Kuinka WanderFull HydroBag voi parantaa kävelyäsi ja vaelluksiasi

By | November 7, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Koska vesi on nykyään keskeisessä asemassa, tiedät todennäköisesti, että nesteytyksen ylläpitäminen on välttämätöntä, jotta saat kaiken irti harjoittelusta. Mutta pelkkä Stanley Tumblerin kantaminen kädessä, kun lähdet kävelylle, ei ole aivan käytännöllistä – eikä mukavaa.

Yksi ratkaisu: vesipullolompakko. WanderFull HydroBag, jota pidetään yhtenä Oprahin suosikkikappaleista vuonna 2023, (tällä hetkellä myynnissä hintaan 47 dollaria) on yhdistelmä toimivuutta ja muotia. Tämän tyylikkään olkalaukun avulla voit keskittyä vakauteen ja käsivarsien liikkeisiin menettämättä tasapainoasi kävely- ja vaellusretken aikana. Nähdään sitten, käsikrampit!

Miksi Oprah rakastaa sitä niin paljon? Hänen suosikkiluettelonsa jakaa tämän näkemyksen: “Tämä on muotoilu, jota en ole koskaan ennen nähnyt – söpö ja monikäyttöinen. Se pitää vesipulloni, kun vaeltan Mauilla; Laukussa on tilaa puhelimelle ja luottokortille kaupunkikierroksia varten.”

WanderFull HydroBag – 43,00 dollaria

Crossbody laukku, jossa on riittävän suuri aukko, jotta se mahtuu 11″ x 4,75″ vesipulloon, jota käytetään lantiolla.

  • Kaksi vetoketjullista taskua tarjoavat tilaa tärkeimmille tavaroille
  • Säädettävä 5 cm leveä hihna jakaa pullon painon mukavasti
  • Vettä hylkivä sisävuori pitää sisällön kuivana
  • Hihnaa ei voi lyhentää niin, että se pysyy lähempänä rintaa kuin crossbody-laukkua

Kävelemällä pitämättä kiinni mistään on todellista hyötyä. “Koska olemme moniajo-yhteiskunta – jatkuvasti puhelimessa, sosiaalisissa tilanteissa jne. – jokainen voi hyötyä siitä, että kädet ovat vapaat kävellessä”, sanoo April Gatlin, STRIDE Fitnessin ACE-sertifioitu mestarikouluttaja. “Hands-free-kävely on paras tapa kävellä.”

Syy on melko yksinkertainen. Jotain pientä, kuten vesipulloa, kantaminen käsissäsi voi saada kehosi epätasapainoon, mikä johtaa vähemmän luonnollisiin liikkeisiin. “Hands-free-käyttö on aina paras vaihtoehto vakauden kannalta”, Gatlin sanoo. “Kädet tarjoavat luonnollisen tasapainon ja antavat kehon liikkua luonnollisesti.”

“Hands-free-kävely on paras tapa kävellä.” – April Gatlin

Koska sinun ei tarvitse pitää mitään, voit keskittyä enemmän askeleeseesi. Voit kiinnittää huomiota maastoon välttääksesi putoamisen tai varmista, että liikutat käsiäsi tietoisen voimakävelyn saavuttamiseksi. “Vapaat kädet lisäävät liikkuvuutta ja vakautta ja tasapainottavat kehoa”, Gatlin sanoo.

Samalla veden kuljettamisen helppous lisää myös todennäköisyyttä, että sinulla on todella vettä mukanasi. “Se on loistava muistutus pitää vesipullo näkyvissä mahdollisimman paljon, jotta päivittäinen vedenotto helpottuu”, Gatlin sanoo.

HydroBag ei ​​vain pidä vesipulloa poissa käsistäsi, vaan sen avulla voit myös säilyttää turvallisesti ja kätevästi joitain välttämättömiä tavaroita, kuten puhelinta, luottokortteja ja AirPodeja, joissakin tyylikkäissä vedenpitävissä vetoketjullisissa osastoissa, jotta kaikki pysyy turvassa. Jos olet kekseliäs, sinne mahtuu vaikka pieni välipala. 5 cm leveä hihna auttaa jakamaan pullon painon mukavasti ja tasaisesti olkapäälle, jotta ihosi ei jää puristuksiin yhdestä tietystä kohdasta.

“Yritys on tehnyt jotain kaunista esineestä, jonka useimmat ihmiset saavat tiettyyn tarkoitukseen”, yksi arvioija kirjoitti laukusta ja ylisti sitä viidellä tähdellä. “Sain tämän festivaaleja varten, koska haluan aina olla mukanani vettä, mutta pidän myös kädet vapaana.” Kyllä, voit käyttää tätä laukkua milloin tahansa, kun haluat pysyä nesteytettynä tien päällä ilman, että sinun tarvitsee kuljettaa vettä manuaalisesti.

Se on virallista: Oprahin suosikkilaukku on nyt suosikkikävelykumppanimme. Nähdään (hyvin nesteytetyillä) poluilla.

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *