Lancome Monsieur Mascara: Rehellinen arvostelumme

By | September 17, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Olen ollut kova Chanel-ripsivärifani noin 15 vuotta (ilmeisesti kauan ennen kuin sana “Stan” tuli kielelleni). Nopealla pysähdyksellä Tarte Landissa tein sen käytännössä yksinomaan Käytin Chanel Inimitable Intense Mascaraa saadakseni ripset kiiltämään päivästä toiseen – joten kesti hetken paljon saada minut ostamaan muun kuin Chanelin ripsivärin.

Mikä sai minut niin yhtäkkiä vakuuttuneeksi? Tietysti TikTok, mitä muuta? Kun rullasin äärettömyyden läpi yöhön, FYP antoi minulle ripset, joita en ollut koskaan ennen nähnyt. Kuvaukseni ei tee sille oikeutta, joten jaan videon täällä:

@yolandaadiazzDo it bestie♬ Alkuperäinen ääni – Yolanda Diaz

Minua häiritsi niin kirjaimellisesti täydelliset ripset, että melkein missasin kuinka suloinen tämän videon viesti oli. Joka tapauksessa, ilmeisesti en ollut ainoa, koska tämän videon luoja kiinnitti kommentin, joka jakoi ripsivärimerkkiä Lancômes Monsieur Big (ja tästä kommentista tykkäsi jo lähes 30 000 ihmistä!).

Ilmeisesti ryntäsin Internetiin (kuvaannollisesti puhuen) tarkistaakseni nämä asiat. Monsieur Big oli kärryssäni noin 30 sekunnissa.

Kaksi päivää myöhemmin testasin sitä itse ja… vau. Koostumus on melko märkä, mutta mielestäni kaikki ripsivärit ovat alussa, kun teet muutaman ensimmäisen pyyhkäisyn. Sivellin on myös hyvin erilainen kuin suosikkini Chanel. Vaikka arjen ripsivärini harja on hieno, kiinteä ja kampamainen, Lancôme’s on suuri, pörröinen ja sivellinmainen – itse asiassa kuin spoolie.

Koostumus on rakennettavissa, ja kun olin tottunut käyttämään sivellintä ja tutustunut rakenteeseen, pystyin levittämään sitä ilman liiallista paakkuuntumista (ehkä se on vain minä, mutta uskon, että uusilla tuotteilla ja kaavoilla on). Oppimiskäyrä ). . Ja vaikka se OnItse asiassa se on rakennettavissa, siellä ei todellakaan ole paljon tekemistä. Vaikutus tapahtuu välittömästi, nimittäin selvästi. “Monsieur Big” on erityisen osuva nimi tälle wow-factor ripsivärille.

Pidin siinä eniten siitä, että vaikka se teki ripsistäni isot (suuret, tasaiset), ne olivat silti rajattuja ja erotettuja, joten minulla ei ollut tarantularipsiefektiä, jota jotkut dramaattiset ripsivärit voivat aiheuttaa. Lisäksi ripseni tuntuivat pehmeiltä ja joustavilta kovien ja rapeiden sijaan. Niin paljon voittoja!

30 dollarilla minusta henkilökohtaisesti tuntui, että näin ei ollut to kallis, varsinkin koska se on luksustuote (vertailun vuoksi, Chantecaille ja Sisely tekevät molemmat ripsivärejä yli 70 dollarilla – mutta se on toinen keskustelu toiselle päivälle).

Kaiken kaikkiaan tämä on legendaarinen ripsiväri, joka sai minut pitämään tauon puolitoista vuosikymmentä kestäneestä suhteestani rakkaani (ehkä se on nyt avoin suhde). Ja kaikista asioista, joita TikTok on saanut minut ostamaan pandemian aikana, tämä on se ehdottomasti viiden parhaan joukkoon.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *