Liikemantrat, jotka pitävät Nike-lenkkarit liikkeessä

By | October 13, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olemme kaikki olleet siellä: olet keskellä kovaa harjoitusta pitkän päivän jälkeen, kun sinulle yhtäkkiä tulee ajatus “En usko, että pystyn siihen” leijuu päässäsi.

Toki, joskus voit vain voittaa ne tunkeilevat ajatukset, mutta joskus tarvitset auttavan käden pitämään sinut motivoituneena – ja siinä liikemantrat ovat hyödyllisiä. Liikemantrat ovat positiivisia vahvistuksia, jotka on suunniteltu samanaikaisesti auttamaan sinua torjumaan negatiivisia ajatuksia ja motivoimaan sinua käynnistämään harjoittelusi korkealla vauhdilla.

Paras osa? Voit mukauttaa sen mihin tahansa harjoitusmuotoon riippumatta siitä, tunnetko joogavirtauksen tai HIIT-harjoittelun. Esimerkiksi vaikka saatat valita maadoittavamman tunnelman vinyasa-virran aikana, tämä voi olla lähempänä kotia “Peto-tilassa” Energiaa nostoon.

Tarvitsetko inspiraatiota löytääksesi jotain? Pyysimme kahta Nike Well Collective -kouluttajaa, Clarissa Karunaratnea ja Briana Thompsonia, jakamaan suosikkiliikemantransa heidän haluamilleen harjoitusmuodoille.

Mantrat joogaan

Mitä tulee joogaan, Karunaratne on kokenut ammattilainen, joka käyttää virtauksia päästäkseen pois päästäkseen ja keskittyäkseen hengitykseensä – siksi hänen liikemantransa joogatunnin aikana on “ole vain.” “Teemme niin paljon koko ajan”, hän sanoo. ”Kun makaan matollani, se auttaa minua sulkemaan kaiken muun ympäriltäni ja keskittymään liikkumiseeni ja hengitykseeni ja sammumaan kokonaan. Tämä henkinen hiljaisuus siirtyy myös päivääni, varsinkin kun minusta tuntuu, että on asioita, joita en voi hallita. “Palaan hiljaisuuteen ja supistan sitä.”

Thompson, joka käyttää joogaa jännitteiden purkamiseen ja sisäiseen keskittymiseen, on jooga-aloittelija ja sanoo, että tunnit voivat tuntua pelottavilta. Jos hän epäilee virtauksen aikana, hän toistaa sen “Pysy minun virtauksessani” “Minun täytyy jatkuvasti puhua itselleni muistutellakseni itseäni pysymään läsnä omassa kokemuksessani”, hän sanoo.

Mantrat voimaharjoitteluun

Mikään ei ole kauniimpaa kuin tunne vahva voimaharjoittelun aikana, mutta raskaasti kuormitetun kyykkytelineen tai käsipainosarjan tuijottaminen on myös helppo tapa saada hermoja. Jos Karunaratne tarvitsee lisäponnistusta jatkaakseen harjoittelua, hän sanoo “Miten teet jotain, teet kaiken” vaientaa epäilykset. “Jopa päivinä, jolloin en halua yrittää nostaa painavampaa, muistutan itseäni, että on valinta haastaa itseni ja katsoa, ​​mihin uusiin korkeuksiin pääsen”, hän sanoo.

Mantrat pyöräilyyn

Jokainen pyöräilyn harrastaja tietää, että jokaisessa luokassa on ylä- ja alamäkiä (kirjaimellisesti, kun olet menossa ylämäkeen), ja kun Thompson tarvitsee motivaatiota jatkaakseen polkemista, hän toistaa mantraa. “Ota vastaan ​​matka.” “Kun olen pyörällä, minua muistutetaan, että matka on minun ja minulla on vapaus suunnitella omaa kurssiani”, Thompson sanoo. “Kurssi on metafora elämänmatkalle ja antaa mielen vaeltaa tavoitteista ja toiveista, joita haluan saavuttaa pyörän ulkopuolella.”

Mantrat juoksemiseen

Karunaratne muutti kontradiktorisen suhteensa rakkaussuhteeseen tekemällä kaksi asiaa: ensinnäkin etsimällä oikeat kengät (hän ​​suosittelee Niken Vaporfly 3s -mallia) ja toiseksi kertomalla itselleen “Jos haluan jotain, mitä minulla ei ole koskaan ollut, minun on tehtävä jotain, mitä en ole koskaan ennen tehnyt.” kun hän ei halua juosta. “Tiedän, että voin paremmin jälkeenpäin, mutta joskus on haaste päästä juoksumatolle tai pukea juoksukengät jalkaan ulkolenkille”, hän sanoo. “Muistan, että tuleva itseni tarvitsee eri valinnan kuin minä.”

Mantrat Lagreelle

Lagree – Pilates-tyyppinen harjoitus, joka kohdistuu useisiin lihasryhmiin kerralla – on Thompsonin suosima voimaharjoittelumuoto. Luokan “aika yli jännityksen” -mentaliteetti tarjoaa tervetullut hengähdystauko heidän kiireiseen elämäänsä, minkä vuoksi se on heidän Lagree-mantransa “Aika on minun.” “Tässä rauhallisessa tahdissa harjoittelun taika avautuu”, hän sanoo. “Arvostan mahdollisuutta hallita kelloa tässä muodossa, jolloin voin paeta päivän hälinästä ja pysyä sitoutuneena kuntotavoitteisiini.”

Riippumatta siitä, minkä tyyppisestä harjoituksesta pidät, omien liikemantrojesi luominen (tai sellaisen lainaaminen Karunaratneelta tai Thompsonilta) auttaa sinua saamaan motivaatiota voimaan harjoittelun aikana ja osoittamaan, että olet sinä. saattaa Tee se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *