi, ja Robertsille kokemus yhteydenpidosta paikallisten kanssa ja upeiden hedelmien ja vihannesten varastointi on täydellinen voitto itsestä. “Maanviljelijät tarjoavat paikallisesti kasvatettuja tuotteita, joissa on usein vähemmän pakkausmateriaaleja ja pienempi hiilijalanjälki supermarkettavaroihin verrattuna”, hän sanoo. “Paikallisten viljelijöiden tukeminen ei ainoastaan ​​edistä kestävää maataloutta, vaan myös yhdistää sinut yhteisöön.”

Perhetiloista puheen ollen, vaikka torilta ei välttämättä löydykään puuvillakasveja täynnä olevaa kioskia, luonnollisesti kasvatetun puuvillan valitseminen muiden kankaiden sijaan on toinen tapa tukea viljelijöitä. Joten täytä laukkusi hillopakatuilla marjoilla, tapaa uusi ystävä tai kaksi ja tutustu paikkaan, jossa vierailet – kaikki yhdellä iskulla. Tämä on terveellinen annos itsehoitoa.

2. Aurinko

Koska UV-indeksit ovat kaikkien aikojen korkeimmillaan, Roberts pitää aurinkovoidetta tärkeänä askeleena kesän itsehoitorutiinissaan. Seuraa hänen esimerkkiään ja säilytä tavaraa laukussasi – mutta varmista, että se on laadukasta tavaraa. “Hae [reef-safe] ja mineraalipohjaiset aurinkosuojat, jotka eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten oksibentsonia ja oktinoksaattia, hän sanoo. “Nämä formulaatiot ovat parempia ihollesi ja meren ekosysteemeille, joita saatat kohdata matkoillasi.”

Lisää ylimääräinen aurinkosuojakerros mukavilla vaatteilla, joita voit käyttää yhä uudelleen. Kirkas, helposti pakattava puuvillamurskainhattu pitää kasvosi varjossa koko päivän, ja unenomainen ryppyinen puuvillakaftaani pitää sinut viileänä olitpa sitten rannalla, syömässä ulkona tai käpertyäsi kesätorille. .

3. Kauneus

Jos hauska ihonhoito- ja meikkirutiini on määritelmäsi itsehoidosta, olkoon niin. Kun olet vaahdottanut ympäristöystävällisen aurinkosuojan, levitä vedenkestävää ripsiväriä ja kevyesti SPF-huulipunaa ja lähde tutkimaan.

Kuljeta meikkipakkaukset puuvillaisessa kosmetiikkalaukussa – tämä on erityinen etu, kun se toimii yhdessä yön kytkimenä kaupungissa – ja muista ottaa matkalle mukaan uudelleenkäytettävät, helposti pestävät meikkipussit. Pyyhkeet. “[They’re] Ne eivät ole ainoastaan ​​kustannustehokkaita, vaan ne myös vähentävät syntyvän jätteen määrää”, Roberts sanoo. “Siirrymällä uudelleenkäytettäviin vaihtoehtoihin autamme vähentämään kertakäyttötuotteiden kulutusta ja vaikuttamaan positiivisesti planeettaan.”

4. Liike

Roberts yrittää minimoida autolla matkustamisen matkoilla pienentääkseen hiilijalanjälkeään Ja Löydä meditaatio liikkeestä. ”Jos mahdollista, valitse lyhyemmillä matkoilla kävely tai pyöräily [and] “Julkinen liikenne pidemmille matkoille”, hän sanoo. “Kimppakyykki ystävien tai työtovereiden kanssa on toinen loistava tapa vähentää päästöjä ja jakaa kyytiä.”

Mukavat vaatteet ovat tärkeitä kävely- ja pyöräilyssä. Harkitse sijoittamista neutraaleihin ja pehmeisiin puuvillaisiin leveälahkeisiin housuihin, joihin voit pukeutua ylös tai alas, sekä hengittäviin puuvillakangashousuihin, jotka siirtyvät helposti päivästä iltaan.

5. Meditaatio

Haasta itsesi sallimaan itsellesi hetki hiljaisuutta joka päivä seikkailujesi keskellä – sillä se virittää mielesi ja kehosi erityisesti tärkeää, kun irrotat normaalista rutiinistasi. Tämä mindfulness on sekä itsehoidon että kestävän elämän ytimessä, Roberts sanoo.

Säilytä tämä tapa liikkeellä ollessasi pakkaamalla matkalaukkuun käsintehty puuvillamuistivihko ja tuulinen turkkilainen pyyhe – kiitospäiväkirjaa, aamuistuntoa, maanviljelijöiden markkinalistaa, iltapäivätorkkua tai kaikkea yllä olevaa varten. Pidä hauskaa seikkailussa.

Osta Cotton Travel Essentials -tuotteita

Mainonta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *