Laskuvarjopellavaiset loungevaatteet saapuivat juuri sopivasti kesään

By | September 14, 2023

AVuoden hikoilun jälkeen pellavaiset loungevaatteet ovat virkistävä ja tervetullut lisä vaatekaappiani. Viihtyisistä vaatteista on tullut vuoden 2020 virallinen vaatekaappi, ja brändit ovat tasaisesti lisänneet peliään ja tehneet arkivaatteista luksusta. Uusi pellava lounge-asusarja Parachute jatkaa tätä trendiä.

Sarja koostuu kuudesta kappaleesta, jotka voidaan yhdistää nukkumiseen, löhöilyyn ja mielestäni jopa koiran ulkoilutukseen. Jokainen kappale on saatavilla kolmessa maanläheisessä sävyssä: Bone, beige luonnonvalkoinen; Savi, pölyinen neutraali vaaleanpunainen; ja puuhiiltä, ​​syvän harmaata. Värit luovat kauniita yksivärisiä ilmeitä, mutta ovat myös sinänsä neutraaleja sävyjä. Ne on valmistettu 100-prosenttisesta eurooppalaisesta pellavasta, joka on uskomattoman pehmeää ja hengittävää. Jos tunnet Parachuten pellavalakanat, ne tuntuvat , vain hieman painavammilla liinavaatteilla pudotuksen helpottamiseksi.

Nämä kappaleet tuntuvat hyvältä, mutta huomaa, että niissä ei ole juurikaan joustavuutta pellavamateriaalin vuoksi. Muista tutustua kokotaulukkoon ja ottaa mittasi varmistaaksesi tarkan istuvuuden. Kevyt kangas tekee niistä hieman läpinäkyviä, joten tuotteet sopivat parhaiten alaston alusvaatteiden kanssa. Ja koska ne ovat pellavaa, ne rypistyvät hyvin nopeasti, mutta muista, että “kuluneet” arkivaatteet toimivat edelleen vuonna 2021.

Ensimmäinen ajatukseni kun näin nämä kappaleet, oli: “Toivottavasti ne ovat konepestäviä!” Onneksi ne ovat. Koska vedän rajan lounge-asujen kuivapesuun. Pese ne vain koneessa kylmässä vedessä miedolla nestemäisellä pesuaineella ja kuivaa matalalla villakuivauspalloilla (10 dollaria).

Osta Parachute Canvas -loungevaatteet

1. Yllä, 78 dollaria

Laskuvarjopellavainen oleskeluasutoppi

Tämä klassinen napillinen paita sopii täydellisesti nukkumiseen, mutta näyttää hyvältä myös farkkujen kanssa lounaalle menemiseen.

Ostokset nyt: Yllä, 74 dollaria

2. Housut, 74 dollaria

housut

Nämä ovat täydelliset pellavahousut. Ne ovat mukavia ja mukavia nukkua, mutta näyttävät myös riittävän hyviltä rannalla käytettäväksi.

Ostokset nyt: Housut, 74 dollaria

3. Säiliö, 49 dollaria

Toppi, laskuvarjopellavaiset loungevaatteet

Kaikista tämän sarjan tuotteista käytän eniten tätä tankkia. Se on täydellinen tuulinen toppi puettavaksi näyttääksesi hyvältä uskomattoman kuumina päivinä.

Ostokset nyt: Tankki, 49 dollaria

4. Shortsit, 49 dollaria

Lyhyet housut

Nämä shortsit ovat niin mukavat ja kevyet, että ne ovat lähinnä housuja.

Ostokset nyt: Shortsit, 49 dollaria

5. Unipaita, 99 dollaria

Sleep-paita, lounge-asut Parachute-pellavasta

Jos olet nukkunut ylisuuressa t-paidassa, on aika hemmotella itseäsi pellavaisella unipaidalla. Se on juuri sopiva määrä rentoa, joten se on mukava olematta liian suuri.

Ostokset nyt: Unipaita, 99 dollaria

6. Viitta, 99 dollaria

Pukeutua

Tämä kaapu on esimerkki kesätakista, joka pitää sinut peitettynä ilman, että olet liian kuuma. Se on hyvä nukkumaanmenoa varten, mutta näen itseni pukeutuneena tähän kaapuun lomakeskukseen, jossa on pellavahousut ja söpö kissanpentu. Muista, kun saat luista koostuvan viitta, sinä voisi En halua yhdistää sitä luullisen ylä- ja alaosan kanssa (ajattele Schitt’s Creek -jaksoa, jossa Alexis melkein liittyi kulttiin, IYKYKiin).

Yritys: Viitta, 99 dollaria

Ai hei! Näytät henkilöltä, joka rakastaa ilmaisia ​​harjoituksia, suosittujen hyvinvointibrändien alennuksia ja eksklusiivista Well+Good -sisältöä. Liity Well+-palveluun, hyvinvoinnin sisäpiiriläisten verkkoyhteisöömme, ja lunasta palkintosi välittömästi.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *