“Maginen” apteekkishampoo, jota stylistit rakastavat pitää harmaat hiukset tuoreina, on lähes 40 % alennuksessa Prime Dayssa

By | September 11, 2023

Se ei ole yllätys, mutta Amazonin Prime Day -kauneustarjoukset ovat kaikkialla Antaa potkut. Hiustenhoito on erityisen kuumaa, sillä stylistien suosikkimerkit (Olaplex! Living Proof! Chi!) ovat alennuksessa normaaleihin luksushintoihinsa verrattuna. Se sisältää Matrixin “maagisen” anti-messinki-shampoon So Silver Shampoo (alun perin 40 dollaria, nyt 25 dollaria), nyt 38 prosentin alennus Prime Day -tapahtumassa ja jota ammattilaiset rakastavat kiiltävän hopean supervoimistaan.

Matrix so silver shampoo

Matrix, So Silver Purple Shampoo – 25,00 dollaria

Aluksi 40 dollaria, nyt 25 dollaria

Ostoksia nyt

Violetti shampoo neutraloi hiusten keltaisia ​​sävyjä, minkä vuoksi niin monet ihmiset vannovat siihen, koska se estää heidän vaaleita hiuksiaan muuttumasta messingisiksi. Et kuitenkaan ehkä tiedä, että näillä kaavoilla voi myös olla suuri vaikutus harmaan hiuksen tylsyyden vähentämiseen. “Väriympyrässä violetti on keltaisen vastakohta”, Michael Dueñas, julkkisten kampaaja ja Veluer Creativen perustaja, kertoi aiemmin Well+Goodille. Se peittää keltaiset sävyt ja antaa “valkoisemman, kirkkaamman värin paistaa läpi; Se pysyy hiuksissa ja on samanlainen kuin puoliläpinäkyvän tahran käyttäminen puussa.

Nykyään niitä on olemassa paljon Markkinoilla on paljon violetteja tuotteita, joista valita, mutta tämä saa stylistin hyväksynnän. ” [shampoo] on yksi harvoista, joita suosittelen – se itse asiassa vähentää messingisyyttä ja antaa hopeisen sävyn vaaleille ja harmaille hiuksille, mutta se on erittäin ravitseva koostumus”, sanoo Courtney Resch, stylisti ja Ashen Salonin omistaja La Jollasta, Kaliforniasta. ”Se kosteuttaa ja korjaa samalla väritavoitteen saavuttamista, mikä on erittäin tärkeää! Se myös tuoksuu uskomattomalta.”

Se ei ole vain stylistien suosikki, vaan se on myös saanut 31 000 5 tähden arvostelua Amazonissa. “Rakastan, että voin kävellä ympäri kaupunkia ja ihmiset kysyvät, kuka on tehnyt hiukseni, ja voin kertoa heille, että ne tulivat shampoopullosta”, kirjoittaa yksi arvioija, kun taas toinen sanoo vain: “Se on kuin taikuutta.”

Joten jos haluat lisätä annoksen hopeaa kiiltoa hiuksiisi ja toivoa poistavanne hieman keltaisuutta säilyttäen samalla hiustesi terveen, nyt on tilaisuutesi tehdä se suurella alennuksella.

Muista, että shampoo On Koska väriainetta voi kertyä, muista käyttää käsineitä ja kiinnittää huomiota kelloon, jotta et pääse purppuraisiin käsiin tai raitoja hiuksiin. Brändin hoitoaine sen sijaan on puhtaasti ravitseva ja neutraloiva (ei väriainetta), joten olet peitossa, kun olet valmis kermaiseen hoitoaineeseen. Hanki shampoo nyt Amazonista.

Katso lisää eeppisiä heinäkuun alennuksia ja tarjouksia täältä – kaikki W+G:n toimittajat kuratoivat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *