LilyAna Naturals Retinol Cream on 16 dollaria Prime Big Deal -päivinä

By | October 10, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Kysy ihotautilääkäriltä, ​​mikä heidän pyhän graalinsa ainesosa on, ja he luultavasti kertovat sinulle, että se on retinoli. Retinoli, eräs A-vitamiinin muoto, stimuloi ihosolujen tuotantoa ja edistää kollageenin muodostumista, mikä auttaa pitämään ryppyjä ja juonteita loitolla. Retinolia löytyy silmävoiteista, seerumeista ja kosteusvoiteista, mukaan lukien LilyAna Naturals Retinol Cream vaikea saatavilla 48 prosentin alennuksella ennen Amazonin Prime Big Deal Days -päiviä 10. ja 11. lokakuuta. Tämä tarkoittaa, että voit napata tämän 30 dollarin voiteen vain 16 dollarilla.

Kuinka monta prosenttia retinolia on LilyAna Naturalsin retinolivoiteessa?

Rikastettu 2,5 prosentilla retinolilla, tämä voide stimuloi kollageenisynteesiä. Kollageenisynteesi tapahtuu, kun iho paksuuntuu, Deirdre Hooper, MD, Louisianassa toimiva ihotautilääkäri, kertoi aiemmin W+G:lle. Tämä prosessi puolestaan ​​tekee hienoista juonteista ja ryppyistä vähemmän näkyviä (Hurraa). Jos käytät retinolia ensimmäistä kertaa, on tärkeää huomata, että joitain sivuvaikutuksia, kuten kuivuutta ja hilseilyä, saattaa esiintyä. Siksi ihotautilääkärit suosittelevat sen ottamista hieman hitaammin käyttämällä sitä aluksi joka toinen tai kolmas päivä.

Muita tärkeitä ainesosia

Tämä voide on myös kosteusvoiteiden aarreaitta. Kosteus on avain kreppivaikutelmaan, koska se auttaa suojakerrosta säilyttämään joustavuutensa ja vähentää ryppyjen esiintymistä. LilyAna Naturalsin retinolivoiteesta löydät sheavoin ja hyaluronihapon, molemmat kosteuttavia aineita, jotka sitovat vettä ja kosteutta ihon suojakerrokseen. Toinen tärkeä ainesosa? E-vitamiini, antioksidantti, joka vähentää tulehdusta. Tämä kaikkien tähtien koostumus tekee hienoa työtä pitääkseen hienot ja karmivat linjat loitolla.

mikä on ei Sisällä? Koostumus on täysin vapaa parabeeneista, keinotekoisista tuoksuista, öljystä, ftalaateista, SLS:stä tai SLES:stä.

Toimiiko LilyAna Retinol?

Asiakkaat varmasti ajattelevat niin. LilyAna Naturalsin retinolivoide on ostajien suosikki, ja se saa positiivisen PR:n, koska se saa ihon näyttämään vähemmän ryppyiseltä ja on myös kiinteämpi ja kosteuttavampi. Monien mielestä se on yksi parhaista kosteusvoiteista ikääntyvälle iholle sen kaksinkertaisen hyaluronihapon ja retinolin annoksen ansiosta. Lisäksi LilyAna Naturals on budjettiystävällinen vaihtoehto verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin retinolivoiteihin – jopa ennen Prime Big Deal Days -alennusta.

Toinen tuotteen merkittävä ominaisuus on pakkaus. Pumppuapplikaattorissa säilytetty tuote on erittäin helppokäyttöinen (vaikka jotkut asiakkaat raportoivat, että pumpun kanssa on ongelmia ajan myötä). Paina vain kevyesti levittääksesi voidetta ja tasoittaaksesi paksun voita kasvojen ja kaulan iholle. Vähän menee pitkälle, joten tämä pullo tahtoa viimeiseksi sinä.

Tämä on Amazon Prime Big Deal Days -tuote, jossa on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja tonnia tehokkaita, tehokkaita ainesosia, joita haluat ehdottomasti hankkia.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *