“Lip Blurring” auttaa väriä kestämään kuuman päivän

By | September 12, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kun lämpötila on niin korkea, että meikki lentää kasvoiltasi kuin se pelkääsi sinua, voit käyttää ulkonäköä ja pitkäikäisyyttä. Yksi niistä on huulten tahriintuminen, diffuusi, mattapintainen ilme, joka valtaa TikTok-syötteemme. Ja julkkismeikkitaiteilija Neil Scibellin mukaan se on helppo saavuttaa.

“Huulten tahraus on tapa säilyttää huulten väri ilman tarkkaa, liian selkeää ja teksturoidumpaa lopputulosta”, Scibelli sanoo. ”Se on hienoa kesäkuukausina, koska kun kävelemme ympäriinsä ja on jo kuuma, huulten väri todennäköisesti menettää muotonsa ja tekstuurinsa. Huulta tahraava vaikutus valmistaa sinut menestymään korkeissa kosteissa olosuhteissa.” Lämpimässä ilmastossa. Se voi melkein toimia myös huulten tahrana, joten jos olet ulkona noissa ilmastoissa, voit saada tuon hajanaisen tahran huulillesi ja viettää päivääsi murehtimatta huulipunan irtoamisesta.

@meicrosoft Tuntuu kuin olisin juonut upeimman lasin viinirypälemehua tällä huulella ✨ #fyp #foryoupage #meikki #meikkipartisti #punahuulet #RareAesthetic #tattoo ♬ Emme voi olla ystäviä – Yndi & Dream Koala


Kuinka saada huulten sumeus neljässä helpossa vaiheessa

1. Lisää väriä huulille

Voit luoda tämän lookin huultenrajauksella, huulipunalla tai molemmilla. “Voit itse asiassa käyttää mattapintaista huultenrajausta värinä ja levittää huuliin kevyesti päällystettyä rajausta”, Scibelli sanoo. “Voit levittää linerin koko huulelle ja taputella sen sisään, koska lainerissa on enemmän kuivaa, mattapintaista pintaa ja se on myös vähemmän todennäköistä, että se liikkuu liikaa.”

Kevyn Aucoin, unohtumaton huulirasva – 25,00 dollaria

Tämä Kevyn Aucoinin laineri on myös hänen luettelonsa kärjessä. Se on kaksipäinen liner, jonka toisessa päässä on hämärtävä poskipuna ja toisessa kynä. Sitä on saatavilla kuudessa nude-sävyssä, mikä noudattaa Aucoinin uskoa, että linerin tulee sopia huuliasi, ei huulipunaasi.

Jos haluat käyttää huulipunaa, “haluat etsiä huulipunaa, jossa on samettinen, hieman mattapintainen pinta. Se voisi olla myös kosteuttava ja samettinen, mutta ei mitään, mikä olisi kiiltävää”, Scibelli sanoo.

Saie, huulten sumennus – 24,00 dollaria

Saie’s Lip Blur on nimensä mukainen ja sopii täydellisesti huulten sumentamiseen. Saatavana kuudessa sävyssä, siinä on mukava mutta rakennettava mattapinta, joka luo pehmeän tarkennuksen.

Neutrogena, MoistureSmooth Color Stick – 8,00 dollaria

Nämä kosteuttavat huulipunat ovat Scibellion suosikki. “Ne luovat melkein kuin tahran huulille”, hän sanoo. “Niissä on samettinen, kosteuttava tiiviste, jonka voit pyyhkiä pois, mutta kosteus pysyy silti huulillasi, koska saat sen ainesosista”, joihin kuuluu sheavoita.

Voit myös yhdistää nämä kaksi vaihetta luodaksesi kaksisävyisemmän ombre-ilmeen, kuten yllä olevassa TikTokissa.

2. Levitä maali

”Sumennuksen saavuttamiseksi voit taputella väriä huulille tai huulen ympärille halutun muodon luomiseksi. Voit sitten taputella sen sisään joko sormillasi tai huuliharjalla ja alkaa “hajota väriä, jotta se ei näytä erityisen kylläiseltä tai pigmentoituneelta”, Scibelli sanoo. “Ajattele akvarellimaaleja, jotka saavat ne näyttämään taiteellisilta.”

3. Tahra

Poista ylimääräinen tuote taputtelemalla huulia nenäliinalla.

4. Säädä

Vaihtoehtoisesti voit määrittää ulkoasun viimeistelypuuterilla luodaksesi todella sumean vaikutelman. “Tiedän, että monet ihmiset vain käyttivät kangasta pyyhkimiseen, mutta minä pyyhkäisin ja sitten vain pölytin läpikuultavaa jauhetta päälle”, Scibelli sanoo. “Ota todella hienoksi jauhettu, läpikuultava puuteri ja napauta sitä vain väriin – pyyhkäise huulten yli viimeistelytehosteena. Tämä on erityisen tärkeää kesällä värin korjaamiseksi ja liiallisen kiillon estämiseksi.

Laura Mercier, läpikuultava irtonainen puuteri

Hän suosittelee myös testattua Laura Mercier -jauhetta. “Se on olennainen osa paketistani”, hän sanoo.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *